Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvata sellest skeemist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kuidas UFO kõlab ka? läpust leidsin sama manakovi skeemi. kas igast pikendused annavad midagi juurde ka selle helile?

muidu on jah tegemist aukartustäratava aparaadiga
    viimati muutis kasutaja Scott; 13 m 2011, 03:51. Põhjus: täpitähtede kood
    k.

Comment

Vs: Mida arvata sellest skeemist.

Esmalt postitatud arctix poolt
      huvitab kui suur ta on?
      kaal?
      Suurus on püramiididest pärit vaarao kirstu "kuldlõige": 760*410*170. UFO oli ilmselt samavõrra iidset päritolu: eluskaal on peopesal hüpitamise meetodil hinnatud u. 40 kg
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

sa raks!
        Bzzzt!!

Comment

Esmalt postitatud kedambarai poolt
          kuidas UFO kõlab ka?
          Kusjuures kõlab omalegi üllatusena oodatust paremini, keda asi huvitab, saab ka oma kõrvaga kuulata. Saund on detailirikas, samas ei puudu bassi ega kõrgeid. Ekspander annab elu ja dünaamikat juurde lamedaks kompressitud FM raadiote kuulamisel, CD/vinüüli heli seda ei vaja. Kuularivõimuks sobib seade ka hästi
          Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Kui oleks suurema takistusega sobitus siis ehk......

http://audioportal.ru/diy/4a/4a28box.php

http://audioportal.ru/diy/4a/4a32box.php
            saaks ehk päris huvitava koosluse.
            viimati muutis kasutaja humax; 14 m 2007, 18:17.

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt
              Hakkas meelt painama kogunenud kolihunnik ja kui siis ükspäev kukkus UFO ka õuele puruks, siis... Korjasin UFO tükid kokku, need olid päris huvitavad asjakesed Õnnestus tükid omavahel sobitada, mis välja tuli, näeb huviline siit.
              Mul kukkus karp lahti...

Comment

Vinge!Oleks päris lahe kõrvuti panna minu "mikromini" ja "UFO" - dimensioonide vahe oleks vapustav!

Jaksu edaspidi!
                Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Vinge!
                  Palju monstrum kaalub?
                  Edit. 40 kg, jäi kahe silma vahele.
                  Kolakoguja

Comment

Jätkuvad ovatsioonid!
                    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Natuke "kriitikat". Kas 8 sidestuskondet ja 4 potekat kanali kohta, pluss tämbri regulaatorid, ei lähe vastuollu audiofiilide ideega hoida signaaliahel võimalikult lühike ja ilma kondekateta? Või on plaanis ka nn. direct sisend CD jaoks VR2-e järel?
                      Aga muidu: oleks endal viitsimist midagi sarnast ehitada )):

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
                        Kas 8 sidestuskondet ja 4 potekat kanali kohta, pluss tämbri regulaatorid, ei lähe vastuollu audiofiilide ideega hoida signaaliahel võimalikult lühike ja ilma kondekateta?
                        See ei ole minu idee Teen asjad selliseks, nagu mulle meeldib, enamasti on lõpptulemus vastuolus "üldlevinud põhimõtetega". Elus peab olema ka natuke fun'i, mitte luterlikku kangeselgsust, lamptehnika võimaldab väga mõnusat ideedega žongleerimist.

Comment

Snap on pildikeskkond, kus saad mugavalt hoida oma fotosid. Anname fotode hoidmiseks TASUTA 2GB ruumi :)

Minu leivakapp sai kah lõpuks valmis Pildid ehitusest on lingil

Comment

Kas sellele manakovi võimule sobiks selline eelaste http://www.audiofanatic.it/Schemi/Ti...ecc82_SRPP.JPG ?

Comment

Esmalt postitatud pic poolt
                              Minu leivakapp sai kah lõpuks valmis Pildid ehitusest on lingil
                              Andsid mulle kõvasti mõtteid, ma tükk aega kaalusin mida teha- selline variant sobiks mulle küll. Ilus.
                              Kuid kas ei jäänud mingit surinat vms sellist sisse seoses trahvode nii lähestikus olemisega?

Oleks võimalik, et saadad mulle selle "korpuse" sise mõõtmed?
                              Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

Esmalt postitatud markom poolt
                                Kas sellele manakovi võimule sobiks selline eelaste http://www.audiofanatic.it/Schemi/Ti...ecc82_SRPP.JPG ?
                                See on kindlasti toimiv ja huvitav skeem. Tegelikult on manakovi skeemil suur sisendtakistus, mis eelvõimult ei vaja SRPP astet, aga katsetada tasub seda skeemi kindlasti. Anoodtoide tuleb siis võtta lõppastme toitesillalt, läbi lisafiltri. Kütta soovitaks alalisvooluga, lihtne sild+kondekas piisab.

Comment

Working...
                                X