Teade

Collapse
No announcement yet.

6p44s lampidest võimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 6p44s lampidest võimendi

Esmalt postitatud RaunoK poolt
    No millega ma neid montaazi plaatidel radu välja saan, söövitus vahendeid neetu, freesiga kah ei saa, sest sedagi neetu kruvikeerajaga kraapimine võtab 100 aastat aega. Järsku avastad, et midagi on jälle vaja, NEETU Tartust tellimine on sama kallis kui käimine, nii et kõik see elu käib kulunud potekate ümber ja kuivanud lüütide.
    Jah, Rauno-poiss... See hobi ilmselt ei ole sinu jaoks.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Just nimelt.

Ütleks isegi, kust odavalt juppe saab, aga kindlasti tuleb jälle vigin, et KALLIS ja KAUGEL TARTUS ja LAMPIDEGA ON SUUR JAMA KOGU AEG... hoian parem suu kinni.
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Mina jonni ei jäta. Mina enne ei lõpeta kui asi valmis. kunagi ma ikka need tööriistad saan, siis asi läheb edasi.
        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Alguses kasutasin ise samuti vanu montaažplaate. Vanad rajad koorisin otsast teritatud (käiatud) rauasae lehega. Detaili jootekohast urgitsesin
          fooliumi lahti ning hea õnne korral koorus kogu rada plaadilt, halvemal juhul katkes järgmise jootekoha juures. Paras peletis jäi, aga ikkagi parem kui papist või plastmassist plaat. Muidugi peopesa oli pärast marraskil ja villis (ei viitsinud saelehele käepidet teha).
          Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Siin keset Eestist pisikeses linnas ka neetu igasugusest kaubast.
            Aga ma olen avastanud, et kõrval olevas linnas on Cargo buss ning siin linnas on postkontor.
            Ning Tevalo, Serigo ja Oomipoe e-poodides on koju tellimise võimalus.

Tevalost 50.-
            Oomipood saadab sulle paki al 25.-
            Serigolgi ta teabmis suur summa polnud.

Ma ei leia, et mõnesajase tellimuse peale oleks 50.- liiga palju kulutada.
            E-poodi registreerimine on niisama lihtne, kui siia foorumissegi.
            Kogud protsu asju kokku (su niipaljude projektide peale tuleb neid vidinaid päris hea ports) ja siis annad tellimuse sisse. Või veel parem, küsi mis tuttavatel vaja, saad transpordi kulud veel väiksemaks.
            Praegu puhas virisemine.

Comment

Working...
            X