Teade

Collapse
No announcement yet.

Y-101 lyliti?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Y-101 lyliti?

Tere . Ma olin vana radio tehnika v6imu lyliti 2ra l6iganud,ja unustasin joonise teha mis v2rvi juhe kus oli.Nyyd ei m2leta kus olid mis juhtmed ,ja ei saa uut lylitit panna kas keegi saax teha mulle joonise kus mis juhe on pk41 lyliti kyljes.

nagu ma mäletan oli seal kaks rohelist ja kaks valget ?

Comment

<_< mul kollane ja must mis tulevad trafolt ja lähevad lülitisse ning lülitist veel 2 sinine ja roheline mis lähevad kaitsmepessa ja toitejuhtme selle musta karbi külge

Comment

Kas seal kõlarite kaitseskeemi lülituse ahel ka mitte läbi ei käi? (keskmised kontaktid), muidu jah, ühe poole klemmid lähevad toiteblokki (trahvosse) ja teise poole omad võrgujuhtme pessa (kusagil on kaitsa ka veel vahel). Ei tohiks olla ju raske neid testriga tuvastada.
        ehh... andrjusa

Comment

To: x3on
          Sry, ma ei jxudnud sinu palvel tana vaadata, aga homme lxunapaiku vaatan kindlasti jargi ja annan teada.

Comment

jap andy nii see on, aga mul keskmised vabad, ple isegi tina saanud :P

Comment

Kas sellel lylitil on klemmidel numeratsioon ka peal? Tahtsin enda kunagi varuosadeks soetatud eksemplaril jargi vaadata, aga seal on juba terve toiteplokk koos juhtmetega maha kistud.
              Kui on numeratsioon peal siis kaib asi nii: (vaatan skeemilt)
              vxrgust tulevad juhtmed lahevad klemmidele - 2;6
              trafose minevad juhtmed klemmile - 1;5
              kaitse skeemi lahevad kaks juhet klemmidelt - 3;4

Comment

To: x3on
                Kas said hakkama?
                Kui ei siis, ok ma yhendan sulle need juhtmed ara, aga selleks pead txxpaeva jooksul vximu mustamaele tooma, vxi siis peale txxpaeva lxppu saame kuskil kesklinnas kokku.
                Kui sinu jaoks see veel aktuaalne on siis suhtleme PS-i teel edasi.

Comment

Working...
                X