Teade

Collapse
No announcement yet.

Üleskutse: informatsiooni vahetamine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Üleskutse: informatsiooni vahetamine.

Kuna kohalikud elektroonikakomponentidega kauplejad ei saa aidata, tuleb tihtipeale asju tellida mujalt.
    Probleem on selles, et "pühapäevanokitsejatel" on tavaliselt vajaminevate asjade kogused väikesed, vahest ainult mõni lamp, pesa või kondekas.
    Ettepanek oleks järgmine: omavahel informatsiooni vahetada. Kellel kust parajast miskit plaanis soetada. Näiteks mina kavatsen nädala-paari jooksul Tube-town'ist kaupa tellida. http://www.tube-town.de/
    Samuti ka kui kuhugi peaks miskit huvitavat müüki ilmuma. Või mis te arvate?
    21st Century Fox

Vs: Üleskutse: informatsiooni vahetamine.

Esmalt postitatud VT-25 poolt
    Kuna kohalikud elektroonikakomponentidega kauplejad ei saa aidata, tuleb tihtipeale asju tellida mujalt.
    Probleem on selles, et "pühapäevanokitsejatel" on tavaliselt vajaminevate asjade kogused väikesed, vahest ainult mõni lamp, pesa või kondekas.
    Ettepanek oleks järgmine: omavahel informatsiooni vahetada. Kellel kust parajast miskit plaanis soetada. Näiteks mina kavatsen nädala-paari jooksul Tube-town'ist kaupa tellida. http://www.tube-town.de/
    Samuti ka kui kuhugi peaks miskit huvitavat müüki ilmuma. Või mis te arvate?
    Toetan asja ja - ise -üritades tellida aegajalt stuffi piiri tagant - olen seda "kohalike" maaletoojate kohmetuse e. unustamise tõttu kaotanud mitmeidki kallihinnalisi nädalaid(ja raha).Paneks siiski südamele kallid Tevalo -ja Oomipoe jts. firmade omanikud - peaksite siiski rõhku panema ka paremate tarne ning müügitähtaegade "LUBAMISEGA" ---loon siin just sõnarõhu eelmainit "Lubamisega" - olete kaotanud tänu nii mõningatele nüanssidele palju sõpru just friikide seas.Samas pean vajalikuks lisada,et ilmselt tuleks luua eraldiseisvad spetsiifiliste kaupade müüjad-,või müügiosakonnad antud "problemaatiliste kaupade" tarnimiseks - Vastasel juhul olete hävinud oma mentaliteedi ja üldise professionaalse maine!!!!
    Ettepanek oleks moodustada siis mingi allüksus, kes telliksid antud spetsiifilisi tooteid - muidugi mõista Teie(asjatundjate) kaasabil!Vastasel juhul olen valmis informeerima nii elektrooniliselt kui ka muul sarnasel viisil kõiki foorumlasi ignoreeerima Teie tegevu(setu)st ja avalikustama nii mõnegi antud konkurendi meiliaadressi.
    Samas ei ole mingi mässaja - pigem loodan kvantiteedile kvaliteeti!
    PS.Aastaid töödanud insenerina ja antud valdkonnas tihedais kokkupuudeteis olnud ülalmainitud asutustega - mida teatud põhjustel olen viimati ignoreerima hakanud ning mille põhjal otsustades olen oma arvamusi väheke korrigeerinud - "KOOLITAGE OMA MÜÜGIMEHED"
    Teist aastat olen tellinud - tänu Teie "müügimeestele" - mujalt Euroopast ja ka konkureerivatelt firmadelt palju edulisemalt kui Teie firmast pakutu.

Võibolla sõnastus ei ole kõige korrektsem - pean siiski mainima,et teemaalgataja ei ole päris esimest päeva nö. lambifänn ja teisigi kaaskannatajaid enam kui küllalt ning omades isegi mõnda kogemust ,oleks minu kodanikukohus nendele puudujääkidele tähelepanu pöörata - ja oleks ka viimane aeg!
    Tean mismoodi komponendikaubandus käib - ei ole mõtet seda illusioorseks muuta ning luua valefreskosid ,või üldse midagi luulutada kui keegi midagi tellib.Öeldu lisatud isiklike emotsioonide tasandil ning ootaks ka mingit lahendit või pakkumist eelöeldud juttu silmas pidades

M.O.T.T.
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Esmalt postitatud maaalune poolt
      Ettepanek oleks moodustada siis mingi allüksus, kes telliksid antud spetsiifilisi tooteid - muidugi mõista Teie(asjatundjate) kaasabil!Vastasel juhul olen valmis informeerima nii elektrooniliselt kui ka muul sarnasel viisil kõiki foorumlasi ignoreeerima Teie tegevu(setu)st ja avalikustama nii mõnegi antud konkurendi meiliaadressi.
      Selline variant ei mahu kuidagi Tevalo ärimudeli alla. Kui nad seda aga üritaks mahutada tuleks hinnad sellised, et nendel, kes päris metsast ei tule, pole mingit huvi osta.
      Nii et ootan lubatud meiliaadresside avalikustamist.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
        Selline variant ei mahu kuidagi Tevalo ärimudeli alla. Kui nad seda aga üritaks mahutada tuleks hinnad sellised, et nendel, kes päris metsast ei tule, pole mingit huvi osta.
        Nii et ootan lubatud meiliaadresside avalikustamist.
        See on tõsi. Kui oletada, et Tevalos (või muus sellises firmas) leidub inimesi, kes oleks kasvõi puhtalt altruistlikel kaalutustel valmis abistama väikest seltskonda inimesi, kes on niivõrd põikpäised, et ei lase endale öelda, kust ja mida ostma peab ning mis neile meeldima peab, siis lõpeks asi ilmselt ikkagi fiaskoga. Selleks et midagi mõistlike hindadega müüa peab lattu võtma piisavalt suured kogused või siis asjade tootjalt/esindajalt äärmiselt soodsad tingimused välja kauplema. Vastasel korral kujunevad hinnad kõrgeks ning kõik tellivad oma kraami ikkagi mujalt.

Lisan:
        Maaalune, ma ei tea, millistele konkurentidele sa viitasid, kuid tundub, et räägime natuke erinevatest asjadest. Minu poolt näiteks toodud firma puhul ei saa konkurentsist rääkida. Või kui siis väga üldiselt ja laialivalguvalt. Tootevalik ja eriti sihtgrupp ju ei kattu Tevalo omaga.
        viimati muutis kasutaja VT-25; 24 m 2006, 14:14.
        21st Century Fox

Comment

Juhul kui keegi veel ei tea, siis Moskvas on veel selline asutus:
          http://www.audioinstr.h1.ru/trans/trans.html
          müüvad trafosid ja lampe, hinnad juures.
          Pole uurinud kas ka eestisse saadavad.

Comment

Miks mul on küll tunne, et see Venemaa suund asjade ostmisel kergelt ei toimi?
            Võibolla sellepärast, et kui olen sealt midagi tellinud, siis teatud poliitilistel põhjustel on olnud vaja tuua need asjad (elektroonikadetailid) tuttava inimese "kotipõhja ununenuna". Ja kui asi tundub olevat veel miskitpidi veidigi seotud sõjatööstusega - unustage kogu teema! Asjade väljaveoks peab taotlema ametlikku luba ja kui sihtkohaks on NATO-sse kuuluv vaenulik, agressiivne ja Venemaa kodanikke represseeriv väikeriik - NO WAY sealt midagi välja tuleb... Korrutage eelnev veel Venemaa ärikultuuriga, lisage EU tollipiir ja saame tulemi - 0. Venemaa sees - osta mida tahad! Aga välja viia ei saa...
            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Veebruari alguses saab see variant ära proovitud, Moskva minek.
              Annan kohe teada, kuidas läks.

Comment

Kunagi olen nendega pisut kirjavahetuses olnud, tüüp, kes vastas tundus päris asjalik ning sümpaatne olevat, aga kauba Eestisse toimetamise taha jäi diil ka tookord. Igatahes edu nänni hankimisel!
                Varsti hakkab Narva elektrit edastama ka hõbekaablit mööda... audiofiilidel jällegi pidu

Comment

Moskvas on selline koht nagu Radiorõnok (raadioturg). Varematel aegadel olevat see olnud koht, kust sai igasugust raadiokola osta. Käsin seal novembris. Putkasid, kust sai seesugust kola osta on vähemaks jäänud. Mõni üksik veel kaupleb lampidega.

Comment

Esmalt postitatud kalju poolt
                    Moskvas on selline koht nagu Radiorõnok (raadioturg).
                    Oma radiorõnok on igas Venemaa arvestatavas linnas. Kui siin veidi suhelda inimestega, saab kindlasti infot nende asukohtade asjus. Peterburi traditsiooniliste "althõlma"-ärikohtade nimekiri oli kunagi vist isegi L.Abo kuulsas "punases raamatus" sees Teemaga sobivate riikide nimekirja võib kindlasti lisada ka Ukraina.
                    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Milla keegi tube-townist hakkab midagi tellima?
                      Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
                      Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Kas Petseris kah leidub selliseid tehnikapoode kus müüakse iga sugust raadio kola?

Igas maa konnas peaks kas või väiksemki Tevalo pokene olema või mõni edasi müüja. Tänu sellele seisavatki oma projektid, miski on kaugel, miski on kätte saamatu ega mina siis üksi see pole.

Ei mina tea keda on Eestis rohkkem kas elektroonikuid või mesinikke.
                        viimati muutis kasutaja RaunoK; 06 m 2007, 14:55.
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Mida sa halad. Tevalo ja oomipood saadavad sulle postiga kõik mis vaja. Siin käib jutt ikka spetsiifiliste detailide tellimisest, mida Tevalo või Oomipoe kaudu pole hinna tõttu mõtet ajada.
                          Ja nelja kirjarea peale ligi 10 kirjaviga teha on ka nagu pisut palju mu meelest..
                          Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                            Kas Petseris kah leidub selliseid tehnikapoode kus müüakse iga sugust raadio kola?
                            Aga sa tee sinna selline pood. Ja siis tee veel Antslasse, Karulasse, Kõpusse ja Ruhnu. Ilmselt oleks kohalikud lamptehnika huvilised seitsmendas taevas ja poeketi omanik paugust miljonär. Kuni aga sa neid poode teinud pole, peab ütlema sulle:

LAISKUS-LAISKUS, LASE MIND LAHTI! PEREMEES PEKSAB SIND JA MIND...

Comment

Kui suur tõenäosus on, et kõik 100% jõuab ilusti kohale, näiteks siit --
                              NOS 6V6 / 6N6C Russia Black Glass - ungematcht
                              Kas on ikka võimalik, et see lamp jõab Eestisse tervena nii pika maaga.
                              Kuidas tellida, eriti veel välismaalt?
                              Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Working...
                              X