Teade

Collapse
No announcement yet.

Võimendiprojekti lõpuni viimine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Võimendiprojekti lõpuni viimine?

Äkki keegi aitaks mind lampvõimendi valmis saamisel. Asi selles, et - nojah - skeem kadus ära. Nüüd on mul lauasahtlist tehtud kast küprongikruvidega (ehitusobjektilt antud) kokku pandud, tulevase võimendi juppideks siis 6P45S (üks liini kohta, edaspidi ülk), 6N23P ülk, üksik 6E1P, mõned lüüdid.
    Võimendist:
    Toimib küte ja anoodpinge allikas: kaks 6H2P sildalaldina 250V mähise otsas, lüütideks 1986 aastast 350V 200uF elektrolüütkondensaatorid, kondensaatori otstest läheb läbi 100kOhm 1W takisti (1957 aastast) pingestabikale 7812 (pärit prügikasti juurest leitud hiina päritolu telekast), sealt läbi 1kOhm 1/8W takisti sirab sinine LED; Kestal veel küljes 350V 100uF lüüt (aastast 1990) ja 300V 100uF (aastast 1967) ja 250V 2X150uF lüüt (aastast 1977), põrandal vedeleb üks TS 180 südamik. Mõttes on mingi u. 5W SE valmis saada. Olen ligi kaks aastat üritanud midagi teha, kuid pole rahalisi võimalusi uusi juppe osta või korraliku kasti teha. Kõlariteks on kaks Majak 15ac223 või 233, heliallikas Mark raadio-kasettmakk (leitud tallinnast, kristiine keskuse tagant konteineri juurest ja korda tehtud). Mida edasi teha? Kus kohast juppe saada, on keegi nii lahke? Või pange nimekiri osadest, mis mul puudu on. Toitetrafo on üks TS 180, aasta 1969 (vist) toodang.

Resr, 128/X1.
    viimati muutis kasutaja resr; 06 m 2007, 14:50.
    -Artificial_Intelligent-

Vs: Võimendiprojekti lõpuni viimine?

Huvitav juhtum sul... Soovitaks ette võtta paar õlut ja asi korralikult läbi mõelda. Viidatud rotipesast sa ei saa küll loetletud raudvara juures kokku 5W SE-d.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Vs: Võimendiprojekti lõpuni viimine?

Teadmised/faktid on mõtlemiseks hädavajalikud, alko on meeldiv lisand. Mind näiteks teeb uniseks. Mõnel erandjuhul loksutab küll asjad paika - näiteks kui on midagi-kedagi vaja kuradile saata, aga kaine peaga ei suuda sellisele otsusele jõuda.
      If you think education is expensive, try ignorance.

Comment

Working...
      X