Teoreetiliselt võimalik, kuid ise seda asja küll ei sooviks teha, veelvähem soovitada.Seal tuleks veel ümber arvutada tagasiside, ülekoormuskaitse, jne.Lihtsam on ise valmistada impulsstoiteblokkvastavate sekundaarpingetega.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Lampvõimu ehitamine
Collapse
X
-
The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
-
Jah olen , sest ma nagu olen neid parandanud ka, sa yldse tad et feriidi puhul tuleb keeru kohta päris üks volt, see pole raud ju kus mingi 0,1V keeru kohta, a mida ma ei oska on selle kiipide osa.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
To Cheopps -> Kas oskaksid mõne lingi ka joonisele äkki anda, suht tume maa selles suhtes korra proovinud ehitada ja sain kärsanud transistorid aga joonis oli ka natuke puudulik.Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.
Comment
-
Linke ei oska anda, kuid on mõned targad raamatud:
L.Abo"Raadio lülitused" peatükk 8.Toitelülitused(impulsstoiteblokkide arvutused ning ka reaalsed näited)
L.Abo"Raadioseadmete üksikosad"peatükk 11.Trafod ja paispoolid(ülevaade südamikest ning samuti arvutus näited)
Oman ise ka lihtsat skeemi, kuid ülesse panen alles lähipäevil.The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Projektide pildid
Comment
-
Esimene katse õnnestus suht hästi, harutasin traffo lahti kerisin uuesti, 12V kerisin uue, 5V mähise jätsin kerimata, sest ei näinud tema vajalikkust kuna toitekas ise ei vaja 5V(trykkplaadil kyl ei pannud tähele), kerisin siis ka 240V mähise mille pärast tõstan pingekorruti abil 480V, primaar oli 40 keeru, 12V sekundar 7 keerud, 5V sekundar 3 keerdu, seega keerukohta umbes 1,6 V.Aga kuskil oli jama sest 12V asemel tuli 24V välja:SModelleerimises ja tootmises kehtivad:
Comment
-
Tagasiside läks nõdraks...The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Projektide pildid
Comment
-
Asi hakkas tööle, olin faasid sassi ajanud ja kiipide juurde viivase viiku jooksis vastandfaasis signaal. pinge sai nati suur kyl algul ja pidin maha kerima, a töötasModelleerimises ja tootmises kehtivad:
Comment
-
Vs: Lampvõimu ehitamine
Lamppe saab kah läbi 2uF kondentsaatori kütta vooluvõrgust, kui lampidest on kahju võib kah kaitsme vahele panna. 2uF kondentsaator käib 220V kohta, pole proovinud aga näinud küll olen aga prooviks järgi.Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Palun võta aru pähe, enne kui sa end ära tappa jõuad!!
Esmalt postitatud RaunoK pooltLamppe saab kah läbi 2uF kondentsaatori kütta vooluvõrgust, kui lampidest on kahju võib kah kaitsme vahele panna. 2uF kondentsaator käib 220V kohta, pole proovinud aga näinud küll olen aga prooviks järgi.
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK pooltLamppe saab kah läbi 2uF kondentsaatori kütta vooluvõrgust, kui lampidest on kahju võib kah kaitsme vahele panna. 2uF kondentsaator käib 220V kohta, pole proovinud aga näinud küll olen aga prooviks järgi.
Ära mängi oma noore eluga, et midagi otse võrgust (ilma võrgutrafota)
toita tahad. Sellised asjad lõpevad enamikel juhtudel väga halvasti!
PS.
Lampe, mitte aga lamppe.
Kondensaator, mitte aga kondentsaator.
2µF kondensaatori mahtuvustakistus on 50Hz puhul 1590Ω.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Õpetlik pilt, kuidas peaks olema tehtud lampvõimu montaaž. Tegemist on tööstuslikult toodetud aparaadiga. NB! Ei midagi liigset, ei mingeid trükkplaate!
Comment
Comment