Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Krt mõõtsin enne mingit moodi valesti, nüüd sain lüüdi otstel 318V, mis on ka arvutuslikult õige. Niisiis on mul vaja toiteplokist kätte saada 270V ja 250V. Kuidas ma seda teen? Ma üritasin teha Rigonda 102 toiteploki joonise järgi, panin kolm lüüti roobiti, vahele samade takistid, kuid midagi nagu ei juhtunud. Hakkasin erinevaid takke proovima, 470k juures oli pingelang u 10V, kuid joonise pealt vaadated oleks pidanud 680 oomist piisama 270V saamiseks. Ma tean et teen või vaatan midagi valesti, äkki oskab keegi näpuga näidata, mis see on.
Originally posted by gura@Apr 19 2006, 20:41 Krt mõõtsin enne mingit moodi valesti, nüüd sain lüüdi otstel 318V, mis on ka arvutuslikult õige. Niisiis on mul vaja toiteplokist kätte saada 270V ja 250V. Kuidas ma seda teen? Ma üritasin teha Rigonda 102 toiteploki joonise järgi, panin kolm lüüti roobiti, vahele samade takistid, kuid midagi nagu ei juhtunud. Hakkasin erinevaid takke proovima, 470k juures oli pingelang u 10V, kuid joonise pealt vaadated oleks pidanud 680 oomist piisama 270V saamiseks. Ma tean et teen või vaatan midagi valesti, äkki oskab keegi näpuga näidata, mis see on.
Tuleb mõõta koormuse all h34r: !!!Või koormuse ekvivalendiga, nt.50mA,300V sobib koormustakistuseks(paralleeselt anoodahelasse) 6kOm /ca 20W jne.kui kahtled,et midagi valesti võib olla. B-)
Originally posted by gura@Apr 19 2006, 20:41 Krt mõõtsin enne mingit moodi valesti,...
...Hakkasin erinevaid takke proovima, 470k juures oli pingelang u 10V, kuid joonise pealt vaadated oleks pidanud 680 oomist piisama 270V saamiseks. Ma tean et teen või vaatan midagi valesti, äkki oskab keegi näpuga näidata, mis see on.
Soovitaks natuke hoogu maha võtta, rahuneda ja härra Ohm'i
nimelist seadust uurida, see ei võtaks üldsegi kaua aega.
Peale seda saaks kohe hoobilt palju asju arusaadavamaks, siis oleks palju üleliigset vaeva ja selliseid mõistatusi vähem...
Siin ongi ainus viga selles, et teooria ja praktika suhe
on hasardiga paigast ära läinud ja see takistab edukust...
Nii on, paraku...
Edu!
Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment