Teade

Collapse
No announcement yet.

mis telekatest oleks hea trafod välja koukida?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

mis telekatest oleks hea trafod välja koukida?

kavatsen külastada telekate romulat ja minu inf ütleb et iga telku on 50 eeki. mis mudeleid ma sihtima peaks, et oleks kasulikud lambid-trafod? kuna nõuka juppdest skeemile on vaja ts-270 ja ts-180 trafosi siis keskenduks alguses eeskätt neile

edit: käidud. hea päev oli, sain ts-270, tvz-1-9, tvk-90-pc-1, 6p14p, 6p45s ja veel paar pisemat lampi. kogu asja peale kokku kulus 25 raha. elagu.

järeldus - ei leidnud mõtet otsida mudeli järgi telekat kuna mudeleid on väga palju ja taolistes kohtades on neid jälle väga vähe. parem on vaadata selliseid, mis paistavad uuemad aga on veel lampidega. ts 270 näiteks tuli värvilise teleka seest.

minu poolest võib teema är kustutada
    viimati muutis kasutaja kedambarai; 23 November 2006, 17:06.
    k.

Vs: mis telekatest oleks hea trafod välja koukida? parandatud, võib kustutada

Esmalt postitatud kedambarai poolt
    kavatsen külastada telekate romulat ja minu inf ütleb et iga telku on 50 eeki.
    tohoh, kas kuskil lammutuses osatakse ka juba raha küsida selle eest? Minu inf mõne sellise koha külastuse baasil ütles, et diil sõltus jutulesaamise juhusest või oskusest, kompensatsioon kokkuleppel.
    Kas telekas antakse selle 50 eeku eest siis kaasa või tuleb kohapeal lammutada?

Comment

Esmalt postitatud kedambarai poolt
      kavatsen külastada telekate romulat ja minu inf ütleb et iga telku on 50 eeki.
      Ega sul neid telekaid ju tegelikult vaja pole, trafosid ja lambipesasid ainult, nende pealt siis vaatagi sobiv kokkuleppehind.
      Täpset marki ja mudelit on raske anda, aga need peavad ikka vanemad pillid olema, uued on pooljuhtidel, lambimõttes kasutud.
      7xx seeria värvikatest saab TC-270 trafosid ja drosseleid, m/v-st saab realaotuse blokist defkasid C-lambi pesasid (1 tk igast telekast) ja TC-180-t. Heliväljundi trafosid saab ka kasutada keskpärastes pisivõimendistes, näiteks TB3-1-9. Elektrolüütkondekaid ma ei soovita taaskasutada, need on tõenäoliselt ära kuivanud.
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Vs: mis telekatest oleks hea trafod välja koukida?

Kus see telekate lammutus asub?

Comment

Esmalt postitatud Jesper poolt
          Kus see telekate lammutus asub?
          Telekate lammutus asub sinu kodus.
          Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Kui keegi pääsküla kandis peaks elama siis pääsküla jäätme keskuses oli hunnikute viisi vanu lamptelekaid ja kõike võis sealt tasuta võtta.Ma ise ei võtnud aga paar kodutut ehitasid seal endale telekat.Leidsid samast hunnikus jootekolbi ka ja laenasid elektrit.Ei tea kahjuks kas teleka tööle ka said.

Comment

Ise olen kah pässa kandis, kus see keskus asub?

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt
                7xx seeria värvikatest saab TC-270 trafosid ja drosseleid, m/v-st saab realaotuse blokist defkasid C-lambi pesasid (1 tk igast telekast) ja TC-180-t.
                tänan, sellest oli kasu. see pässa värk on väga broo, sain kohe mitu trafot-drosseleid ja pesasi
                k.

Comment

Sa käisid seal pässas ära?Oli seal veel neid telekaid?

Comment

Käisin, valvur oli väga tõrges ja tahtis mind sealt minema peksta. pärast hakkas mingit seaduste iba ajama. kuna vihma sadas ja oli pime ja kell 1800 ja telekad on õues kastides (korvides?) siis väikese diskussiooni tulemusena lasi ta mul seal majandada. üksi üldiselt on halb neid suuri kolakaid kuskilt kastipõhjast välja ajada. päris mitu oli juba lahti kaa tehtud, ära aga olid võetud maeiteagi mis, igal juhul mulle vajalikud jupid olid ilusti alles. need sain mina, urrr läksin minema nii et asjad seljakotti ei mahtund ja osa tükke käeotsas.
                    k.

Comment

Mul endal probleeme ei ole seal olnud aga ise ei ole seal asju võtmas käinud vaid viinud.Mul oleks lihtsam käruga sinna minna ja asjad koju viia et rahus vaadata, kuna elan seal väga lähed.

Comment

Mis klassi teleritest võib leida TC-180.
                        Kui keegi ei tea siis saab ka pildilaotus trafodest lampvõimendi, eri veel, kui südamik on 16X32. Päris isu äratav. Mis?
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                          Diagonaal 61sm, suure tõenäosusega.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                            Kui keegi ei tea siis saab ka pildilaotus trafodest lampvõimendi, eri veel, kui südamik on 16X32. Päris isu äratav. Mis?
                            Lampvõimendi, mis on ette nähtud saehamba võimendamiseks.
                            Valjukaid sinna taha võib ajada aga friigiheli sealt ei tule.
                            TC180 oli mu meelest unt47/59 telekatel ehk enamasti teise klasside omadel.Või ka "vingematel"
                            Edit: taaskasutuskestuste külastajad. Ega seal lintmakke ei juhtu olema.
                            Tegelt kui ongi, siis vist riismed...
                            Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Milline see valvurimoosimise "tehnika" olema peaks, et midagi sealt ka saada? Mõtlen üldisemalt, mitte vaid Pääsküla kogumispunkti. Kas vana kolu peab asemele viima või võib kaks kätt ja kruvikas taskus sisse astuda?

Kunagi oli juhus, kus roogitud trükkplaate ja rikkis kineskoope ei tahetud vastu võtta, eeskirja järgi tohtivat neile vaid komplektset seadet tuua. Kas saen ise vineerist kasti ja panen vana akna ekraaniks?
                              73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
                              ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
                              X