Teade

Collapse
No announcement yet.

6p44s lampidest võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

6p44s lampidest võimendi

Tahaks siis 6P44S lampidega A-klassis võimu skeemi.Lihtsat ja teostatavad,hea ja kobeda wõimsusega.Esimesed astme lambid võiksid olla
    1TS21P 2tk
    6Z1P 4tk
    6F5P 2tk
    6P15P 2tk
    6F1P 6tk
    6H2P 2tk
    kõike ei pea ka ära kasutama.
    Lõpu lampideks võiks olla 6P44S neid on mul 2tk.Komponendid võiksid olla kätte saadavad,selles mõttes,et ise elan Põlvamaal,selliseidpoode siin kandis ju ei leidu Tevalo ja Oomipood.Tallinnast mitte mõeldagi,liiga kaugel Narva kah minna ei saa sama ka viljandiga.Tartu ja Võru on lähedal sealt vaevalt,et leidub neid poode.Tellimine on kallis,nagunäiteks üks kondentsaator maksab 50 senti aga tellimine maksab umbes 50 kr nii,et kokku on 50kr ja 50 senti.See on apsurdne igal pool on ainult Tallinn Tallinn Tallinn,Tallinnasse kerkib too hoone ja see hoone AGA Põlvast ei tule juttugi,ei tea kas tallinnlased teavadki midagi Põlvast nii kui nii arvatakse,et Põlva on väike külake,mis asub Siberis.Mehed lõikavad ikka veel druzbaga puid ja naiset koovad sokke.Kas need tallinnlased teavadki, mis asi on druzba vaevalt kül?Nii kui druzba-mootorist punn-võrri teen,hakkan sellega Tallinas käima oma kondentsaatorite järel,mitte Siberis.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Vs: 6p44s lampidest võimendi

Tartus on nii Tevalo kui ka Oomipood, ja praktiliselt sama kaubavalikuga, mis Tallinnas. Peale selle veel paar väiksemat jupipoodi, kust võib leida vägagi põnevaid asju

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
      ei tea kas tallinnlased teavadki midagi Põlvast nii kui nii arvatakse,et Põlva on väike külake,mis asub Siberis.Mehed lõikavad ikka veel druzbaga puid ja naiset koovad sokke.Kas need tallinnlased teavadki, mis asi on druzba vaevalt kül?
      Kui pahameelt millegi peale välja valada, siis see pole just päris see foorum, siin jagatakse ikka elektroonikateemalisi teadmisi.

Ja muuseas, tean ka mina, mis on druzba ja tean ka kus on Põlva; olen nimelt ka Põlva lähistel druzbaga metsa lõiganud; aga se juba O.T.
      Head susserdamist !

Comment

Ah sa oled Põlvast ? Kuule ma tahaks vahetust teha, karbitäis peeglikilde kulla ja 10 hektari maa vastu ning kolme tugeva põlvamehe eest pakun kamalutäie soola !

Ega Tallinnas ka midagi pole, peab kõik Rootsist ja Soomest tellima. Tevalost tellides tuleb sulle +1 päev juurde, muud hullu pole midagi. Aga selle eest on Keila sinust palju kaugemal ja üleüldse on hea rahulik kant

Comment

See vihapurse Tallinna ja tallinnlaste aadressil on tõesti äärmiselt kohatu.

Selle asemel oleks võinud kirjutada, mis detailid sul peale lampide veel olemas on.
          Kas trafod on? Kui, siis millised? Jne.

Comment

...aga tegelt ju suht humoorikas postitus, või mis
            [kolkaküla elaniku virin]Kusjuures, väike tõetera on sees - suurem osa Eesti elust ju tiirleb Tallinna ümber. Näiteks otsis sõbratar Tartust kohta, kus saaks hobikorras õppida jazz-tantsu. Nitchevo. Tallinnas 10 sellist kohta, isegi Tartust mitu korda väiksemas Viljandis olevat üks selline koht, ülikoolilinnas aga null. Korralik hifipood on ka ainult Tallinnas, igal pool mujal müüakse vaid sangu ja kodukinokombaine. Kui peaks toimuma miski suuremat sorti kontsert, toimub see tingimata Tallinnas Lauluväljakul või Sakuhallis. Kas tõesti on need Eesti ainsad kontserdikohad, kuhu kõlbab Metallica või Jaaksoni tuua? Jne jne jne...[/kolkaküla elaniku virin]
            Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

...Tartu ja Võru on lähedal, sealt vaevalt et leidub neid poode.
              Kui Tartusse sõit probleemne pole, siis mõningase
              "googeldamise" tulemusena saab ka Tartu aadressid kätte:

Tevalo AS Tartus
              Lai 29 Tartu, Tel: 740 0395

Oomipood
              Sepa 21, Tartu Sepa Keskus
              Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

YEInternational AS (endine A-Kaabel)
              Kivi 23, Tartu.
              Tallinnas asuv elektroonika ja IT ning LAN tarvikute veebipood. Pakume komponente hoolduse, teeninduse, prototüüpimise ja muude lahenduste valdkondades. Tere tulemast!

Tiigi Elektroonika OÜ kauplus Tiigi Elektroonika
              Tiigi 1 Tartu, Tel: 742 0139

Aivar Peetso FIE kauplus Atro
              Narva mnt 96 Tartu, Tel. 733 3242

Arwest OÜ (peaks täpsustama kas müügiga tegelevad)
              Aleksandri 6, Tartu, Tel. 734 4299

Esialgu peaks ju piisama!
              Teadjamad võivad ka täpsustada ja lisada...
              Elektroonika töötab suitsu baasil.
              Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
              Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

SORRY

Ma olen lihtsalt üks skeemide koguia kui leian mõne teostatava skeemi,siis hakan vaikselt nokitsema.Nagu näiteks tegelen 200w võimuga ja lampidega eelvõimuga,kõrgsagedus tämbritega ja bass-boosteriga.Lambid on,siis 6A7,6P14P,6K4P.Eelvõim on 6A7,kõrgsagedus tämber on 6P14P ja bass-booster on 6K4P.Toite tahfoks on REKORD V312 oma ja kõik selle jama panen REKORD 60 sisse.Pärast kui rohkem raha on täiendan seda.

Comment

Arwest ei müü suurt midagi peale telekapultide, aga lisada võiks Akord`i Tähe 91a, tel. 734 8920. Neil kauplus ka Sepa Keskuses, Oomipoega samas majas.

Comment

SORRY

Ma olen lihtsalt üks skeemide koguia kui leian mõne teostatava skeemi,siis hakan vaikselt nokitsema.Nagu näiteks tegelen 200w võimuga ja lampidega eelvõimuga,kõrgsagedus tämbritega ja bass-boosteriga.Lambid on,siis 6A7,6P14P,6K4P.Eelvõim on 6A7,kõrgsagedus tämber on 6P14P ja bass-booster on 6K4P.Toite tahfoks on REKORD V312 oma ja kõik selle jama panen REKORD 60 sisse.Pärast kui rohkem raha on täiendan seda.
                    Selle kirjutise sisust loeb pigem välja "olen suvalise kola koguja ja siis üritan pihku sattunust klopsida midagi kokku ja ilmselt hakkab kõik kohe ideaalselt ja kõrgekvaliteediliselt tööle". Soovitaksin lähtuda ikka klassikalisemast meetodist:
                    - soeta asjalik skeem,
                    - tööta see läbi võimalike vigade suhtes,
                    - hangi vajalikud detailid seadme koostamiseks,
                    - koosta seadme makett,
                    - tee vajalik järelkorrektsioon,
                    - valmista korralik seade.

Ja pole siin Lõuna-Eestis häda midagi - igasugu lamptehnikat leidub vaat et kergeminigi kui säravas-rikkas pealinnas Ja Eestis üldiselt ei ole vahemaid, kuigi mõned kodanikud sedasi suurriiklikult arvavad - 3 tunniga jõuab ühest riigi otsast teise. Oleks ka naiivne arvata, et elektroonikapoode hakatakse rajama kohtadele, kuis võid 2 päeva metsas kolada hingelist kohtamata... Ja kui nende eeldustega toime ei tule, siis ehk pole see hobi sinu jaoks?

Ahjaa, paar skeemi ka:
                    http://www.radiostation.ru/home/usilitel-tntv1.html
                    http://audioportal.ru/forums/attachm...2&d=1164558853
                    http://audioportal.ru/amplifiers/p2_articleid/59
                    viimati muutis kasutaja GU50; 29 m 2007, 17:32.
                    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Hea on kui kogun kola siis tuleb kas või lampide pealt odavam.REKORD V312 seest sain ikka ulga assiu trantsistore,lampe,kundentsaatoreid,takisteid,põõr d takisteid,lüliteid,montaaziplaate,lambipesi,traati ,juhtmeid isegi plekki sassi jaoks.Ühe teleka seest võtsin välia helivõimendi ehk saab seda kasutada arvuti kolmanda kõlarina.kõik peab korralikult olema,hea endalgi vaadata oma meistri teost.

Comment

Tallinna lähedal on Pääs küla seal vist peaks olema telekate romula aga kas Põlva lähedal on midagi sellist,et saaks kondimootoriga minna või viimasel võimalusel minna mõne muuga.

Comment

SORRY

Siin paned küll asjaga kõvasti mööda. Imestama paneb sinu lambi valik ja seda just võimendi tegemisel. Loe hoolega mida kirjutab foorumi liige GU-50. Selles postituses on väga ilusasti ja hästi lihtsalt kõik põhimõtted lahtikirjutatud. Saa nüüd 20-50W võimendiga hakkama, sest see sinu unistus 200 W on suht mõtetu teema. Ilmselt ei valda sa lamptehnikat piisavalt ja seda järeldan sellest, et on soov kasutada kõrgsageduses ja seguastmes kasutatavaid lampe. See, et asjaga tegeleda soovid on igati tervitatav nähtus, kuid uuri enne vastavat kirjandust ja ära tegele absurdi tasemel võimendi ehitamisega. See, et kola kogud pole ka halb mõte, sest midagi ikka saad ja näpuharjutuseks kõlbab küll. Häid ja toimivaid skeeme on piisavalt nii vene kui lääne lampidel.

Comment

aga kas Põlva lähedal on midagi sellist,et saaks kondimootoriga minna või viimasel võimalusel minna mõne muuga.
                            Vaata, enamus neid inimesi, kellel lampe, lampaparaate ja infot lampseadmete kohta veel alles on, ei istu foorumites, vaid elavad reaalses elus sinu kõrval. Näiteks vanakooli telekaparandajad, raadioamatöörid jne. Küsi kõigepealt läbi oma sugulastering - onud, vanaisad ja vanaonud ja nende tuttavad-sõbrad. Üllatud isegi, kui palju vanu lampaparaate pööningutelt leidub ka sinu kodulinnas. Mida taastada ei kannata, sellest saab tänuväärset materjali lamptehnika harrastamiseks.
                            Aga kui ette satub mingi riist, millel korralik välimus veel alles - ÄRA MINGIL JUHUL SEDA LAMMUTAMA HAKKA! Sellise aparaadi vastu vahetab kindlasti keegi ka siin foorumis sulle vajalikke lamp-vidinaid. Ilusat ajalugu ei ole mõtet retsida, kui sa praegu seda ei mõistagi, siis 20 a. pärast on sul hingel sellepärast väga-väga valus... Ja õpi usinalt füüsikat - raamatukogudes on uskumatult palju eestikeelset kirjandust lampide kohta.
                            Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Humax, ma ei tee mingid lampidega 200w võimu see on pooljuhtidega ja ammugi juba olemas 200w võimu moodul Tevalost tellitud juba tervena ja töötab kah. Praegu ma tahan seda täiendada ja praegu nokitsen lampidega eelvõimuga, tämbritega ja bass-boosteriga ja et asi oleks korralikult tehtud, endal pärast heagi vaadata seda töötavad võimu. Kas eelvõimu lambil 6A7 võib väljundiks kasutada jalg-4 ja maandust, on see teostatav või on ta ohtlik? Ise kahjuks ei oska skeemi üles panna aga googles peks olema, trükite bass-booster, valite pildid, otsite saksa keelse seemi üles, skeem on koos sagedus tabeliga. Tööriistu mul puudub vaialike montaazi plaatide tegemisek selle asemel kasutan vanu montaazi plaate. Bass-Boosteri pole mul jällegi montaazi plaate liiga suured ja liiga väikesed. No millega ma neid montaazi plaatidel radu välja saan, söövitus vahendeid neetu, freesiga kah ei saa, sest sedagi neetu kruvikeerajaga kraapimine võtab 100 aastat aega. Järsku avastad, et midagi on jälle vaja, NEETU Tartust tellimine on sama kallis kui käimine, nii et kõik see elu käib kulunud potekate ümber ja kuivanud lüütide. Mina ikka loen ka neid tehnika raamatuid ja kogun skeeme, Vene aja kirju ma lehitsen ikka mis siis, et ma Vene keelt ei oska ikka uurin, mina pean silmas ikka raadio ajakirju ja raamatuid. Vanade raadiote disain on ikka minu jaoks kõige parem kraam selle pärast ma REKORD 60 täitsa ära ei lõhkunutki kui ühe aastaga ei saa see asi mul valmis siis kunagi ikka saab. Lol olin, et teistest raadiotest lampe välja ei võtnud ja pärast äragi visatigi minu sõna lihtsalt ei kuulatud. Ärge kuulake oma vanemaid kiskuge kõik lampid välja minema visatavatest asjadest peitke need oma noorema ja vanema venna eest ära muidu jäätegi oma lampe taga leinama, minu elukogemus see juhtus umbes 5-aastat tagasi ja nüüd leinan oma lampide ja rohelisesilma järgi. Praegu oleks mul umbes 50 lampi aga mul on umbes 35 lampi. Nüüd hakkasin ma mõistma mis väärtus on raadio lambil, rohelisel silmal ja lambi pesal(keraamilisel).

Palju ma ikka loodan ma ennem mainitud lampidest kätte saada seda võimsust 10 - 50w küllalt kobe võimsus.

Comment

Working...
                              X