Teade

Collapse
No announcement yet.

6P44S ja 6P45S

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 6P44S ja 6P45S

Kas see on suur viga, kui ma A-klassi võimul kasutan primaarmähises 0,18 asemel 0,25 läbimõõduga traati? Palju ma võin mõõda panna läbimõõduga, et primaarmähises suurt midagi ei muutuks?
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Mis tüüpi sidestuskondentsaator sobib helivõimendisse, mis on helile hea kui ka võimule? Neid eri tüüpi sidestuskondentsaatoreid on väga palju.

Comment

uuri neid isendeid http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=65-470-04

Comment

Koormustakistus lambile ei tohi muutuda. Tee füüsika õpik lahti ja loe, millest sõltub juhi takistus. 0,25 traati läheb rohkem vaja ja ei pruugi aknasse ära mahtuda.

Esmalt postitatud RaunoK poolt
          Kas see on suur viga, kui ma A-klassi võimul kasutan primaarmähises 0,18 asemel 0,25 läbimõõduga traati? Palju ma võin mõõda panna läbimõõduga, et primaarmähises suurt midagi ei muutuks?

Comment

Esmalt postitatud ats poolt
            Koormustakistus lambile ei tohi muutuda. Tee füüsika õpik lahti ja loe, millest sõltub juhi takistus. 0,25 traati läheb rohkem vaja ja ei pruugi aknasse ära mahtuda.
            Koormustakistus lambile ei sõltu antud juhul (A-klassi võimsusvõimendi) oluliselt traadi läbimõõdust vaid eelkõige primaar- ja sekundaarmähise keerdude arvu suhtest.
            Põhimõtteliselt mida jämedam traat, seda parem. Iseküsimus on, kas vajalik arv keerde südamikule ikka ära ka mahub.

Comment

Sõltub sellest kas koormustakistus alalispingele või vahelduvpingele. Mõlemad on olulised tööpunkti paika ajamisel. Koormustakistus alalispingele sõltub ka mähise traadi jämedusest.

Comment

Sai käidud telerite surnuaias ja välja kougitud trafod, osad on pildilaotusgeneraatori väljundastme trafod, teised jälle lampvõimendi väljundtrafod ehk sobitustrafo.
                Olen hakanud uurima, et kuidas sobitada sobitustrafo lambiga.
                Ei tea kahjuks kõiki valemeid. Nagu tarkades raamatutes on, et valitakse väljund võimsus, sagedus riba, mitelineaarmoonutused tase, valitakse välja lõpulambid ja vastavalt sellele arvutadakse ja keritakse väljundtrafo jne.
                Teravalt torkas silma TVK-110L-4, lootes saada sealt paremad bassi otsa ja suuremad väljund võimsust, kui mingi sugused NSV liidu aeksed radioolad. Lõpulambiks siis 6P6S, mida tahaks proovida, et mis häält ta ka need teeb.
                viimati muutis kasutaja RaunoK; 05 m 2008, 23:11.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                  Teravalt torkas silma TVK-110L-4, lootes saada sealt paremad bassi otsa ja suuremad väljund võimsust
                  ТВК-110 on Трансформатор выходной кадровый, erilist imet helivõimendis sellest oodata pole. Kui kobeda bassiga võimu tahad, siis lihtsaim tee selleks on Manakovi PP skeem, TC-180 väljundis.
                  Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Tegelt saigi käidud just TC-180 pärast, ühe sain üle jäänt läks vanarauda kuradi vanaraua hullude pärast ja TC-270 ka ei saanud.
                    TVK-110L-4 trafost ma ei loodagi 25W kätte saada, võib olla 2-4W.
                    Tõesti ma ei looda sellest suurt bassi võimu, no natuke paremad bassi kui näiteks Kantata 203 või Ural 114. Või on midagi muud valesti, kas plekid pole õiged?
                    viimati muutis kasutaja RaunoK; 05 m 2008, 23:31.

Comment

Working...
                    X