Teade

Collapse
No announcement yet.

grammofonist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

grammofonist?

kas keegi üritanud vene grammofonist miskit võimu luua? kas asi oleks teostatav? eelkõige loodaks kellegi varasematele kogemustee

asi muidugi teostatav... alen kunagi teinud, mingi "liska 200" vms (täpset marki ei mäleta) grammar oli... tõmbasin grammari ploki välja ja oligi valmis
    Sama seadmega proovisin hiljem sellist varianti, et eemaldasin lõppvõimu ja toiteploki ning panin muust jamast eraldi tööle... siis hakkas ragisema ja muud jama tegema...
    Intel inside.. Idiot outside...

Comment

Üks väike grammofon mingi rossija. Seal oli võimendi plokk täiesti eraldi teistest - teises nurgas. Väljasaamine oli mega lihtne.
      TFK Audio
      #tfkaudio
      http://www.facebook.com/tfkaudio/
      http://tfkaudio.blogspot.com/
      - Audioblogi, projektid jms.

On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.

Comment

mul töötab Akordsi nimelisest grammarist saadud võimendi.

Comment

tänud, hakkan katsetama siis

Comment

Ma tahtsin võimendit väljatuua VEGA 108'st tegin veel võimu poolex, et paremini olex transportida aga kokkupannes ei läinudki tööle
            Muidu raamatus "Grammofonid ja võimendid" oli selle skeem aga mingi vigane, et tollest polnud kah abi...

Comment

Originally posted by Ali_Qiller@Jun 5 2004, 21:10
              mul töötab Akordsi nimelisest grammarist saadud võimendi.
              palju sul see võimendab ? mono ?

Comment

q: paju võimendab?
                a: pole mõõtnud. ju ta ligemale 10W on. s30 jaoks piisab.
                q: mono?
                a: stereo

Comment

No ma ei hakka ka uut teemat tegema enda küsimuse jaoks. Pole just eriline elektroonik, aga tuli ka mõte võtta grammofonist võim välja ja eraldi kasti panna. Grammofoniks mingi KAHMAMA 205 stereo (ei oska vene keelest lugeda )
                  Sel tundub nagu lõppvõimendi osa olema võimendi tagaosas ja muust kolast väikse vaheseinaga eraldatud. Keegi targem vb oskab öelda mis sealt ära võib võtta, et ta töötaks. Praegu on aind raadioplokid välja võetud ja kasutan ka praegu seda asja võimendina. Kvaliteet ka pole kõige hullem sellel, vähemalt vaikselt kuulates.
                  Tänud kui keegi viitsib vastata ja aidata
                  Kõik pole kuld mis hiilgab

Comment

KAHTATA siis vene järgi, ehk eesti keeles KANTATA kui deshifreerituna...
                    Elektroonika töötab suitsu baasil.
                    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
                    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Working...
                    X