Teade

Collapse
No announcement yet.

skeem, liinitrafo ja TESLA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    skeem, liinitrafo ja TESLA

    kysimus siis sellline , et kas kellelgi on pakkuda seda trafot , mis tesla võimule lõppu käib , et pinget maha kruviks. asi selles , et võim on aga orikaid kõlle ei ole(pakun , et sial sees olid ka trafod) vaid on muud kõllid siis...Ja suur tänu isikule , kes annaks mulle mõne lingi tesla skeemist vms, niiet oleks siis vaja skeemi :P (TESLA ise 100w mono, kui mingit abi on )
    Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

    #2
    kle sa mõtled neid trafosi mis olid tesla kõllides sees ??? kruvisime jus kasutajaga geeniusmees need tesla kõllist välja kuna ei olnud enam vaja neid seal täiesti korraliku välimusega ja täiesti korras trafod..ta tahabki neist lahti saada sest ei ole mitte midagi teha äkki saate sobiva hinnaga kaubale
    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

    Comment


      #3
      Jah mul täitsa olemas need trafod (2tk)
      Et mis hinda oled nõus pakkuma?
      Ja kus elad?

      Comment


        #4
        sa vaata võimus sisse, seal on väljund trafo, kruvi see maha ja saad panna tavalise 8 oomise kõlari külge!
        Mis kulub helitehnika juures kõige rohkem?
        * Toitelüüdid
        * Kõlari kummilõdvik
        * Elekter
        * Kõrvad
        * Naabri närvid

        Comment


          #5
          kui trafo ära võtta , siis puudub ju lühisekaitse ja see on pahapaha...uvitav , kas see trafo ära võtmine mingit võimendust ka juurde annab...sest trafo kasutegur pole ju 100%
          Kui midagi ei tia, kysige minult...ma ei vasta:

          Comment


            #6
            Tranfo kasutegur pole küll 100%, kuid madalaoomiste kõlarite puhul kaotad väga palju kaablites... ja kui su kõlarid on näiteks 100m kaugusel, siis on kasulikum mõlemas otsas trafot omada.
            Edasine on ainult arvamus, sest ei oma antud võimendi skeemi ja ei saa seega asja täpsemalt järgi vaadata.
            Lühisekaitse ei peaks trafosse puutuma. Ega võimud ei ole lühise vastu enamasti kaitstud ja vähesed võimud elavad selle üle (kuigi näiteks Estonia on... aga see kaitse ei tööta 100% tõenäosusega).
            Võimu lõputrafo võib ära võtta, kui võim on tehtud 4/8-oomistele kõlaritele (vbolla on hoopis mingit teistsugust väljundit kasutatud) ja kui on trafo 2 otsaga võimu poole (mõnedes võimu skeemides antakse trafole signaal kahest eri mähisest, mõlemad poolperioodid eraldi).

            Comment

            Working...
            X