Teade

Collapse
No announcement yet.

Grammofonist võim välja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Grammofonist võim välja

Nii kuna elektroonikaga olen alles Teie peal siis tekkis seoses lõhkumisega paar küsimust. Nimelt kas võib toiteploki küljest lahti ühendada juhtmed, mis viivad voolu minu jaoks mittevajalikele asjadele. Ntx siin igasugu pirnikesed ja valgustused .
    Grammofoniks Kantata 205 stereo.
    Kõik pole kuld mis hiilgab

pirnikesed ja asjad, mida sul kindlasti vaja pole, võid maha ühendada
    peaasi, et midagi vajalikku lahti ei lõika
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

No ma siin uuringi et mida siit lahti ühendada võib. No grammofoniplokk sai ja raadioplokid said lahti. Aga mingit vene mula tuleb ikka vahepeal muusikat kuulates sisse :angry: Muidu on plaan selline et sellest võimendid välja võtta ja väiksemasse uude kasti panna B)
      Aga mingisugust skeemi ka pole

Comment

kas siis tuleb ka vene mula kui grammofoni pealt "volume" maha keeratud on?
        Kas sa lased heli sinna kuskilt sisendist või grammofoni , raadio vanast sisendist.
        Grammofoni ja raadio sisendid tasuks ära maandada:

Comment

Vene mula siis ei tule kui grammarist sound maha keerata. Signaali võtan arvutist ja see vene mula kostub igast sisendist, hästi vaikselt muidugi ja seda ka vahetevahel aind. No grammofoni sisendi maandamisega saan hakkama aga raadioploki jaoks on see sisend küll teistsugune Need nagu sellised pistikud, et 10 traati nagu väljas ja nendele käib raadioplokk otsa. ja neid ka 2 tk

Comment

Kontrolli varjestus üle, mul üks kidravõim tegi sama pulli kunagi, peale korraliku varjestuse paigaldamist oli asi tunduvalt vaiksem ning popovi tuli ainult raskema drive'i puhul pisut.
            Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Working...
            X