Teade

Collapse
No announcement yet.

Seletage fenomeni?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Seletage fenomeni?

umaxile.Viimases postituses tsiteerisin ainult artiklit(toa suurus 17m2).Kõik millest kirjutasin oli kirjas selles jutus.Silmaring helitehnikas küllalt lai.Olen 47 a. vana ja oma esimese lampvõimu ehitasin 1975a.Sellest ajast saati olen selle asjaga tihedalt seotud, kuigi see eiole minu elukutse.Olen autodidakt.Sinul soovitan ka mõni võõrkeel ära õppida-muidu soovitad mõnda artiklit lugeda,aga ise ei teagi, millest seal kirjutatakse.Üldiselt ostab igaüks mida tahab,aga kuulamis oskust ei saa osta.Tavaline asi on,et volüüm ja bass põhja ongi kogu muusika.Heli ei koosne ainult bassidestja vattidest,aga enamik kaasaegsetest kuulajatest on põhiliselt bassipeded!

Comment

Esmalt postitatud 6p45s poolt
      Lihtsalt huvi pärast - kas see upgrade ehk EL34 väljavahetamine sõjaaegsete lampide vastu tegelikult ka midagi annab? Ei saanud täpselt aru, kas nendel vanadel lampidel ei puutu anood kolviga kokku ja sellest tulevad need mainitud eelised vms.
      Üldiselt eelistatakse vanemaid lampe, olla kvaliteedilt paremad. Mõnes vene foorumis ollakse lausa pöördes Vermachti aegsetest detalilidest (lambid, maagilised Telefunkeni traadikesed-juhtmed) jne.
      Kolakoguja

Comment

Esmalt postitatud pupsik46 poolt
        Üldiselt eelistatakse vanemaid lampe, olla kvaliteedilt paremad. Mõnes vene foorumis ollakse lausa pöördes Vermachti aegsetest detalilidest (lambid, maagilised Telefunkeni traadikesed-juhtmed) jne.
        Ei ole sellist standardset "kõigile-sobiv-imehea-heli" olemas. Heli on maitse küsimus ja seega ei saa standardiseerida, ikka kellele porter - kellele pilsner Miskipärast arvan, et see enne-WWII võimendustehnika saund tänapäevasele (laiatarbe)muusikale ei sobigi... Eeldatavad kõlavärvingud on hoopis teistsugused. Nagu on eurooplase kõrvale väga võõras,kuigi huvitav, islamimaade helikeel. Kuulake kasvõi tänapäevast popmuusikat Natasha Atlase esituses
        Mis aga puutub bassidesse - siis muusika koosnebki 90% bassidest ja Bach on aegade parim bassimees
        Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Working...
        X