Teade

Collapse
No announcement yet.

Tundmatu lampvõim

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tundmatu lampvõim

Selline jurakas mul siin nurgas. Pilt1. Pilt2. Pilt3. Üsna haletsusväärses seisus. Kõvasti on kõrvetatud, nii et paber õlis kondedki on mahla välja lasknud Näikse olevat 2 kanalit 6П14П ühetaktilist lõppu ja 2tk 6Ж3П kumbaski eelastmes. Mingi pisikeste sobitustrafode vigur on vist sisendile osavate meistrite poolt lisatud varjestatud karbis. Ilus kast muidu. Üks roheline silmgi elus veel. Kui skeemi saaks, siis ehk putitaks töökorda.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Tundub mingi kodukootud asi olevat! Mis skeemi seal ikka vaja on, see ju nii lihtne asi seal ja kui mingi tunnikese kallal olla siis skeem ülesvõetud.

Comment

Läks küll tiba rohkem kui tunnike selle skeemi ülesvõtu ja digitaliseerimisega. Aga siin siis üks kanal nüüd on: Skeem. Äkki keegi viitsib pilgu peale visata? Järsku mõni põhimõtteline viga sees, millest minu silm üle libiseb? Oskab keegi ka oletada miskit sellise võimu kasutusviiside kohta? Tööle saamisega läheb mul ilmselt pisut aega. Hulga juppe peaks ära vahetama, aga pole esialgu veel ideed, kuidas vanu lüüte paigutuse mõttes uutega asendada.
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Originally posted by vuss@Apr 9 2006, 19:05
        Äkki keegi viitsib pilgu peale visata? Järsku mõni põhimõtteline viga sees, millest minu silm üle libiseb?
        Alustame siis lõpust, vaata skeemil anoodtoide - väljundtrafo - anood üle. Praegu on primaarmähis varivõre ahelas

Comment

No nüüd sai see toiteots skeemil õige koha peale. Vahetasin ühe kanali tühjaks jooksnud sidestuskonded ja ka toitelüüdid pisut värskemate vastu ja sain kanalile hääle sisse. Tugev võrgumüra, muid häireid justkui pole. Bass on olematu. Kõrgeid saab nupust päris muhedasti keerata. Maagilised silmad küll säravad, aga kahjuks sugugi mitte muusika taktis.

Comment

Working...
          X