Teade

Collapse
No announcement yet.

küsimus väljundtrafode kohta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

küsimus väljundtrafode kohta

Oleks soov ehtada lampvõim võimsusega 15-20w nn Hi Fi otstarbeks,aga ei oska sobivat väljundtrafot kusagilt leida.Kas peab kusagilt laiast maailmast tellima või saab ka kodumaalt?Mõte siis teha 3 lambiga, lõpus võiks olla 6l6 või el34,Iga soovitus teretulnud.

Vs: küsimus väljundtrafode kohta

Esmalt postitatud markom poolt
    Oleks soov ehtada lampvõim võimsusega 15-20w nn Hi Fi otstarbeks,aga ei oska sobivat väljundtrafot kusagilt leida.Kas peab kusagilt laiast maailmast tellima või saab ka kodumaalt?Mõte siis teha 3 lambiga, lõpus võiks olla 6l6 või el34,Iga soovitus teretulnud.
    Eesti firma AUDES, asukohaga Jõhvis, täiesti võimalik tellida ja seda normlaase hinnaga.

Comment

Mis on normaalne hind, ca.1000.- eeku, kuidas see tellimine neil käib ,kas esitan soovitud andmed ja kõik,materjal,plekidning muu materjal sealtpoolt?Ma ladusin miskise katse eksemplaari telku trafode baasil kokku ,aga sealt tc-180nest väljundis palju loota pole ,niisis peaks õigema asja soetama.

Comment

Hinnad kõiguvad umbes 1200.--3800.- 1tk Oleneb kust tellida.Tavaliselt lisandub veel saatmise kulu.Audese omad olid vist kusagil 1300.- piirimail.Teemat on ka käsitletud lambifoorumis.

Comment

Leidsin ühe võimaliku variandishop.mf-electronic.de/mfe/index.php?main_page...kas see sobiks või on liiga hea?

Comment

Leidsin ühe võimaliku variandishop.mf-electronic.de/mfe/index.php?main_page...kas see sobiks või on liiga hea?
            Soovitan lõpus kasutada 2 x EL34 ja sellisel juhul ei sobi.Otsi sellise parameetriga trafo, mis on sobiv antud lampdele.Trafo spetsifikatsioonis on antud andmed, mis lampidele sobib ja samuti pead arvestama, mis koormusel soovid trafot kasutada, ehk kõlarite takistuse sobivus.Konkreetselt see trafo ei sobi EL34 -tega.

http://shop.mf-electronic.de/mfe/ind...products_id=24

Comment

http://www.zone.ee/tubeamp/

Võta ühendust selle kasutajaga, sest mäletamist mööda kasutas ja tellis AUDESE trafosid.Saad ehk ammendava vastuse.

http://www.tevalo.ee/foorum/private.php?do=newpm&u=3112

Comment

mul on audes 130ac-002ed 8ohm,peaks sobima küll.

Comment

Häid pühi!
                  On ka selline võimalus:
                  http://www.uraltone.com/kauppa/produ...roducts_id=207
                  Olen seda trafot kasutanud ca 4 aastat A-klass 2xEL34(2X35W)pole põhjust nurinaks.
                  Helsingis asub ta ca 15min.Länsisatama-või Olympiaterminalist jalgsi minnes.Odavam tuleks kindlasti postiga - ca 15 €(kaks trafot).Väga usaldusväärne ja asjatundjate poolt kiidetud koht!Seda kodulehte tasub põhjalikumalt uurida - sealt saab nii mõndagi odavamalt kui siin kodumaal
                  Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

seal lehel kirjeldatud trafo oli nagu mõeldud kidravõimule,kas see Hi fi seadmesse sobib ,ja miks lõppu just el34 ,nii isiklik huvi ,andestust,et küsimus nii totter ,mul lambi maailmas veel palju avastada

Comment

seal lehel kirjeldatud trafo oli nagu mõeldud kidravõimule,kas see Hi fi seadmesse sobib ,ja miks lõppu just el34 ,nii isiklik huvi ,andestust,et küsimus nii totter ,mul lambi maailmas veel palju avastada
                      EL34 on väga hea kõlaga/omadustega lamp mis on kunagi projekteeritud just audioseadmetesse.See mainit trafo on mõeldud: kas kuni 50W kidravõimu või siis PP Hi-Fi kuni 35W kasutuseks.Kidravõimudes tüüritakse lõpp üle.
                      Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

se on siis täitsa mõeldav ,mul soomlasest tuttav laseks tal sealt läbi põigata,Aga seal olid ka toite trafod ,millist võtta,et toidaks 2kanalit ära

Comment

Pole siin totrat midagi.Kuna lambi maailmas kogemusi pole siis püüan vastata lihtsalt ja ei hakka mingit teoreetilist jura ajama. Minu jaoks on tagantjärgi tarkusena asi väga lihtne, tegelikult on vastuse taga väga palju tööd ja vaeva ja seda mitte lihtsal tasemel testriga laua taga, vaid vastavas tipptehnikaga varustatud laboris.
                          EL-34 avastasin enese jaoks 1964 aastal, kui tuli tegeleda TESLA 30KW võimsusega kesklaine saatjaga, kus nad liini võimendis ja modulaatori sisendis kasutuses olid. See oli tolleaegne maailma tipptehnika. Õnnestus saada ka 2tk kodu kasutusse ja sellest ajast olin tõelise lampvõimu omanik, sellel ajal mono võim, sest stereo polnud veel kasutusel.. Eelnevalt olin kõik võimalikud lambid , mis kõlbasid võimendi lõpuks ära proovinud. Loomulikult olid need vene lambid ja ega nad halvad polnud.Ei väldi ma neid ka käesoleval ajal ja on nendest väga häid, mida kasutada ka tänapäeval, kuid lõpus PP lülituses on EL-34 ikkagi ainuke ja teistest tunduvalt parem ja seda igas mõttes.Seda nii kõla kui ka muude tehnilste parameetrite käsitlemisel. Hilisemal ajal tuli ka muid helivõimendus seadmeid "suurele kodumaale " seda just profi tehnika osas ja ka seal oli ainult kasutatud EL-34.Tänapäeval, kus pole mingit piirangut, kõikvõimaliku erialase materjali kättesaamisel ja seda anüülsides, siis on see lamp väga laialt levinud ja kasutusel kogu maailmas ja mitte ainult Euroopas. Sellest ka loogiline järeldus, et tegemist on väga hea isendiga ja seda kinnitab ka isiklik kogemus. Kindlasti on ka teisi lampe, kuid see on eraldi teema, sest küsimus oli just EL-34 kohta.Toodetakse teda väga mitmes firmas.Isiklikult eelistan firma TESLA lampe, sest on kättesaadavad ja hinna ja kvaliteedi suhe on hea ja pettunud pole.Võib tellida ka Ameerikast ja seda just kuldset paari, kuid see maksab 1250.- dollarit paar+ muud kulud..Kahjuks pole minu rahakotile meeldiv.Toodetakse ka SVETLANA tehases, kuid vene foorumites teda eriti ei meenutada sooja sõnaga ja eelistatakse ikkagi lääne EL-34.Võimalik saada ka TEVALOST kuid......(ei kommi!) Kuna maailm on suur ja avar siis....(ei kommi).Kokkuvõtteks ,ainuke lamp,milles pettunud pole, olen temaga väga rahul, kasutanud kaua aega ja kasutan ka teda tulevikus. Ideaalne lamp kuni 50W võimendi lõpus, kuid eelistan 30-40W max võimsust PP lülituse korral, sest lihtsalt rohkem pole vaja ja on garanteeritud lambi pikaaealisus.Minu praktikas on lambid, mis on töötanud ca. 16.000 tundi!!! ja pole veel kõige hullemad.See on isiklik arvamus asjast ja ei väida, et on ainuõige.

Comment

küsimus veel selle konkreetse isendi kohta/www.uraltone.com/kauppa/product_info.php?products_id=207 seal öeldud,et 30Hz-30KHz,kas see on hi-fi seadmesse normaalne või võiks olla veel suurema varuga .Muidu asi tundub olema asjalik puha 4-8-16 ohm väljundid ja välimus kah väga ülbe.

Comment

küsimus veel selle konkreetse isendi kohta/www.uraltone.com/kauppa/product_info.php?products_id=207 seal öeldud,et 30Hz-30KHz,kas see on hi-fi seadmesse normaalne või võiks olla veel suurema varuga .Muidu asi tundub olema asjalik puha 4-8-16 ohm väljundid ja välimus kah väga ülbe.
                              Mida Sa konkreetselt selle varu all mõtled?

Kui lähtuda riba laiusest ja paindlikusest koormuste kohta siis väga hea lahendus.Välimus ei puutu asjasse.

Comment

Working...
                              X