Teade

Collapse
No announcement yet.

Avaldage arvamust võimendi suhtes.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

jah, Alllar88 on õiged andmed
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

Neil mingit kodulehekülge pole?

Comment

Originally posted by mtts@Jun 20 2004, 18:17
        Neil mingit kodulehekülge pole?
        mkm, kahjuks mitte

ja see üks defektiga komplekt (tuuner sahises või miskit), võimendi nimi oli 302L Philips

Üks väga seksikas Pioneeri ressiiver oli ka seal B) (minu piltidel natuke paista)

Comment

Märkasin kah seda pioneeri pilli(sx-880 kui õieti välja lugesin sellelt pildilt). Aga kas selle firmaga mingi emaili kaudu ei saa ühendust võtta või mingi kontaktandmete varjant äkki? Asi selles, et ma ise tartus ja raplasse mittekuidagi kohe ei satu ja ka ühtegi tuttavat pole seal. Ei tea kas nad postiga kah kaupa laiali saadavad?

Comment

sx-880 see ikkagi ei ole vist aga ehk oskad öelda selle täpse mudeli ja paljuga ta seal müügis on?

Comment

täpset mudelit ei oska öelda, müügis oli 1000.- ringis ... pead ei anna, aga midagi sellist oli

Comment

Ega seal juhuslikult cd mängijaid müügil polnud

Comment

vot, ei oska öelda... millalgi ehk astun läbi sealt uuesti B)

Comment

ok, paljud on huvi tundnud, mis seal veel müüakse... tegin täna siis kiiruga mõned udused pildid

http://www.zone.ee/vorstiralli/

Head jaanipäeva kõigile

Comment

Tänx B)

Comment

Tänud ka minupoolt! Aga see Pioneer on ikka liiga nõrguke minuarust(2X30 rms oli vist).

Comment

Originally posted by mtts@Jun 26 2004, 13:54
                          Tänud ka minupoolt! Aga see Pioneer on ikka liiga nõrguke minuarust(2X30 rms oli vist).
                          40W oli 4oomi juures vist... enam ei leia ühte lehte ka üles, kus kogu inf oli olemas :blink:

Comment

Niisiis sai ka käidud seal poes. Kui keegi teist sinna midagi ostma läheb siis soovitan põhjalikult asju kuulata ja nuppe kontrollida jne. Ise valisin kohe selle sony http://www.zone.ee/vorstiralli/100_0042.JPG?2 (pildil alumine) mida ka kuulasin ja proovisin pulti asi tundus ok olevat. Mulle väga meeldis selle funktsionaalsus disain pult jne. Ostsin ära ja koju jõudes panin oma võimendi järgi ning hakkasin kuulama. Üllatus oli suur kui mõni plaat ikka vägavelt ragises mõtlesin et plaat peetis siis panin plaadi oma cd playerisse ja jälle üllatus asi mängis puhtalt. Hiljem avastasin et päris paljude plaatidega heli ragises. Eks ta sellepärast nii odav (850EEk) oligi et asi nats vigane. Muidu kõik ok välimus kriimudeta pult töötas normilt ning kõik reageeris kiiresti mitte ei uimanud. Võtsin pilli kaenlasse autole jälle hääled sisse ja raplasse sõit asja vahetama . See müüa oli sõbralik inimene ja ütles et saab ikka vahetada. Müüa pakkus mulle seda philipsit http://www.zone.ee/vorstiralli/100_0037.JPG?2 (pildil ülemist) et asi uus jne. Vaatasin seda ja asi oli tõesti uus kriime ja mustust kuskil pole andis isegi mulle pulti näha mis oli alles kilepakendis ja puha ning kasutusjuhendki oli kaasas. Panin asja mängima ka ja töötas veatult ning loomulikult ostsin ära. Sony meeldis küll rohkem aga mis teed vigase asjaga ja remontima ei ole ka huvi hakata vana asja. Philips mängib mul nüüd kodus ja olen rahul. Minu vajadused rahuldab täielikult. Pull asi oli see et philipsi cd saab ühendada ka telekaga. Panin arvutis oleva tv kaardi järgi ja siis kuvab cd mängija oma menüü ekraanile kus saab siis kerida lugusid edasi tagasi panna mängima seisma jne. Veel saab lugeda plaatidel olvat infot (kui on) ja igasugu muud toiminguidki teha. Pooltest asjadest ei saanudki aru mis teevad aga selle uurin kasutusjuhendist järgi. Ise kasutan seda mängijat ilma telekata. See on ka hea et puldist saan cd mängija helitugevust reguleerida.
                            Kuulatud sai selle receiveriga http://www.zone.ee/vorstiralli/100_0030.JPG?2
                            Asi on välimuselt väga korralik ja kõik nupud töötasid korralikult. Väga ilus pill mulle ilgelt meeldib aga kuna sai omale jvc ostetud siis jäi see ostmata. Minu jvc võimsuse erinevate võimaluste jne poolest vingem ka aga disain meeldib mulle selle pioneeri juures väga väga. Heli tundus ka ok olevat. Pildil olevaid kõlareid kindlasti osta ei tasu kuna sai pioneeri bassinuppu ka natuke "pigistatud" ja siis hakkasid kõlarid väikese helitugevuse juures plärisema. Kui keegi kõlle tahab osta siis enne kindlasti kuulake neid ja bassi pange ka ikka natuke peale. Ilma bassita mängisid need kõlarid ka normilt
                            Kaubavalik päris korralik muidu seal minge ja vaadake..........
                            Sellised siis minu kogemused selle poega

Comment

Kuidas see Pioneer võimuse poolest tundus siis kah? Kas ta mingid estonia 35ac võimendaks ära või mitte? Küsimus seetõttu selline, et saada mingisugust ettekujutust selle pilli võimsusest, sest need mõõtmistehnikad pidavat ju kõik erinevad olema ja Raplasse kah mitte kuidagi ma ei pääse kuna ma alaealine ja pole autojuhilube.

Comment

Ma arvan et võimendab ära küll. Need kõllid mis seal taga olid on ka päris normaalsete mõõtmetega aga nende võimsust ei tea ja ei uurinud kaa ga nendega natuke keerasin tuli päris head matsu kussjuures

Comment

Working...
                                X