Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimu Kohta Infot

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimu Kohta Infot

Soovix siis infot sellise isendi kohta...
    nägin eile peol aparaati ja tuli tahtmine teada saada mis aparaadiga tegu on

[---Hiljem lisatud---]

leidsin ka pildi .. asi on täpselt samasugune.

http://foto.ussrhi-fi.azz.ru:8101/pages/Ga...rk-u068_jpg.htm

upitax siis natuke teemat.....

kas siis keegi midagi ei tea asjast

Comment

Ega ei tea kyll eriti midagi raakida selle vximu kohta. Olen kokku puutunud samasugusega, kuid pisut nxrgema mudeliga korvet 50Y-068-ga. Sxber tahtis osta ja kutsus mind kuulamisele kaasa, lxpuks tulime sama targad tagasi kuna tehing jai ara. Kvaliteet tundus ysna hea, kuid 8-oomiste kxlaritega oli ikka ysna nxrk.
      100-068 - kohta vxid vene saitidel uurida, aga nii palju, kui mina lugenud olen ei armasta venelased seda mudelit millegi parast.

Comment

Sõrry et nii "äxxi" täis olin....
        sain nyyd ise infot..
        Nom. võimsus on sellel masinal @8 ohm - 50w
        @4 ohm - 60w
        2 kanalit, ja kummakisse saab 2 kõlaripaari taha panna... suht hea masin aga tollel
        mida mina n2gin oli välimus juba suht jama...

Comment

Olen ka nüüd sellenimelise aparaadi värske omanik
          Aparaadi (stereousiitel (polnõi) korvet 100y-064c) peale on kirjutatud:
          Nominalõi(mingi standardi järgi siis nominaalne võimsus):
          2*50W 4 oomi/2*60W 8 oomi
          Maksimalnaja dolgavremennaja (mingi standardi järgi siis pikaajaline võimsus):
          2*125W/2*95W
          Maksimalnaja karotkovremennaja (mingi standardi järgi siis lühiajaline võimsus):
          2*150W/2*125W

Väljalaskeaasta 1992.
          Ühe kanali võtsin "tagant ära" - on teisel midagi pahasti (lõputransid arvatavasti(?)) (kaitsmed sellel kanalil läbi).
          Teine töötab ilusti - kui mitte arvestada seda et viimase osa radikas läheb ruttu väga kuumaks... kuidagi väga lahja paistab ka see radiakas.
          Kvaliteedist - MINU esialgne mulje (ja võrdlus) on et sama TDA7294-ga. Eitea veel kas teeb paremat häält kui signaal otse lõppvõimu lasta.
          Lõputransid - 3*KT864A ja 3*KT865A.

Eks ma vist üritan oma korvetikest kunagi siinse foorumirahva abiga remontima hakata.

Comment

Nii palju, kui mina selle pilli kohta tean ta peabki kuumaks minema, rezhiim tal selline ja kui ma ei eksi on ta kahe astmelise toitepingega. See tahendab seda, et tema parandus vxib korralik peavalu olla.

Comment

See on hea kui see suur kuumus anomaalia pole. Enda rahustuseks panin originaalradikale mingise radikajupi veel külge.
              Netist sain kehva kvaliteediga skeemi... otsin veel.
              Aga toitepinge tundub jah olevat kaheastmeline.
              1 paar lõpukaid "sööb" 42V - nende "väljund" läheb 4-sele reale, milledest välimised söövad 42V ja sisemised 23V.

Comment

Ega ise ka ei usu aga... sain liiga lihtsalt oma võimu tööle... vist (praegu töötab vähemalt). Väljundis alalispinge praktiliselt 0.
                "Remont" nägi välja selline et kiskusin kõik lõpukad katkisest kanalist välja, mõõtsin nad testriga üle - kolm kuuest läbi. Vahetasin siis kõik kuus välja; transitorite vastu, mis mul teise vägakauaaega pooleli projekti tarbeks ostetud olid - mitteoriginaalid MJ15003/MJ15004. Kaitsmed pääle... ja töötab.
                Need MJ-tid on kirjade järgi paar korda võimsamad KT-dest... aga mine neid odavaid mitteoriginaaltransse tea.
                Võim tööle jootekolvi kuumax ajamata

Comment

Working...
                X