Teade

Collapse
No announcement yet.

Tesla kontsertvõimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tesla kontsertvõimendi

niisiis ...oleks soov tiada , mida siinne rahvas arvad tesla 100w kontsertvõimust...oli vist mono jne ...kas on hea asi , kuidas on heli kvaliteediga jne... andke aga tuld :lol:
    Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Originally posted by soundmaniac@May 28 2004, 01:29
    niisiis ...oleks soov tiada , mida siinne rahvas arvad tesla 100w kontsertvõimust...oli vist mono jne ...kas on hea asi , kuidas on heli kvaliteediga jne... andke aga tuld :lol:
    Ole pai poiss ja esita küsimus korrektselt uuesti, Tesla suur firma ,tegi hulgi
    erinevaid võime.
    VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

ma olen kokku puutunud mitmete tesla võimudega...jõudu on neil kyll aga osadel disco versioonidel equa plokk hakkab jama eriti see volume pote enam ei reguleeri häält ja töötab kogu aeg täie võimsusega...siis kui ei viitsita korda teha reguleeritaxe helitugevust mixerpuldist muidu mulle on nad suht positiivseid emotsioone jätnud..aga helikvaliteet ei ole eriti hea..paneb kõllid kyll vägevalt myristama ja kisama aga sound on natuke siiski mage ja moonutused on ka suht suured....text jäi päris segane siin =D
      kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

täääh...vastuse eest
        Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

Comment

tere oleks väike küsims et mis kujutab tesla studio eq130 võim endast et kui võimas ta on jne.........

Comment

Kas on tegemist transistoridel oleva võimendiga täielikult või lampvõimendiga ? 130 seeria võimendi on hübriid eelvõimendi on transistoridel ja võimsusvõimendi seal on lampvõimendi. Ja on ka samas seerias võimendi, mis on täielikult lampidel töötav võimendi.Kõik need võimendid on MONO.Milline on?

Comment

Oi ära unustasin selle võimsuse asja. See tõsielust. 10oomi traattakisti juhtmed külge takisti veekanni ja otsad võimu lõppu. Puldist 1000HZ, kellad põhja ja neljale sepale kohvi vesi nagu lipsti valmis. Muidu aga ainult 100W.Kuna siin foorumis see võimsuse asi peamine siis selline see vastus sai. Muud asjad pole vist eriti tähtsad!! Mis parata kui veekeetja elust lahkus ega siis kohvi joomata jäänud. Tegu oli lampvõimuga. Muidu on hea võim, kuid kodukasutuseks tuleb ümber teha ja võhma on liiasti.Pealegi peab kopsakas rahakott olema kui sinna tuleb 4xEL-34 osta + mõni muu lamp.Seda juhul kui on tegu lampvõimuga

Comment

Working...
              X