Eelvximuga koos kasutades ei juhtu midagi, aga on olnud juhtumeid, kus lxppvxim otse arvutisse yhendades pxleb lxppvxim maha.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Estonia 010
Collapse
X
-
No krt küll nüüd läks juba teine võim aia taha, efektselt ja tossuga Algul lasi mõlemad kaitsmed läbi toitejuhtme juurest, panin samasugused kaitsmed asemele siis hakkas juba tossu tulema aparaadist. Äkki on mul see eelvõim hoopis vigane? Lõppvõimu olen ka koguaeg läbi eelvõimu toitnud :angry:
Vaikselt viskab üle juba see pidev remont. Ja põhjus oli see et läksin käega vastu eelvõimu ja lülitasin ta kogematta välja hiirega mööda lauda vehkides Ja no siis hüppas lõpu kaitse peale ja oligi korras
Pealtvaates midagi eriti hullu ei paista, lihtsalt 2 kaitset on maha suland, aga no kindlasti pole need ainsad...Kõik pole kuld mis hiilgab
Comment
-
Aga jah nüüd sai neist estoniatest siiber, oli neid 2 arvuti helikaardi järel: esikõlarid ja keskkõlar/sub. Rohkema jaoks raha pole jätkund
Aga kuna mina nende Estoniatega nii ringi käia ei oska nagu nad tahavad siis tuli mõte need millegi muu vastu välja vahetada. Siinkohal ootakski soovitusi, et mis võimendeid on samas hinnaklassis estonia 010-ga? Võin ka need mõlemad maha müüa ja natuke oma rahakotist juurde panna ja mõne odavama 5.1 ressiivri osta. Väga tundlik mu kõrv pole niiet kvaliteeti eriti ei hinda, peaasi et kuulatav on
Eks ma muidugi ise ka hakkan neid ressiivreid vaatama ja otsima, aga kes siiski teab mõnd odavamat 5.1 ressiivrit, võiks ju öelda oma soovituse.Kõik pole kuld mis hiilgab
Comment
-
Originally posted by brat@Jun 19 2004, 16:53
Võin ka need mõlemad maha müüa ja natuke oma rahakotist juurde panna ja mõne odavama 5.1 ressiivri osta. Väga tundlik mu kõrv pole niiet kvaliteeti eriti ei hinda, peaasi et kuulatav on
Eks ma muidugi ise ka hakkan neid ressiivreid vaatama ja otsima, aga kes siiski teab mõnd odavamat 5.1 ressiivrit, võiks ju öelda oma soovituse.TFK Audio
#tfkaudio
http://www.facebook.com/tfkaudio/
http://tfkaudio.blogspot.com/ - Audioblogi, projektid jms.
On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.
Comment
-
Aga keegi oskab öelda mis need odavama klassi kasutatud ressiivrid maksavad umbes? Siis ma tean kas tasub üldse otsima hakata neid. Ise olen näinud nii 3k ringis neid.
Aga kas keegi võib öelda mis sel estonial juhtuda võis peale seda klõpsu kui eelvõim enne välja läks kui lõppvõim (hakkas neid kaitsmeid toitejuhtme juurest läbi lööma)Kõik pole kuld mis hiilgab
Comment
-
Originally posted by feel_the_bass@Jun 25 2004, 08:29
ma soovitan hoida winampis hali tugevust mingi 30-50% ja helikaardil mingi poolepeal
ma juba 5 aastat nii sony ressiiveril ple midagi juhtund:P l
ol töötab nagu kellavärkTFK Audio
#tfkaudio
http://www.facebook.com/tfkaudio/
http://tfkaudio.blogspot.com/ - Audioblogi, projektid jms.
On kahte sorti inimesi - Ühed, kellele meeldib Loudness ja teised, kellele ei meeldi.
Comment
-
Jah ma seda winampit ja arvutit juba mudisin nats
Vb võiks nüüd teema remondifoorumisse edasi viia kuna vajaks natuke abi nende estoniatega. Nimelt ühel on kaitselülitusega midagi (täpsemalt ei oska praegu öelda kuna ise neid ei paranda) Ei tule teine lihtsalt maha. Samas kui seal taga relee juures 2 alumist juhet kokku ühendada siis töötab kõik ilusti.
Teise võimendiga sai eelvõim enne välja lülitatud kui lõpp ja siis lõi asi kaitse peale ja ka enam maha ei tule. Mis võis selle klõpsuga seal läbi minna?
Ja siis veel et kui ma need vooluvõrku lülitasin siis hakkas neist isegi valget tossu tulema ja kärsahaisu . Selle klõpsuga mis tuli eelvõimu enne välja lülitades lõigi võimendil toitejuhtme juurest kaitsmed läbi (tossu ajas uute kaitsmetega, jämeda traadiga aga amprid ei olnd vist samad. parandaja igatahes ütles et kõlbavad küll) :S Ehk oskab keegi midagi öelda, mida seal testriga üle käia või kust vigu otsida.Kõik pole kuld mis hiilgab
Comment
-
Nii kuna 1 võimendi sai korda siis tekkis kohe ka järgmine küsimus. Nimelt ei võta see Estonia oma kaitselülitust maha kui 4 oomised kõlarid talle järele panna. Võtab aga siis kui enne oodata kui kaitselülitus maha läheb ja alles siis kõlarid külge ühendada. Et kas selline asi rikub ka võimendit? Ja ka see kui taha ühendada ainult 1 kõlar? Või on mõttekas panna mingi 4 oomine kõlar talle veel seltsi, millel hääl maha keerata (läks nimelt 1 4-oomine kõlar aia taha)Kõik pole kuld mis hiilgab
Comment
-
Originally posted by feel_the_bass@Jun 25 2004, 08:29
ma soovitan hoida winampis hali tugevust mingi 30-50% ja helikaardil mingi poolepeal
ma juba 5 aastat nii sony ressiiveril ple midagi juhtund:P l
ol töötab nagu kellavärk
Comment
Comment