Teade

Collapse
No announcement yet.

kas on olemas kitarri lamp-effektiplokki

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kas on olemas kitarri lamp-effektiplokki

Olen kuulnud midagi, et on olemas kitarri lamp-effektiblokki või midagi sellist. Kui head need on ja mis on hinnaklass ?
    viimati muutis kasutaja ryz; 05 August 2006, 16:59.

Vs: kas on olemas kitarri lamp-effektiplokki

On ikka, need on kõik nö drive-plokid/eelvõimendid. Udaloffi oma on näiteks Pärnus ligi 5k eest poes. Seymour Duncan toodab ka midagi sarnast, uuena ligi 200$. http://www.zzounds.com/item--SEMSFX03 http://www.udaloff.com/t325.php

Comment

Rocktronil oli ka päris asjalik lamp-distortion vähemalt mõnda aega tagasi valikus - Silver Dragon nimeks. Jättis päris sümpaatse mulje, kuid hind oli nagu lampe sisaldavatele asjadele kombeks tsiba kirvevõitu, ca. 3000 krooniga võid arvestada. Samas ei taba eriti lampidel draiviplokkide mõtet, minu arust on nad rohkem oma ego upitamise vahendid, a la "minu signaal ei käi läbi ühestki ränipõhisest astmest". Umbes poole odavamalt saab näiteks Rocktroni valiku puhul Rampage distortioni, mis on küll opakapõhine, kuid soundi poolest pajut dragonist maha ei jää.
      Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Aga kui võrrelda nyyd lampi mõne muuga siis kas lambil on saund sygavam ja mõjuvam. Sellist asja ma olen tähele pannud elektoonilisi ja ränipõhiseid võrreldes.

Comment

Ennem soovitaks siiski soundi läbi võimu normaalseks saada, st siis hankida hea lampvõim, ja kui siis tekib tunne et oleks veel midagi vaja, siis võib edasi vaadata.

Comment

Kas sa räägid praegu võimust või blokist. Ma tahan teada blokkide kohta!

Comment

Mida sa selle plokiga ikka peale hakkad, kui sabas on mingi transsidega Behringer, Stagg või Roland, mis ise igasugu jubedaid kärinaid ja mürinaid isegi "clean" settingutega juurde lisab. Kui huvi on, ehita omale üks pisike lampkombo või leia kes ehitaks, unustad igatsugu karbid ära. Või osta näiteks Epiphone 5W kombo, saad 3k eest peale väikest modimist igati pandava võimendi. Ilma modimata kippusid vähemalt vanemad isendid undama.
              Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Working...
              X