Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus lampraadio kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by g2ngster@Apr 17 2005, 07:47
    Oki.. Täna siis katsetan.

Ei tia kui ta käima saan siis on exju 1W monovõim
    Kui "maandusega" asi siiski segaseks peaks jääma, siis otsi üles koht, kuhu on "maandatud" L18, sinna oleks kõige korrektsem signaali "mass" ühendada.

Monovõim on jah, kui võimas, ei tea, kuna skeemile ei ole märgitud toitepinget. Arvan siiski, et võib olla tervelt mitu tuhat milliwatti .

Comment

korra nägin selle katkist kõlarit mis sõbra kuuri põrandal vedeles. Paistis mingi 7" olevat Taha magneti peale oli kirjutatud 1W

(kahjuks oli kõlaril papp küljest tulnud, muidu oleks saanud seda kõlarit kasutada)
      Kevad- Till tõuseb ja hernes tahab keppi

Comment

Originally posted by g2ngster@Apr 17 2005, 10:24
        korra nägin selle katkist kõlarit mis sõbra kuuri põrandal vedeles. Paistis mingi 7" olevat Taha magneti peale oli kirjutatud 1W

(kahjuks oli kõlaril papp küljest tulnud, muidu oleks saanud seda kõlarit kasutada)
        Kas sa tead ka, mis takistusega see originaal valjukas on? Võib olla 4,5 oomi. Võib ka 8 olla. Vastavalt sellele tuleks valida uus.
        Ahjaa, väljundvõimsus on sel raadiol määratud 1,5W.

Comment

ma vict isegi saaks selle kõlari takistuse ära mõõta, pool oli tal papi küljes terve veel...

Comment

Originally posted by g2ngster@Apr 17 2005, 11:43
            ma vict isegi saaks selle kõlari takistuse ära mõõta, pool oli tal papi küljes terve veel...
            Sa saad mõõta (testriga, multimeetriga) ainult staatilist, alalisvoolutakistust.
            Kas sellele valjukale peale pole kirjutatud? Skeemis polnud isegi tüüpi. Ma kahtlustan, et võib olla 4,5 oomi, aga kindlalt ei tea. 8 oomist valjukat võid kindlasti kasutada.

Comment

Kasutada võid kontakte 3B, mis peaksid siis plaadimängija sisendid olema(signaali ja maa otsad on märgitud arusaadavalt skeemil).
              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
              Projektide pildid
              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Tehke lollikesele puust ette ja punaseks. Mille juurest ma leian kontaktid 3b?

Comment

R15 kõrval Muidu sassiil peaks see olema taga konsoolis või äärmisel juhul sassii peal.
                  The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                  Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                  Projektide pildid
                  Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                  http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

nunii, uurisin ja puurisin ja siis leidsin milline lamp kuhu sobib.

Kui ta vooluvõrku suskasin siis hakkas ta urisema, milles asi?

Ahjaa, alguses lõi kõigepealt kaitsme läbi aga selle asendasin täpselt sama väärtusega (1A)

Comment

kas viga võis selles olla et, see raadio osa ei olnud "ära lõigtud"?

võtsin need 3 taki lahti (R10, R11 ja R12)...

Hetkel tegelen raadio osa toitejuhtmete otsimisega.

Igatahes veel ei julge sepslise ühendada...

Kas selles võis ka viga olla et äki on lambid kõõbakad?

Comment

oke, ise küsin, ise vastan.

Asi ei saanudki tööle hakata sest seal sees üks 3cm pikk latt millele peale keritud traat. (õnneks saan traadi keerdude arvu skeemist lugeda?) See värk on katki, ma arvan et ma suudan selle taastada. Võibolla saaks ka mingi taki sinna asemele.

See pool tähistab skeemil takisteid R23, R24, R25.

Pmtselt nüüd sain raadio toite osa ka eemaldatud.

Ega see eespool juhtunud insident lampe või trhavot kanni keerand?

Comment

Kas tõecti kellegil pole midagi soovitada?

Kas viga võib ka selles olla et ntx konded on kuivanud või võibolla on see hoopis normaalne et ta "uriseb"?

Comment

Originally posted by g2ngster@Apr 19 2005, 11:30

Kas viga võib ka selles olla et ntx konded on kuivanud või võibolla on see hoopis normaalne et ta "uriseb"?
                            El.konded on kuivanud kindlasti, see ka peamine urina põhjus. Kondede vahetamise peale oleks pidanud kõigepealt mõtlema?

Comment

aga ei tea kas keeras midagi kanni ka?

Comment

Otot... see surin võib tulla ka kondedest? Mul oli sama jama surisemisega. Ja mina loll oma võimul kohe toitetrahvot vahatama. :lol: Õnneks pole veel asi vahatatud, ostan uued konded ja vaatan, kuidas surinaga...

-------------
                                Jimbo

Comment

Working...
                                X