Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõimendi Tailor (Schneider)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lampvõimendi Tailor (Schneider)

selline oli see teema kunagi:
    Lähen nüüd laupäeval kuulama seda asja. Pidi olema umbes 50W. Netist küll selle kohta midagi ei leidnud. Hinnaks on 2000EEK. Tean, tean... ise ka ei usu siiamaani.

Kas kellelgi on mingisugust kokkupuudet sellise isendiga? Mida ma peaksin teadma, kui lähen proovikuulamisele, mida peaksin tegema?

-Siim
    Nüüd olen siis selle võimendi ära ostnud. Tuli välja, et oligi lampvõim 2*250W rms. Jah, ma ei eksinud, vaadake pildi pealt.
    Sooviks teie arvamust teada kui palju selline asi tegelikult maksab.
    Tegin kiirustades mõned pildid. Kui kellelgi on midagi asjalikku selle kohta öelda, oskab hinda pakkuda või lihtsalt tahab mind õnnitleda, lasku käia

ülevaatlikult võimust
    esipaneel
    selleks ajaks, kui pildi halba kvaliteeti märkasin, oli õun juba otsas
    tagapaneel
    sisu ülevaatlikult
    detailsemalt sisu pealtvaates
    paar lampi on näha

-Siim

Kas tegemist on kidravõimuga- vist küll.
    Kui ta on 50W siis ta peaks suht kõva soundi kanntama.
    Kui midagi ei ragise ega sahise, siis 2K on küll hea hind, pealegi veel lampvõimu eest.
    Mõnel lampvõimul on omadus hakata peale natukest töötamist kahtlaselt krigisema, tean omast käest.
    Nii umbes 20min. võiksid küll mängida.
    Ja võimule võiks päris head valu anda.
    Aga 2k eest 50-ne lampvõim kõlab küll uskumatult.

Comment

Ei ole kidravõim. Sellega olevat millalgi mingiseid diskosi korraldatud kuskil Ida-Virumaa koolis

-Siim

Comment

Originally posted by sLim@May 28 2004, 18:58
        Ei ole kidravõim. Sellega olevat millalgi mingiseid diskosi korraldatud kuskil Ida-Virumaa koolis

-Siim
        Igaks juhuks mainin, et hiljuti varastati Jõhvi gümnaasiumi raadioruum tühjaks.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Martin, küsisin üle, Türi koolist on see algselt pärit hoopis (Mul jäi kuidagi valesti meelde, andestust Türikad). Pealegi see oli endisel omanikul u. aasta niisama seisnud kodus.

-Siim

Comment

Ise tehtud - hästi tehtud. Meistrimees oleks võinud korpuse ka ise teha.

Comment

Originally posted by jassa@May 29 2004, 23:20
              Ise tehtud - hästi tehtud. Meistrimees oleks võinud korpuse ka ise teha.
              Vaatasin ka, et seest paistab päris imelik. Esiteks tundus kuidagi kahtlane, et on kasutatud vene juppe. Usun, et ükski lääne firma seda ei tee ega ei teinud. Aga mis sellest, et isetehtud, kui head häält teeb on ju ok
              ...

Comment

Ma ei ole päris kindel kas nüüd ise on tehtud. Müüja sõnul on see Venemaal (Odessas) toodetud lääne jaoks.

-Siim

Comment

Kui see võim 100W RMS on siis on ilmselt natuke üle pakutud. Väljund trfod on selle võimsuse jaoks liiga pisikesed ja lähevad madalal sagedusel küllastusse või on alumised sagedused kuskil 80Hz pealt ära lõigatud nagu PA-s tihti tehakse.
                  Võim ei ole lampvõim vaid hübriid, sisendastmed on transide/OP-akate peal tehtud.
                  Hind on suhteline, kui lambid on surnud siis on kallis, uus lambiring maksab sellele umbes 1500 kr. Kui vähekene modida võib asja saada ehk. h34r:

Comment

Kas selle "hübriidi" kvaliteet on siis kuskil puhtaverelise lambi ja transi vahepeal?
                    Tegelikult on peal kirjas 2*250W rms lausa. (ma kujutan jah ette, et paar korda vähem vast on seda võimsust, kuid midagi siiski on, sest häält tegi ta päris edukalt)
                    Tegelikult ma usun küll, et madalad võivad ära lõigatud olla, kuna erilist bassi küll kuulda ei olnud.

Mis moodi seda modida võiks/tuleks sinu arust?

-Siim

Comment

Võimalusi on erinevaid, oleneb kas tahad saavutada head heli või kõvat tümpsu.

Comment

Lisaksin juurde, et need lambid on 40W tükk, niiet üle 160W kanalist kuidagi ei pigista.

Comment

Working...
                        X