Teade

Collapse
No announcement yet.

Estonia 010

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Estonia 010

Nonii, classic topic jälle.

Sõbra 010 lõpp on minujuures. Probleemiks see, et:

1) Asi ei viska kaitselülitust maha kui taha 4 oomised kõllid toppida, kui võimu töötamise ajal taha ühendada siis on korras.
    2) Väga nõrga voluumiga saab kuulata, nii nagu juurde keerata viskab kaitse peale.

Otsisin vanemaid teemasi ja käitusin õpetuste järgi, et mõõta pinget E16, E17, E18, E19 ja E20 mis peaks olema normaalses olukorras -14,4 kanti, minul jäid nad töötamise ajal -14,0 kanti. Kui kaitse peal siis pidi uurima millisel klemmil pinge väheneb.
    Kui kaitselülituse peale viskas siis tuli välja, et pinge väheneb E16 peal - mida rohkem ma voluumi keeran (kaitselülitus on peal) seda väiksemaks E16 peal pinge läheb, õigemini tundub, et kõigub mingi -2 ja -13 voldi vahel.

Kuidas edasi toimida? Millist potekat liigutada? Skeem on olemas, aga arvutis 15" pealt otsida rasvasest skeemist üles see E16 klemm on kah paras jama.

C9 ja C26 vaheta ara.

Comment

Leidsin skeemil üles, seosed selged - kas suuremat kui 200mkf lüüti võib ka panna? 220mkf-sed kohe kodus olemas, kuid jah jootmine saab raske olema või tuleb kogu võim laiali kruvida niiet saaks trükkplaadile alt ligi

Comment

Loomulikult tuleb alumine kaas maha vxtta.
        220mF sobivad sinna suureparaselt.

Comment

Lisaks põhjale tuleb see must paneel ära võtta ja oioi kui palju jubinaid veel selle küljes omakorda on :/
          Väga tüütu ja nagu ikka on venepäraselt kruvid väga kõvasti kinni

Comment

Mis must paneel? Vxtad ylemise ja alumise kaaned maha ja ongi ligipääs igale poole. Mulle sellepärast estonia parandus meeldibki, et igale poole pääseb ligi ei pea mingi jooga olema. (näiteks Odisseyd vxi Brigi parandades tuleb vahel tühja asja pärast pool võimu lahti lammutada).

Comment

mul tuttaval on sama asi.ta ei ole katsedata saanud sest pole kaste millega kuulata aga kui keegi lõplikult vea leiab siis oleks ma vääga tänulik

Comment

Kahjuks sellist yhest ja lxplikku lahendust pole

Comment

Oeh, kuradi masendavalt kõvasti on ikka need põhja kruvid kinni. Mina oma kruvikeerajaga neid lahti vist ei saagi. Kruvide pead lähevad juba puruks...

Comment

Vxta mxni tsipa laiema otsaga kruvikeeraja, vxi proovi napitsatega kruvi pead pigistades lahti liigutada need kruvid. Ise kasutan aku drelli kruvide keeramiseks, kiire ja lihtne.

Comment

Working...
                    X