Teade

Collapse
No announcement yet.

leidsin huvitava skeemi :P

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

aga probleem ongi selle väljund trafoga sest seal skeemil hoopis teistsugune väljundtrafo ju kui minul äkki annab kuidagi teistmoodi siis yhendada et seda trafot mis mul on seal tööle saada
    kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Annab küll ühendada teistmoodi, läbi takisti 9 jalg 7-ndaga ja trafo otsaga kokku. Saad küll ultralineaar pentood lülituse asemel triood lülituse aga põhimõtteliselt töötab, kui muidugi trafo ülekande arv sobiv on.

Eelvõimu pole sellele vaja kui tänapäevase CD mängija (2V väljund) järel kuulata, üks pote ette sobib küll. Kes se ikka lampvõimule tämbri regulaatoreid ette ehitab h34r:

Comment

Märge "EV" (ehk siis kirillitsas "EB") nõukogude-aegsete lampide peal tähistab nende suurendatud vibratsiooni- ja põrutustaluvust (tööiga oli vist ka pikem?), elektroonika mõttes neil ja "tavalistel" lampidel vahet pole.

Comment

selle skeemi jaoks see väljundtrahvo siiski ei sobi.sobiva trahvo saab vanast Rigondast, või siis uraal114-st.

Comment

Kogu eelnev jutt ilus aga mulle ei mahu pähe, miks peab selleks Estonia55 ära
            lõhkuma aga mitte mängima panema.
            VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Lgp. moi võiks põhjendada mis imeloom see lampvõim on et sellele pole sageduskorrektsiooni tarvis eelvõimendi kasutamisel. :angry: :angry: :angry:

Comment

Sageduskorrektsioon on küll vajalik asi kuid kujul "bass/treble" temast küll suurt tolku pole. Maitse asi loomulikult.

Comment

to jyrca: mul lissalt kodus pööningul vedeles vanast ajast millel oli grammofon ära võetud ja pooled jupid olid kõik seest puudu trafod olid aga alles...mul kyll kahju ei ole et sellisest vrakist midagi kasulikku sain omale
                  kui juba midagi teha siis juba teha korralikult mitte midagi kiirelt kokku klopsida ja pärast mitte tulemusega rahul olla !!!

Comment

Mina väitsin, et ei ole vaja tämbri regulaatoreid.
                    Ega tegelikult pole vaja ka sagedussõltuvat volume potekat.
                    Kui juba lampvõimu ehitada ja kuulata, siis mitte taustaks, vaid sellisel volumel, kus sageduskorrektsiooni vaja ei ole ja see ka ei mõju ning selliste kõlaritega ja sellises toas, mis tämbriregulaatoritega järele aitamist ei vaja.
                    Teine point on selles, et panna signaali teele võimalikult vähem komponente, saad parema heli.
                    Selle võimu nominaal sisend pinge on 1 V mis on isegi vähem kui tavalise CD-mängija väljund 2 V.

Comment

Originally posted by aberyt@Jun 10 2004, 12:48
                      to jyrca: mul lissalt kodus pööningul vedeles
                      Tänan, rahustasid maha, nostalgia, Estonia 2 sai mõned kunagi kokku pandud.
                      VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Working...
                      X