Teade

Collapse
No announcement yet.

Seletage fenomeni?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Seletage fenomeni?

Mis siin maksab nii hullult?
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Vs: Seletage fenomeni?

On tahtja ja on müüja, tahtjale ei ole 3k taala probleemiks, müüjale ka mitte. Tuleb arvestada, et on inimesi kelle kuu sissetulek on 10k+ taala ja neid on isegi tiblastanis palju. Neid võib nimetada "lollideks" aga neil on pohh et kusagil siin on targad vaesed foorumlased.

Comment

Need asjad ei ole seda hinda väärt.Sa võid ühe võimendi ka puhtast kullast teha-ega ta sellepärast paremini ei mängi.Asi on uhkuse nuumamises.

Comment

Selline esoteeriline kama maksabki nii palju. Kas ta seda väärt on? Need kes sihtgruppi kuuluvad nende arust kindlasti. Sellel lehel müüakse ka palju legendaarseid asju - tamura, ongaku, 300B jne.
        Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud ahtoo poolt
          Need asjad ei ole seda hinda väärt.Sa võid ühe võimendi ka puhtast kullast teha-ega ta sellepärast paremini ei mängi.Asi on uhkuse nuumamises.
          Sellega ma ei nõustu! On ikka küll hinda väärt! Kullaga pole mõtet asju vääristada. Mõtlen just seda osa, mis puudutab valjuhääldeid ja kõlareid. Sama on ka lampvõimenditega. Tegemist on ikkagi tipp toodanguga maailmas ja ei ole see uhkuse asi. Inimene elab üks kord ja miks mitte teha seda täiuslikkuse tasemel ja selle nimelt tööd teha. See, et see meile näib kuratlikult ja mõtetult kallina on meie mõttelaadi ja teadmatuse probleem antud valdkonnas. Pealegi kui võrrelda seda kõike, meie sissetulekuga siis näib see tõesti mõtetult kallis, tegelikkuses pole see sugugi nii. Neid saidil olevaid hindasid, kurat teab, on ju see vene komisjonka. Moskvas liiguvad seeria ONKENID Altec- Lansingutega 55.000 dollarit paar.Kanadas olid eritellimusel valmistatud 32.000 dollarit paar. Sealseski ühiskonnas neid igaüks ei osta. Paar nädalat on mul olnud võimalus olla sellise toodanguga ühes toas ja sellepärast arvan teisiti. Loomulikult on ka vahe selles, kui saad palka 1000 taala või on sissetulek 10000 taala kuus. Meie pole veel sinna ühiskonda jõudnud ja sellepärast pole ka kohane võrrelda, et see seda raha väärt pole! Mis akustikasse puutub, siis pole meil mõtet Audese või Raadiotehnika tasandil üles alla hüpata ja arvustada. Pole ka seda Euroopa tasandil mõtet teha, sest valdavalt on see toodang teiselt mandrilt ja majanduslik suhe väga erinev. Arvan et need foorumi liikmed siin, kes on selliste asjadega isiklikult kokkupuutunud arvavad analoogselt. Küsimuse vastus on selles, et meie oleme vaesed ja pahatihti oma teadmiste poolest antud valdkonnas, nagu "külamees metsast".

esoteeriline kama maksabki nii palju. Kas ta seda väärt on? Need kes sihtgruppi kuuluvad nende arust kindlasti

Selle vastan järgmiselt:

Kui Kanadas üks diplomeeritud, praktiseeriv raadiotehnika insener (nii seal öeldakse) ostis koju 120000 ameerika taala eest akustika seadmeid siis ta kindlasti tegi seda teadlikkuse baasil ja mitte uhkustamiseks, mitte eputamiseks ja ta on veendunud selle headuses ja kvaliteedis. Nii see ka on! Tema jaoks on see võimalik ja normaalne.
          viimati muutis kasutaja humax; 05 m 2007, 13:00.

Comment

Aga need Siemesi Klangfilm asjad

See Klangfilm EL34 EL84 and F2a11 tube amplifiers, cinema speakers, input and output transformer and projects around them.

Mis nendest arvate?
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

Comment

Sa humax võrdle ühe 120000$ja 1200$ maksva helisüsteemi tehnilisi andmeid,pärast võrdle hindu.Ma olen siin foorumis näinud "tegijate"süsteeme-diivani taha topitud ja kapi otsa pandud kalleid kõlareid.Hea süsteemi jaoks peab olema ka hea akustikaga kuulamisruum(stuudio).Paraku oma elus ei ole ma näinud ühegi kalli helisüsteemi omaniku juures normaalseid kuulamistingimusi.Ja veel vähem teavad nad midagi helipildist.Suuremaltjaolt on need ikkagi ülbamiseks.

Comment

Teate lugupeetud kasutajad!

Ma tean mida ma kirjutasin ja targutage nüüd siin edasi. Ma ei hakka analüüsima ühe või teise toote parameetreid või hindasid , ega avaldama oma arvamust, see pole ka teema algatja poolt eesmärk. Eesmärk on ilmselt tunduvalt laiemalt tõlgendatav ja silmaringi avardav. Mis siinsesse foorumisse puutub siis pole käinud, pole näinud ega igatse ka seda ja ei kommi midagi. See pole ka seotud teema algusega. Oma arvamus on olemas! See mida mina olen näinud ja kuulanud oli puhketoas, kus ka toimus igapäevane elutegevus ja pahatihti pole selleks sugugi eraldi ruume. On olnud võimalus viibida selleks tehtud ruumides ja salongides, nii, et üllatavat minu jaoks pole. See on teine teema ja ei pruugi sellega seonduda. Selleks te siin "insenerid" olete, et end harida ja täiendada. Edukat lugemist, mõtlemist, analüüsimist ja avaramat silmaringi. Viimase avardamisega tegelen ise kah!

Edu asjahuvilistele!
                viimati muutis kasutaja humax; 05 m 2007, 14:22.

Comment

Kellel dollarinumbrite lugemine veel päevakorras, siis huviline jõuaks veel jaole soodsama hinnaklassi asjale
                  Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Esmalt postitatud KaruTEC poolt
                    On tahtja ja on müüja, tahtjale ei ole 3k taala probleemiks, müüjale ka mitte. Tuleb arvestada, et on inimesi kelle kuu sissetulek on 10k+ taala ja neid on isegi tiblastanis palju. Neid võib nimetada "lollideks" aga neil on pohh et kusagil siin on targad vaesed foorumlased.

Kuratlikult hea postitus! Kui seda natuke analüüsida siis öeldud on palju! Lugege ridu või ridade vahelt, absoluutselt kõik on öeldud!

Comment

Sa pead arvestama ka sellega, et regiooni eripära tõttu on seal hinnad ka erilised. Seal leidub ka sellist rahvast ( maksujõulist ), kes ei osta, kui siinset hinda kahega ei korrutata. Sõber mul ajas Moskvas äri miski aeg ning ütles, et kui tala ei pane, siis ei võeta sind tõsiselt. Vennad lihtsalt võistlevad selle pärast, kes sama pintsaku kallimalt osta suudab.

Comment

Inimesed tahavad leiba teenida, samas peab ära tasuma.
                        Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Tegelikult on ju nii, et inimesed ostavad oma raha eest rahulolu. Kui kallis see kellelgi on, kõigub väga laialt. Kindlasti muutub rahavoogude kosudes palju kallimaks

Comment

Selles ongi fenomen.Tuleb raha rohkem kätte,aga teised ei tea!Ostan kallima helisüsteemi-olen ilusam,kallima auto-olen targem.Võtan noore naise-vobse oligarh!See ongi uhkuse nuumamine,mitte mõistuslik tegevus.

Comment

Noo, rahulolematus on see ainuke jõud, mis inimkonna siiamaale lohistanud on Kui igaüks kogu ajaloo vältel vaid enda kõige primaarsemad vajadused oleks katnud, peaks praegu siin arutlemise asemel uut põldu ale jaoks ette valmistama

Comment

Working...
                              X