Teade

Collapse
No announcement yet.

Doina 001-100

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Doina 001-100

Nii siis sain sõbralt mingi võimu Doina 001-100.
    Siin siis pildid kahDoina 001-100 pildid
    Et siis sõber ütles, et see ei tööta, aga mina sain ta täitsa tööle, ainult üks jama on selles, et väljundist tuleb kuidagi liiga palju volte välja, milles värk?
    Nii palju tean, et ilmselt on siis see tehtud mingi 110v süsteemis, aga mida see tähendab seda ma ei tea :blink:
    Ehk, siis keegi oskaks midagi tarka öelda selle kohta ja võibolla võiks ka mainida seda, et mis ma sellega teha saaks.

kui mõtled seda et kõlliväljundist tuleb palju volte välja siis lood halvad, aga ma ple kindel et just seda mõtlesid :unsure:

Comment

Igati vägev võim...kui mingi 110V jama, siis katku tagant pisike luugike lahti ja vaata, et ümberlüliti oleks 220V peal. Väljundisse nii palju muidugi ei tule , aga võimalik, et valjundkondensaatorid on kuivanud ja/või lekivad...sellest ka mingi alalispinge väljundis...tasuks ära mõõta.

Comment

Originally posted by sebastian@May 28 2004, 17:39
        Igati vägev võim...kui mingi 110V jama, siis katku tagant pisike luugike lahti ja vaata, et ümberlüliti oleks 220V peal. Väljundisse nii palju muidugi ei tule , aga võimalik, et valjundkondensaatorid on kuivanud ja/või lekivad...sellest ka mingi alalispinge väljundis...tasuks ära mõõta.
        Vägev on see võim muidugi
        Seda arvasin minagi, et konded kuivand, aparaat on päris kaua lihtsalt niisama seisnud ja kasutuses oli ta ammu.
        Selle ma kontrollisin üle, et on jah 220v peal.
        Aga kas siis ongi kondedes probleem, et väljundist nii palju volte tuleb?

Comment

Kui palju siiski tuleb neid volte? Kui alalispinge, siis kahtlustaks kondekaid...kui vahelduvpinge, siis miski elektroonikas genereerib. Kui kõlari taha paned (kasvõi korraks), mis siis teeb? Kui alalispinge väljundis, tõmbab valjuka membraani sisse või lükkab välja olenevalt polaarsusest...Kondekad tasuks igal juhul välja vahetada.
          Kui genereerib, siis halvimal juhul kärsatab kõrgete valjukad läbi, kui riskid, siis lükka valjukad taha ja kui lõputransid soojaks lähevad ja madalate valjukad ei liigu, on genereerimine kindel.

Comment

jaa tundub peris kõva võim olevat 2x100w@4 Om, peaks lammutama mis kole. Vlimus ple kiita a see eriti ei logegi ,kui võim nii kõva on. A mis selle sagedusala võix olla?
            audiotehnika
            siin on skeemid, andmeid ja palju muud

Comment

Ühendasin mingi kesksagedus kõlli külge ja see lõi vaid membraani välja ja ragises. Aga seda mõõtmist ma arvan ma teen homme, sest endal testrit ei ole ja peab selle kelleltki laenama.
              To normaalne96: sagedus ala küll ei oska öelda, sest ma pole netist mitte mingit infot selle võimu kohta leidnud, isegi pilte mitte.
              Aga kondede vahetus ilmselt läheb mul kalliks ma arvan, aga kui juppidena maha müüa huvitav kas oleks ostjaid? Sest et ega mul endal sellega midagi teha ei ole liiga võimas, piisab hetkel ka oma muusika keskusest.

Comment

Kuna tegemist (oma aja) kõrgema klassi võimuga, siis 20-20000Hz kindlasti.

Comment

aga kas ta mitte äkki ei ole selle 100v systeemi võim et kõllides peab olema trafo mis maandab pinge see 100v sellex et signaali kadu pika ma tagant pikkade juhtmetega yhendades väike olex ??????? tulex proovida trafo väljundisse panna ja siis kõlarit taha proovida vaatab mis juhtub....???
                  kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

huvitav kui võimas see on taga on kyll kirjas tal et 100w aga lõputranssidex on kt819g kas tõesti sellise lõpuga saavutab sellise võimsuse või äkki need transid hoopis teevad midagi muud seal ??? targad mehed kommenteeriga !!!!! kt819g doina tagantvaates
                    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Kirjade järgi on need 100W transid, max. kollektorvool 20A...hea jahutuse korral täiesti reaalne, et võim 100W annab. Iseküsimus, missugused mittelineaarmoonutused sellise võimsusega kaasnevad...pakuks, et 10% umbes...kuigi venelastel polnud kombeks oma võimudele maksimaalseid (loe: võimatuid) parameetreid peale kleepida. Juba (kõrgem) 0-klass nägi ette moonutusi alla 1%...aga eks võimu enda skeem ja pass annavad täpsema vastuse.

Comment

Nii mõõtsin siis ära ja vastus: 97,6v ja 97,2v. Mina ei tea, mul ei ole rohkem sõnu h34r:
                        Aga siiski pidasin natuke nõu kasutaja aberyt'iga ja sain nii palju aru, et ilmselt see apraat ikkagi ei ole katki, sest ju siis on ta mõeldud sellistele kõlaritele millel on mingi trafo vahel mis muudab see 97v 19v või umbes sinna kanti. Mis on teie arvamus?

Comment

veic ot aga mis välimusse puutub, siis üks ilusamaid vene võime, nuppude paigutus on ilusti sümmeetriline: alt ülesse 5, 7 ja 12 nuppu ilusti ühtlastes ridades+üleval veel keskel see indikaator (kas see põleb ka?)
                          52 27 316 Risto
                          teknootik@gmail.com
                          Tallinna südalinn Foorumi keskus Narva mnt 5 / Tallinna Viru Keskuse OMNIVA

Comment

Originally posted by basic@May 29 2004, 23:29
                            veic ot aga mis välimusse puutub, siis üks ilusamaid vene võime, nuppude paigutus on ilusti sümmeetriline: alt ülesse 5, 7 ja 12 nuppu ilusti ühtlastes ridades+üleval veel keskel see indikaator (kas see põleb ka?)
                            Välimus on jah väga hästi säilind isegi sisu on väga pro. Muidugi mulle see ei meeldi, et neid nuppe niii palju on, aga ju siis oli vaja.
                            Aga see indikaator põleb küll jah, aga kahjuks siiani ei ole ma seda liikumas näind, ilmselt esmaspäeval saan need trafod ja siis proovin ära.

Comment

Working...
                            X