Teade

Collapse
No announcement yet.

Se 6f3p

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Se 6f3p

Paeluks huvi ,mida foorumi mehed on ses vallas ka korda saatnud?

Etteöelduna: just valmimias selline nn. "kommertsprojekt" kuna antud võimu juures võlus mind lihtsus ja ....!Tegu siis 6Ф3П-ga ja SE vaersioon loomulikult.
    **** aastat tagasi on sel teemal juttu"xxx"korda(minu lugupidamine Tommy T-le ,Jan-ile ja teistele) kuid ajaviiteks võiks uuesti asja käsile võtta,et ei tekiks arusaamist lampvõimust kui odavate kasutuses olnud komponentide lauskülviproduktist!
    Hetkel hinnangut ei anna kuid lähemas tulevikus üritaks "lambihuvilistele" selgeks teha kui kaugele(rahakotist vms) võib nt.1,5 - 2,5W SE ehitamine minna

Mis mind ajendas seda teemat tegema: äärmine pinnapealisus lamptehnika koostamisel ja põhimõtete eiramisel.
    Osa seltsimehi kes väidetavalt "kõva võimu" kokku lappinud on millegipärast minu(A.N) jt. poole pöördunud ,et konded lekivad ja võim uriseb jne....

"Kõva" kokkuhoid lampvõimu tegemisel. - Mis on antud valdkonnas nonsenss - kui just ei ole asju varastanud...

Puht haiglasest huvist: proovin kokku väänata 2x1,7W(THD 0,4%) tasemel SE lampvõimu ja informeerida montaaži-ja üldhelistikule baseeruvat infot

Esialgne hinnatase kuskil 900EEK-i kandis(kasutades Ounicap-e ,Elna LOW esr,jms) va. trafod ,lambid,toitetrafod ,choked jms.

Projekteeritav kogumaksumus - kui kasutada kõike head - 3500 eesti raha.
    Kas pole tore see!

Sound on märkimisväärne - võrreldes...

Tegelikult asi valminud kuid veel mõõtepolügoonil - Siiani rahul!

Asjatundjatele - Manakovi skeemi edasiarendus(eelpingestuseta)!

Küsimus: kas alati õnnestub silver mica rööbitamisel K-40Y -ga positiivses suunas?Minu arvamus(ise küsin,ise vastan) - kesksagedustel ca 600-5000Hz muutus heli detailsemaks...

PARIMAT KÕIGILE LAMBIOHVRITELE!
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Vs: Se 6f3p

Millist skeemi sa mõtled ,kas http://audioportal.ru/amplifiers/p2_articleid/62 niisugust? ja kas selles 6f5p kah töötab?

Comment

Seesama jah.6Ф5П ja 6Ф3П tuleb jälgida soklierinevusi.

PS.Ühtlasi parandaks vea teema alguses sidestuskondede osas: õige - Auricap , vale Ounicap

Comment

Silve mica all mõtled vene KCO?
        6F5P kohta hea lehekülg http://www.geocities.com/dmitrynizh/6f5p-set-impl.htm
        Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud pupsik46 poolt
          Silve mica all mõtled vene KCO?
          6F5P kohta hea lehekülg http://www.geocities.com/dmitrynizh/6f5p-set-impl.htm
          Ühesõnaga vilkkonde

Comment

Seda ma just tahtsingi teada, kas sa kasutad vene vilku?
            Kolakoguja

Comment

Jah.Täpsemini СГМ - tüüpi kondesid.Sobivad ka KCO.

Comment

Ma eeldan,et seda võimu saaks kasutada ka kõrvaklapi võimuna ?Oma majapidamisest ühtegi 6F3P-d ei leidnud ,küll aga 6F5P-d pakendi kaup.Kas neil kahel on ka mingisugune soundi erinevus?

Comment

Kas 6F3P polnud vähe võimsam?
                  Mingit moodi sai kasutada klapivõimuna, kui on huvi siis saan homme vastava lahenduse väljaotsida.
                  Kolakoguja

Comment

Kas 6f5p vist pidi minu teada parem olema selle pärast, et ta on jugatetrood. Mina eelistan just seda lampi.
                    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

6F5P-le soovitaks alljärgnevat skeemi. Sellest lihtsamaks vist enam lampvõimu ehitus minna ei saagi.

Endal on selle baasil kõrvaklappide võim valmis tehtud. Trioodi eelpinges otsustasin muide kasutada 1,2V NiMH akut. Kuidagi puhtama ja kindlama tunde annab

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                        Kas 6f5p vist pidi minu teada parem olema selle pärast, et ta on jugatetrood. Mina eelistan just seda lampi.
                        Nii 6Ф3 kui 6Ф5 sisaldavad mõlemad jugatetroodi. Põhjenda, mis on 6Ф5 helis paremat kui 6Ф3 helis? Datad: 6Ф3 ja 6Ф5.
                        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Jugatetroodidel pidi väiksem sisend takistus olema. Valesti vaatasin raamatust, mõlemad on jugatetroodid. Mõlemil on head ja halvad pooled. Lampide poolest olen ma algaja, pean ennast rohkem harima. Muidu saaks ikka 6f5p teha umbes 2w võimu kui pappi oleks.
                          Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt
                            Nii 6Ф3 kui 6Ф5 sisaldavad mõlemad jugatetroodi...
                            ... Datad: 6Ф3 ja 6Ф5.
                            Sinu enda viidatud andmelehtedelgi koosnevad mõlemad lambid trioodist ja PENTOODIST, mis on ühes kestas.

Teemaalgatajalt ootaks aga huviga täpsustust eelpinge puudumise kohta
                            Esmalt postitatud maaalune poolt
                            - Manakovi skeemi edasiarendus(eelpingestuseta)!

Comment

Esmalt postitatud GU50 poolt
                              mis on 6Ф5 helis paremat kui 6Ф3 helis?
                              Vaadates karakteristikuid on 6F5 ikka palju sirgemate ja ühtlasemate vahedega joontega, nii trioodi kui pentoodi osas, mis tähendab väiksemaid moonutusi.

Comment

Working...
                              X