Teade

Collapse
No announcement yet.

kes oskab aidata?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kes oskab aidata?

Tere, mul on radio tehnika võimendi millel on kuue haruga lüliti, ise ei oska kokku ühendada ,kes oskab???Mul oli vana lüliti mis oli suht pekkis ,ostsin uue aga nüüd ei oska seda ühendada,vb keegi oskab telefoni teel aidata
    CreaTive

täpne mark tuleb kasuks... skeemi pealt peaks nagu kõik leidma
    Sound Blaster Live! 5.1 + Sansui AU-9500 + TU-9500 + 2xEstonia 35 AC-021
    www.sansui.us/AU-9500.htm

Comment

see on y 101 v6imendi lyliti on olemas (uus), ei oska ise teha sooviks, et keegi teeks mingi teatud summa eest selle korda. (tallinna piirdes) lyliti on kuue haruga kuus juhet l2heb sinna ..
      CreaTive

Comment

Kuna mul toitelüütide vahetamisest jäi kaan maha, siis vaatasin järgi.
        Lüliti on vaates nupu poolt ja harud jäävad paremale poole, numbrid tähistavad mitmes paar eest/nupu poolt vaadates.

1. ülemine - kollane punasega juhe, jookseb toitepistikusse
        1. alumine - valge juhe, jookseb trafosse

2. ülemine - sinine juhe, jookseb korpusesse, ehk mättasse
        2. alumine - roheline punasega juhe, jookseb võimu keskel asuvasse plaati U6

3. ülemine - kollane rohelisega juhe, jookseb toitepistikusse
        3. alumine - roheline kollasega juhe, jookseb trafosse

Üldiselt esimene ja kolmas paar võivad olla ka omavahel vahetatud, peaasi et üks toite ja üks trafo juhe oleks sama paari peal ning 2. paari juhtmeid toite/trafo juhtmetega kokku ei paneks.

Comment

kle asi veidi segane ,mul seal tesised värvid,äkki annad oma MSN or telefoni numbri ja seletad siis :huh:
          CreaTive

Comment

Kamoon, ma ju seletasin ära, et mis juhe kuhugi jookseb, aja nende järgi. Põhiline on see, et ühe paari peale saaks üks juhe tagant toitepistiku juurest ja teine, mis trafosse jookseb. Niimoodi esimene ja viimane paar teha. Keskmisele üks juhe, mis läheb korpusesse ja teine mis plaadile U6, see kohe lõppvõimu ja toitekondekate vahel asub, vasakus ääres selline paras releepotska. Isegi see pole vist tähtis mis järjestuses klemmipaare vaadata.

Comment

Originally posted by Lemmy@Jun 29 2004, 07:28
              Isegi see pole vist tähtis mis järjestuses klemmipaare vaadata
              On küll tähtis. vene lülititel pkn on üks paar avanevaid ja kaks paari lulgevaid kontakte. Kahekaupa reas. ..Kui nupp jääb Sinu poole siis äärmise paarid sulguvad sisselükkamisel ja keskmine paar lahutab.
              Need lulguvad paarid pead saama kouidagi toitejuhtmete ja trafo vahele ühendatud. Sulguv läheb kaitselülituse plaati ehk ni nagu siin

Kuna mul toitelüütide vahetamisest jäi kaan maha, siis vaatasin järgi.
              Lüliti on vaates nupu poolt ja harud jäävad paremale poole, numbrid tähistavad mitmes paar eest/nupu poolt vaadates.

1. ülemine - kollane punasega juhe, jookseb toitepistikusse
              1. alumine - valge juhe, jookseb trafosse

2. ülemine - sinine juhe, jookseb korpusesse, ehk mättasse
              2. alumine - roheline punasega juhe, jookseb võimu keskel asuvasse plaati U6

3. ülemine - kollane rohelisega juhe, jookseb toitepistikusse
              3. alumine - roheline kollasega juhe, jookseb trafosse

Üldiselt esimene ja kolmas paar võivad olla ka omavahel vahetatud, peaasi et üks toite ja üks trafo juhe oleks sama paari peal ning 2. paari juhtmeid toite/trafo juhtmetega kokku ei paneks.
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
              X