Olemas siis Brig 001 ja kõlariks (supakaks) Audes 75W104-8. Mure selles, et kõlar mängiks rohkem kui võim välja annab. Kas saab seda võimu sillata?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kas Brig 001 saab sillata
Collapse
X
-
Originally posted by Allar88+Jun 13 2004, 21:53--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Allar88 @ Jun 13 2004, 21:53)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kaller@Jun 14 2004, 00:50
Olemas siis Brig 001 ja kõlariks (supakaks) Audes 75W104-8. Mure selles, et kõlar mängiks rohkem kui võim välja annab. Kas saab seda võimu sillata?
Ei toida jah
Comment
-
Arge unustage, et Brig 001-te on kahte varianti!!! Yks on txepoolest 2x100W ja sellest peaks ainult kurdile vaheks jaama ja teine variant on 2x50W, kui sul on see teine siis on selge miks sul vaheks jaab.
Vaata kas sinu eksemplaril esipaneelil ylekoormuse tulukesed on ja mis aastal valmistatud (taga kirjas)?
Endal hetkel mxlemad olemas nii, et hea vxrrelda.
Comment
-
Originally posted by Rom@Jun 14 2004, 07:23
Arge unustage, et Brig 001-te on kahte varianti!!! Yks on txepoolest 2x100W ja sellest peaks ainult kurdile vaheks jaama ja teine variant on 2x50W, kui sul on see teine siis on selge miks sul vaheks jaab.
Vaata kas sinu eksemplaril esipaneelil ylekoormuse tulukesed on ja mis aastal valmistatud (taga kirjas)?
Endal hetkel mxlemad olemas nii, et hea vxrrelda.
Comment
-
Siis peaks sul ikka 2x100W olema, aga ma lugesin sinu esimese postituse labi ja sealt jai silma, et sinu element on ju 8 oomine siis pole seal 100 watist haisugi, see vximsus on 4 oomise koormusega. Muretse kas nelja oomine element vxi teine samasugune Audes veel juurde.
Ma muidugi ei tea kui suurt tymmi sa kodus teha tahad aga minu arvates on selle Brigi vximsusest kodustes tingimustes enam kui kyll.
Comment
-
Originally posted by Rom@Jun 14 2004, 08:26
Siis peaks sul ikka 2x100W olema
Kui võimu põhja keeran siis raginat ei teki ega mingeid muid kahtlaseid helisid.
Võim ei tohiks ju katki olla?
Comment
-
aga mis aparaadiga signaali tekitad võimendisse?Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
www.sansui.us/AU-9500.htm
Comment
-
Originally posted by Rom@Jun 14 2004, 13:39
aga mis aparaadiga signaali tekitad võimendisse?
Kui kõlareid taha ei pane ja keeran volume lõppu, siis hakkavad küll tuled põlema
Comment
Comment