Teade

Collapse
No announcement yet.

Pilte kah ;)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Pilte kah ;)

Sedapsi siis. Pildid on viletsavõitu kvaliteediga ning fotogalerii on tehtud käepäraste vahenditega, ilma asjasse eriti süvenemata.

Siin nad on.

Kui kellegil huvi peaks olema, võib ka piltidel leiduvast lähemalt rääkida.
    21st Century Fox

Mulle meeldivad eriti kõlarijuhtmed

Pane ehk mõned tehnilised andmed ka ülesse.
    Mis päritoluga on väljundtrafod?

Comment

Nagu lambimeestele kohane, on kasutuses vanad vene takid
      Või saab neid veel uuest peast ka kuskilt?
      Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Feb 6 2006, 21:53
        Kusjuures on alles jäänud lausa pakendis paras kogus neid rohelisi takisteid.

Comment

Originally posted by @ndres@Feb 6 2006, 21:52
          Mulle meeldivad eriti kõlarijuhtmed

Mulle ka, tänan väga
          Tegelikult need polegi päris kõlarijuhtmed, u. 20cm pikkused jupid.

Pane ehk mõned tehnilised andmed ka ülesse.
          Millised täpsemalt?
          Sagedusala @1W 30Hz-20KHz +/- 1dB, -6dB @50Khz. Kunagi mõõtsin, umbes nii ta oli.
          Võimsus... 4,5W tuleb kanali kohta.

Mis päritoluga on väljundtrafod?
          Väljundtrafod on vanad ja räsitud olemisega Hammond 125ESE'd. Mitte just kõige paremad. Ehe näide sellest, et pole midagi püsivamat ajutistest asjadest.
          21st Century Fox

Comment

Originally posted by Elukaz@Feb 6 2006, 21:53
            Ma ei tea päris täpselt, mis kohane on. tegelikult kogu see võimendi on pisut ebakohane. Mina isiklikult kasutan asju, mis sobivad leian, helilisest küljest eeskätt.
            21st Century Fox

Comment

No aparaat on ilmselge kinnitus, et lampvõimu tegemine EI ole keeruline Tehnoloogilise protsessi glamuursusest olulisemad on kandvad ja sisulised ideed.
              Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Kas sidestuskondekad on šunteeritud igaks juhuks või oli selleks ka tungiv (kõrvaga kuulatav) vajadus?

Comment

Sama küsimus meelel
                  Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Originally posted by @ndres@Feb 7 2006, 20:36
                    Kas sidestuskondekad on šunteeritud igaks juhuks või oli selleks ka tungiv (kõrvaga kuulatav) vajadus?
                    Ma kasutaks hea meelega sidestuskondensaatoritena vilkkondensaatoreid (silvered mica), aga vajalik mahtuvus (>0,1uF) seab piirid. Seega on kombineeritud polüpropüleenist (ICEL "MPL" - märksa parem muideks kui Solen/SCR) ja vilgust. Jah on küll vajadus. Sama lugu kõikide teiste komponentidega. Iga asi/lahendus on valitud peale kuulamisteste. See võimendi pole ühe nädalavahetuse töö.
                    Olen teda u. aasta jooksul ka oma 10x ümber ehitanud, lisaks väiksemad häälestused. Algsest on säilinud suuremal või vähemal määral ainult väljundaste, osaliselt toide.
                    Aga pole hullu - ega ta sellisenagi ilmselt kaua ei püsi Vähemalt hakkab vist vaikselt koitma, mida saavutada tahaks ning mis selleks teha tuleks. Kui see selge, hakkab asi laabuma.
                    21st Century Fox

Comment

Originally posted by maaalune@Feb 7 2006, 20:49
                      Sama küsimus meelel
                      Olen leidnud, et heade vilkudega saab enam-vähem lähedale olukorrale, kus võib öelda - seal pole kondekat. Kõik ei ole head ja nende kasutamisega on paar trikki. Päris igale poole nad ei sobi. Neile järgnevad minu nimekirjas üldiselt polüstüreen+foolium, siis polüpropüleen+foolium.
                      21st Century Fox

Comment

Originally posted by GU50@Feb 7 2006, 10:58
                        No aparaat on ilmselge kinnitus, et lampvõimu tegemine EI ole keeruline Tehnoloogilise protsessi glamuursusest olulisemad on kandvad ja sisulised ideed.
                        Targutaks veel - ei saa enam pidama

Normaalse võimu ehitamine on lihtne, kui tead mida teed.
                        Hea võimu kopeerimine on lihtne, kui tead mida teed.
                        Hea võimu ehitamine "from scratch" on keerulisem ja aeganõudvam.
                        Suurepärase võimendi kopeerimine võib osutuda äärmiselt raskeks.

Milline on antud võim? Oleneb perspektiivist ja sellest, kelle käest küsida. Minumeelest on üpris hea
                        21st Century Fox

Comment

Eks ta nii käib jah
                          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Originally posted by VT-25@Feb 7 2006, 21:04
                            Olen leidnud, et heade vilkudega saab enam-vähem lähedale olukorrale, kus võib öelda - seal pole kondekat. Kõik ei ole head ja nende kasutamisega on paar trikki. Päris igale poole nad ei sobi. Neile järgnevad minu nimekirjas üldiselt polüstüreen+foolium, siis polüpropüleen+foolium.
                            Viitsiksid Sa neid trikke lähemalt kommenteerida? Oleks huvitav teada.
                            Kui ei ole just ametisaladus

Comment

Originally posted by @ndres@Feb 8 2006, 07:26

Viitsiksid Sa neid trikke lähemalt kommenteerida? Oleks huvitav teada.
                              Kui ei ole just ametisaladus
                              Ei ole saladus. Põhiline on see, et vilgud peaksid olema "eelpingestatud" suurema alalispingega, kui on neid läbiva helisignaali maksimaalne RMS väärtus. Soovitatavalt min. 2x suuremaga. See võib või võib mitte anda kasulikku effekti ka teiste kondekatega (teist tüüpi dielektrikuga). Vilkudega olen seda efekti tajunud tugevamalt. Vastasel juhul kipub asi minema pisut "säravaks", kaldub kõrvale neutraalsest. Efekt avaldub kesk-kõrgetel - kõrgetel sagedustel.
                              Seal kus puudub alalispinge või on madal võrreldes helisignaaliga, eelistan kasutada tavaliselt muud sorti kondensaatoreid.
                              Nagu juba mainisin on üldjuhul väga hea polüstüreen, siis polüpropüleen+foolium, seejärel metalliseeritud polüpropüleen.
                              Paber õlis kondekaid ei kasuta üldjuhul, leian nad olevat liialt manipuleerivad, liiga palju "oma soundi". Muidugi kui just selline effekt peaks olema soovitav, on nad omal kohal. Whatever rocks your boat.
                              21st Century Fox

Comment

Working...
                              X