Teade

Collapse
No announcement yet.

dynacord

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

dynacord

juhtusin kogemata peale kahele lamp võimule DYNACORD EMINENT I ja II .tundub,et igivanad aga aega proovida polnud.on kellegil kogemusi nendega.Kasvõi sobiks näit. bassi võimuks koju.

Kas see mitte DYNACO pole :huh:
    The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
    Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
    Projektide pildid
    Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
    http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

võimu pealt kirjutasin nii maha.google andis isegi mingeid vasteid ja pilte,kuid kahjuks saksa keeles.ja selles olen täitsa bum-bum

Comment

Originally posted by kirilind@Aug 5 2005, 21:01
        võimu pealt kirjutasin nii maha.google andis isegi mingeid vasteid ja pilte,kuid kahjuks saksa keeles.ja selles olen täitsa bum-bum
        kas midagi taolist-http://www.albertkreuzer.com/eminent.htm

Comment

firma ja mark sama,kuid välimus tsipa teine.sisendid olid esi paneelil ja kumagi sisendi treble ja bassi jaoks erinevad regulli nupud.olevat olnud kasutuses bändi võimudena.hinnaks ühel 900 ja teisel 1300..taga erinvad väljundid 4-6-8-16 oomi.muu tagaküljel olevad kirjed on loetamatud.

Comment

õige,oleks kohe pidanud lampvõimendi foorumisse panema.SORRY

Comment

Kui sa viitsiksid neid saksakeelseid linke siia paisata, ma võin tõlkida.
              Tundub neid Eminente on päris mitmeid eri versioone, aga üldiselt vist sellised 4-5 sisendiga vastavalt 45W ja 85W lampidel (mikser)võimud kuhu kannatab nii mikreid kui kitarri/bassi sisse kupatada.
              Isiklikult 900/1300,- hindade juures ma kaua ei mõtleks, võtaks selle mis vähem müriseb ligi ja siis eksperimenteeriks edasi

Comment

Working...
              X