Teade

Collapse
No announcement yet.

Millist võimu teha?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    Ma varem alla 320 ei vaadanudki, kuigi siiski mõnel pool tuli teha mööndusi, aga alla 192 ei läinud mingil juhul.
    Viimasel ajal kasutan siiski põhiliselt 192kbps, kuna ma avastasin, et 320 ja 192 vahet küll ei ole (vähemalt mina oma seadmetega küll aru ei saa, et vahet oleks :unsure.

    Comment


      #32
      Originally posted by littleant@Jul 22 2004, 07:40
      Nüüd selgub, et sul on muusikakeskus ja sellega vahet pole kas 192 või 320 (seda minagi).
      Mul pole muuseas muusikakeskus, kuid pole ka 15k maksvaid JBL-e, mis tuttaval on, ning mille kaudu me testiks kuulasimegi sama Mark Knopfleri plaati nii CD kui ka MP3-na.

      Ja veinidest tean ma ehk rohkem kui sina, nii et selle koha peal ei tasuks sul huupi hüppama hakata.

      Üldse avaldasin ma lihtsalt arvamust, nii et ei tasu kohe endast välja minna, kui keegi MP3 kohta midagi kommenteerib.

      Kettaruumi koha pealt võin öelda, et kuna see on kallilt käes (masinas on ainult SCSI), siis ei armasta kettal muusikat hoida. Ning üldse kirjutan isegi vähegi kuulatavad MP3-d audioplaadiks, kuna see märgatavalt universaalsem ning mugavam asi.

      Ei kujuta nüüd ette, et D'n'B nii haruldane ja raskesti saadav muusika oleks, arvan, et sellise muusika fännid on piisavad entusiastid, et seda kuulataval moel levitada...

      P.S. Ega keegi tea Windooza jaoks ühtegi CD playerit, mis suudaks ka CD-Text'i lugeda? Linuxi jaoks midagi leidsin, kuid hetkel pean olude sunnil elama Windooza (loe ebainimliku opsüsteemi) turjal...
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

      Comment


        #33
        Vestlus kisub päris huvitavaks .

        Esiteks vabandust, et sain valesti aru ja pakkusin et sul keskus on.

        Mis veini puutub siis usun et tead rohkem kui mina, sest olen suur õllesõber ja õllemaailmas pole seda, et mõni "hea" õlu maksaks 800EEKu. Kõik kümne kanti (ka väga hinnatud). Aga nägin kusagilt satikanalilt kuda väga tunnustatud veinieksperdile valati kolm pokaali sama veini ja kus vend targutas ühe juures ühte ja teisejuures teist. Ei öelnud kordagi, et "hmm, sama vein ju". Seega veininäite mõte oligi see, et kui maitstes (kuulates) ära ei tunne, mis kallim (kvaliteetsem) on siis pole ju kallima (kvaliteetsema) hankimisel mõtet. Eksju?


        D'n'B on kujunenud väga väga kogukaks stiiliks, mis koondab enda alla päris palju alamstiile. Mõned populaarsemad, enamus vähepopulaarsed. Enamus fännib kurja ja tempokat (mina ka kui peol olen B) ). Kuid südamelähedasemad on pehmed, atmosfäärilised lood (ja loomulikult mitte kõik). Ja enamasti on nii et kui saad mõne Dj pleilistist hää loo nime teada siis selle kättesaamise tõenäosus on väga väike (ammugi veel et saaks valida kas 320 või 192). Vot sedasi.


        No selle kettal või plaadil hoidmise küsimus on maitse asi. Endale meeldib kettal, sest siis ei pea pidevalt plaadiriiulis sobrama ja plaati vahetama. Aga samas autosse vinti kaasa ei võta. Seega plaat universaalsem tõesti.


        Hinge näris asi just selle viimase lause pärast:
        rnx:"Aga jah, ei kujuta eriti ette, et keegi 192-st MP3 heaks saab pidada..."
        kuna ta ju tegelikult hoiab endas kõikke mida tavakuulajale tarvis.
        Beers of Estonia

        Comment


          #34
          Kas sul sellist kahtlust ei teki, et see Mark Knopfleri plaat pole paris kvaliteetne naiteks? Kas ainult selle plaadiga tunned vahet vxi yleyldse sellise muusika stiili juures on see vahe tuntav? Ja mis puutub veinidesse, siis vxid sa rohkem teada kyll, kuid pole vximalik veinidest kxike teada nii, et....
          Pealegist veini headus tuleb valja siis kui teda xigete toitude kxrvale tarbida.

          Comment


            #35
            no mehed mehed.. kui te siin juba kvaliteedist räägite siis mina eelistan elavat muusikat. ükskõik kas mp3 512 kbps või cda või magnetlint või 12"

            Comment


              #36
              Lihtsalt konkreetne näide oli toodud tõesti kvaliteetsest plaadist, nii teostuselt, stiililt, kui ka valmistamise kvaliteedilt. Enamik poest ostetavaid plaate on ikka tõeline saast ja sinna pole midagi parata, kuna tegu on odava masstoodanguga.
              Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

              Comment


                #37
                Originally posted by Ali_Qiller@Jul 22 2004, 14:48
                .. mina eelistan elavat muusikat. ükskõik kas mp3 512 kbps või cda või magnetlint või 12"
                Naturaal pillidega ilma helivõimenduseta on jah elav muusika kõige kvaliteetsem.
                Kui aga kasvõi natuke kuskilt võimendusest ja PA kõlaritest läbi on käinud ei kõlba enam kuhugi. Rääkimata mingitest bändide livedest või DJ-dest.

                Comment


                  #38
                  Toetan siinkohal moid. Kuigi on ka erandeid näiteks Elvas kahe nädala eest keerati nuppe päris inimlikult ning seda Claptoni paroodiat oli täitsa nauditav kuulata. Ent vastupidiseks näiteks võib tuua kohe nädal hiljem toimunud Meie Mehe esinemist, kus helivend oli vist küll täis või poolkurt, igatahes peale kaht lugu lahkusin sealt, kuna enda kõrvad on siiski kallid.
                  Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

                  Comment

                  Working...
                  X