Proovisin eelpinget -38V. Katoodvool sel juhul ca 20mA. Nii automaatse kui ka fikseeritud skeemiga. Natuke tuleb väljundvõimsust juurde, aga siinuse kuju läheb tugevalt käest ära - üks poolperiood läheb silmnähtavalt ümmarguseks
Hmm h34r:
Sellega on väikesed raskused. Eelpinge -38V korral on tööpunkt minu arust liiga graafiku all - seega siis ebalineaarses osas.
Kooslus piirkonnas umbes -20V, 300V, 60-70mA oleks justkui palju kenam?
Koormustakistus määrab vist koormussirge kalde? Selle üle pean natuke juurdlema
Edit: trafol on ka selline parameeter nagu ülekandetegur (mis käib küll ka takistuse valemisse). Minu omal on see ligi 40, samas olen leidnud soovitusi 6П3C-le SE trafo mähkimiseks, mis annavad ülekandeteguriks isegi ainult 16 korda.
Kontrolli anood karakteristikult üle milline peab õige trafo koormus olema ja milline eelpinge.
Sellega on väikesed raskused. Eelpinge -38V korral on tööpunkt minu arust liiga graafiku all - seega siis ebalineaarses osas.
Kooslus piirkonnas umbes -20V, 300V, 60-70mA oleks justkui palju kenam?
Koormustakistus määrab vist koormussirge kalde? Selle üle pean natuke juurdlema
Edit: trafol on ka selline parameeter nagu ülekandetegur (mis käib küll ka takistuse valemisse). Minu omal on see ligi 40, samas olen leidnud soovitusi 6П3C-le SE trafo mähkimiseks, mis annavad ülekandeteguriks isegi ainult 16 korda.
Comment