Soov talle hääled sisse ajada. Nägin tal paar viga, üks on see, et mõned lambid olid puudu ja häälestunupul oli mingi rihma ülesannet täitev nõõr puudu. Niiskuses ta seisi kuskil kuuris katuse all. Kas sellist võib kohe tööle panna või peab laskma tal mõned päevad kuivada. Palju peab toite trafol primaarmähisel takkistus olema? Kuidas ma sellel sisu ilusti ära saaks puhastada, et ta oleks peaaegu nagu uus, kas tolmu lapiga, kareda pintsliga vastu karva hõõrudes või teisiti, et ma neid tetaile ei vigastaks. kus ma sellisele ültse juurde pääseks, et neid parandus töid teha. Ma isegi ei tea ta tehnilisi andmeidki, kas mingit skeemi ka on selle radioola kohta. Eesmärk on seda parandada mitte lõhkuda, oli ta ikka hea radioola või millega teda võrrelda?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Kantata-203
Collapse
X
-
Vs: Kantata-203
Tööle saab ikka siis panna, kui lambid ka sees on eksole.Skeemi ja tehniliste andmete koha pealt aitab google.ru. Enne googeldamist on mõistlik ka tevalo foorumi otsingut kasutada. Misjaoks siis neid vanu teemasid alles hoitakse sinu arvates? Üleval sinisel ribal on "otsi" klahv. Klikid sellel peal ja avaneb aknake. Sinna trükid oma "kantata". Vajutad nüüd "mine" klahvile ja su otsingu tulemuseks on kümmekond teemat. Ja seal kusagil keskel paistabki pealkiri "kantata-203". Avad selle teema seal peal klikkides ja loed. Ja kohe ongi käes päris hea vihje skeemile. Lihtne.
Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.
-
http://www.rw6ase.narod.ru/k/kantata...ta204rrmt.djvu
Seal on 204 oma kuid pidid mingid pisimuudatused olema ja disaini arendus. Vaata äkki enamus klapib.k.
Comment
-
Kindlasti on hea mõte lasta kuurist leitud raadiol kõigepealt niiskusest kuivada, ja puhastada tolm ning sodi detailide ümbert.
Lahti käib see radioola nii, et kõigepealt tuleb eemaldada tagakaas, siis ülevalt plaadimängija paneel. Mäletamist mööda sai seda kõige lihtsamini teha kahe kruviga, mis asuvad kaane hingede külgedel, ja hoiavad korpuse küljes kogu plaadimängija konstruktsiooni - puidust alus, plaadimehhanism ja kaas. St. plaadimehanismi eraldi välja urgitseda pole vaja. Plaadiseadme juhtmed tuleb muidugi eelnevalt šassii küljest lahti lasta.
Seejäerel on juba võimalik detaile paremini puhastada. Täielikuks puhastamiseks tuleks muidugi šassii tervenisti välja võtta (pealtpoolt eemaldada skaala taga/kohal olev plekist kate, lahti ühendada valjuhääldi, alt lahti keerata kruvid). Vist oli vaja šassiid väljavõtmisel ka kallutada.
Puhastada on kõige tulemuslikum ja detailidele ohutum tavalise pehme kitsa maalripintsliga, hoides samal ajal tolmuimeja toru 5-6 cm kaugusel pintslist ja detailidest. See "meetod" sobib nii korpuse nurgakeste kui trükkplaadi puhastamiseks paksemast tolmust, mis ei ole kinni kleepunud.
Üldiselt on see puhastamine/korrastamine hobuse kannatust vajav töö ja võtab ka selliste lihtsamate aparaatide puhul aega mitmeid tunde, kui korralikult teha. Nöörmehhanismi parandamisest ma parem ei räägigi.
Ja üldiselt ei ole see aeg ega tegevus midagi rohkem väärt kui nokitsemise rõõm, sest hääl, mida niisugused lihtsad pillid teevad, ei ole midagi erilist.
Comment
-
Plaadimängija käis väjla nagu sahtel aga kuidas on vahesagedusvõimendil varjestatud poolide ja kondentsaatoritega, kuidas varjestus maha võtta pesemiseks, kas lahti jootmisel või umbes sama nipiga nagu lambitki. Eks mul muidki jamasid, vana värv kasti külest lahti kraapida ja uus värv peale kanda. Mitte ainult varjestuste pesu vaid ka muid juppe on vaja pesta, näiteks ilu võre ja plaadi taldrik ehk isegi nupud, kui kahju ei tee.
Aga see kedambarai antud leht ei andnud tulemusi. Kas see skeem sobib Radio .Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Vahesageduse varjeid pole vast vaja lahti võtta, sinna sisse ei lähe eriti sodi.
Elektriga mitte seotud detaile, ka nuppe ja plaadi taldrikut saab täitsa vabalt pesta vee ja seebi ja lapi ja (hamba)harjaga.
Vana värvi/laki eemaldamist hõlbustab kuumaõhupuhur (juukseföön ja tubane soojapuhur ei kõlba), siis saab aluspind kaapimisel vähem kahjustusi.
VEF RADIO skeem ei sobi, kuigi lambid on samad. kedambarai antud link on täiesti toimiv. Kui sul ei ole installeeritud elektroonikaga tegelejale hädavajalikku .djvu failide vaatamise plug-in, siis see on omaette teema.
Comment
-
Nojah Radio Vef on siis selline isend: http://www.radiopagajiba.latbs.lv/VEF/vefradio.htm ja su kantata peaks olema selline: http://www.radijoimtuvai.lietuvoje.n....php?did=20312 Nuppude paigutus on küll sarnane. Pole sellise pilguga vaadanud neid vanu riistu, aga võib ehk olla, et konstruktsioonilt olid samadesse aastakäikudesse mahtuvad pillid kõik üsna sarnased.Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.
Comment
-
TeeTL, Vahesagedusvõimendil ma tahan selle varjestusi pesta. Varjed on mustad mitte sisu, Iga suugus tahma ja sodi, varjestuste välja nägemine on tähtis mitte selle sisu, et ta ka näeks välja nagu uus. Värvi maha kraapimisel on mul oma viis, kui puutööd tunned, siis peitel ja liivapaber kätte ja värvi kraapima.
Mitte ei ole nii et töötab ja näeb välja nagu "TAHMA-TOOMAS"Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.
Comment
-
Esmalt postitatud kreeklane pooltskeem sobib,tegu oli unifitseeritud mudeliga ja toodeti erinevate nimede all paljudes tehastes.erinevus võib olla ainult üksikute takistite/kondensaatorite nominaalides.
Antud juhul vist pole jah rohkem vaja, kui puuduvate lampide asemele õiged leida.
Esmalt postitatud RaunoK pooltTeeTL, Vahesagedusvõimendil ma tahan selle varjestusi pesta. Varjed on mustad mitte sisu, Iga augus tahma ja sodi, varjestuste välja nägemine on tähtis mitte selle sisu, et ta ka näeks välja nagu uus.
Esmalt postitatud RaunoK pooltVärvi maha kraapimisel on mul oma viis, kui puutööd tunned, siis peitel ja liivapaber kätte ja värvi kraapima.
Comment
-
Esmalt postitatud RaunoK pooltKas see on normaalne, et toitetrafo primaarmähise takistus on umbes 30 oomi.
Selle järgi näiteks võimsust või voolutugevust arvutada ei saa.
50Hz puhul lisandub induktiivtakistus, see siis palju suurem.Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
Comment