Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvata sellest skeemist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Re: Mida arvata sellest skeemist.

Esmalt postitatud plaaster poolt Vaata postitust
    Need kondekad mis on 0,1 uF nende pingetaluvust ma täpselt ei tea. Need muidu kõlbavad võrgu filtriteks. 250 - 275 Volti vahelduvvoolu kannatavad küll. Aga kui palju alalisvoolu ei tea.
    Tükkidest, millede parameetreid ei tea, ei tohi selliseid asju ehitada. Kui kuulad võimendit - kuuled toiteblokki. Seega - osad peavad olema kvaliteetsed. Ja taluma kasutatavat pinget, mõningase varuga.

Elektrolüüt kodekad on osa jadamisi ühendatud, pinge taluvus peaks nii suurenema. Rööbiti ühendades mahtuvused.
    Pingetaluvus suureneb küll, aga oled sa arvesse võtnud, et mahtuvus langeb? Ja seda ka, et jadamisi ühendades tuleb igale lüüdile peale ühendada takisti, sest elektrolüütkondekad vajavad polariseerivat alalisvoolu? Alalisvool ju läbi kondeka ei kulge.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Re: Mida arvata sellest skeemist.

Tükkidest, millede parameetreid ei tea, ei tohi selliseid asju ehitada. Kui kuulad võimendit - kuuled toiteblokki. Seega - osad peavad olema kvaliteetsed. Ja taluma kasutatavat pinget, mõningase varuga.
      100 nF kondensaatoreid ma kataloogist leitsin aga suuri elektolüütkondensaatorid ei ole sobivaid. Tuleb takistite peale panemine selgeks saada. Kas 5,6 k sobib kondekatele peale panemiseks https://www.elfa.se/elfa3~ee_et/elfa...5-86&toc=19848 ?

Leitsin ikka sobivad jupid. Tegin tellimuse www.serigo.ee Täitsa talutavad hinnad paistsid.
      viimati muutis kasutaja plaaster; 13 m 2011, 14:01.

Comment

Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

aga suuri elektolüütkondensaatorid ei ole sobivaid.
        Kas näiteks Elfa kood 67-599-63 pole sinu meelest sobiv?

Tuleb takistite peale panemine selgeks saada. Kas 5,6 k sobib kondekatele peale panemiseks
        Ohmi seadus peab olema praeguseks juba tuttav. Arvuta siis võimsus, mis langeb 5,6k takistile. Vihjeks: elektrolüüdid ei vaja suurt voolu polariseerimiseks, 1mA peaks piisama. Et mis oleks sellise takisti reaalselt piisav väärtus?
        Laiskadele arvutajatele on veebis Ohmi seaduse kalkulaatoreid kümneid.
        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

Kas näiteks Elfa kood 67-599-63 pole sinu meelest sobiv?
          Hind ei ole sobiv.
          Tellisin Sergiost niisugused http://www.serigo.ee/product_info.php?products_id=47419

Ohmi seadus peab olema praeguseks juba tuttav. Arvuta siis võimsus, mis langeb 5,6k takistile. Vihjeks: elektrolüüdid ei vaja suurt voolu polariseerimiseks, 1mA peaks piisama. Et mis oleks sellise takisti reaalselt piisav väärtus?
          Laiskadele arvutajatele on veebis Ohmi seaduse kalkulaatoreid kümneid.
          Mul on, siis vaja 450 Ohm takisteid ? R = E / I ehk 450 / 0001 = 450 Või mul on midagi täitsa sassis.

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

Mul on, siis vaja 450 Ohm takisteid ? R = E / I ehk 450 / 0001 = 450 Või mul on midagi täitsa sassis.

Kuidas selle tulemuseni jõudsid?
            -superradical-

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

Kuidas selle tulemuseni jõudsid?
              450 V / 1mA = 450 Ohm

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

450 V / 1mA = 450 Ohm
                Vabanda, plaaster, otsekohese ütlemise pärast, aga ära sellist joga postita, sest siis kaob GU50-l igasugune isu sind õpetada. Ja sellest oleks kahju, sest asi alles hakkab huvitavaks minema...

Comment

450 V / 1mA = 450 Ohm
                  Valemites on alati kasutusel täisühikud, vooluühik on AMPER!!! Selle kordseid valemites ei kasutata. Kui sul oleks vaja voolu 1uA (mikro-A) siis kas valem oleks sama: 450/1uA ja tulemus ju sinu näite põhjal sama - 450R ???
                  Mõtle natuke, päris suvalist juttu pole mõtet kirja panna - GU50 on raudne kannatus tõesti ja pole siis mõtet seda alt vedada.
                  1mA on kuimitu Amprit?
                  -superradical-

Comment

450 V / 1mA = 450 Ohm
                    plaaster, tõmba omale programm siit http://www.electronics2000.co.uk/download.php#assistant

Electronics Assistant

kõik vajalikud arvutused saad sellega tehtud, saad valida arvutamisel ampreid ja milliampreid, kui teisendamisel muidu hätta jääd.

ja palun, enne postitamist mõtle natuke

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

1ma on kuimitu amprit?
                      000,1 A

450 / 0001 = 450 Selle kalkulaatoriga saab sellise tulemuse http://www.the12volt.com/ohm/ohmslawcalculators.asp
                      viimati muutis kasutaja plaaster; 13 m 2011, 18:27.

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

000,1 A

450 / 0001 = 450 Selle kalkulaatoriga saab sellise tulemuse http://www.the12volt.com/ohm/ohmslawcalculators.asp

Selle kalkulaatoriga mina saan teise tulemuse...
                        aga sa proovi, pane sinna 3 nulli asemele 30 nulli ja viimaseks nr. 1, vaata mis tulemuse siis saad , proovi erineva arvu nullidega
                        Tulemus postita siia - sul ilmselt on viirus arvuti ligi mis ei lase õigesti arvutada sel kalkulaatoril .

E: no muidugist - neid nulle võidki jääda kirjutama, tulemus oleks sama - vahel peab olema märk mis teeb selgeks kas see null on ühiku ees või ei tähenda see seal midagi - viirus oli seega arvuti ees...
                        -superradical-

Comment

Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                          E: no muidugist - neid nulle võidki jääda kirjutama, tulemus oleks sama - vahel peab olema märk mis teeb selgeks kas see null on ühiku ees või ei tähenda see seal midagi - viirus oli seega arvuti ees...
                          naljanurk, tõsta või naljakate juhtumiste alla

Comment

Esmalt postitatud umbellatus poolt Vaata postitust
                            naljanurk, tõsta või naljakate juhtumiste alla
                            Noh, jah...hea siiski, et asi selguse sai
                            -superradical-

Comment

Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

selle programmiga saan vastuseks 450 Kilo-ohms

Comment

Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Vs: Re: Mida arvata sellest skeemist.

tubli. lõpuks ometi, ehk saad nüüd ise ka aru, mispidi komakohad loevad

Comment

Working...
                                X