Astun tuppa-päkapikk! Pani teine kohe jooksu nagu mind nägi. Aga ta unustas maha ühe suure puust kasti.Kasti peal veel mingid rauakolakad. Nende peale kirjutatud Tango U808. Ja veel mingid lambid, suuri ja väikseid-Full music 2A3,TAD GZ34-STR, TUNGSRAM EL84. Ees leidsin kaks nuppu ka..Keerasin siis ühte nuppu, hakkasid lambid särama. Tore, nüüd pole jõuluajal enam küünlaid vaja. Keerasin teist nuppu hakkas hoopis muusika mängima. Vot selline asi juhtus.Panen mõne pildi ka üles, äkki tahab mõni vaadata.
Teade
Collapse
No announcement yet.
2a3
Collapse
X
-
Vs: 2a3
Esmalt postitatud walwal pooltAstun tuppa - päkapikk! Pani teine kohe jooksu nagu mind nägi. Aga ta unustas maha ühe suure puust kasti.....Elektroonika töötab suitsu baasil.
Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.
Comment
-
Vs: 2a3
Mida ma selle 2A3 kohta võin veel lisada.Väljundid tal siis 8 ja 16 oomi. Võimsus 4W mida on onkenitega kuulates hirmus palju. Kuulan umbes poole võimsusega, mida on ka piisavalt palju. Kõige rohkem meeldib mulle jazz, vokaal, keelpillid, saks, sümfooniaesitused, siin ehk on vahe kõige märgatavam võrreldes eelnenuga.Mis puudutab rokki siis siin ju teda asi, ei viitsita asjaga niipalju tegelda üldjuhul. Ja see on ka tunda kohe, pole seda mudast muminat mis varjaks tegemattajätmisi, nii et võin ka vist öölda on halastamatult paljastav.
Kunagi kui sai mõeldud äkki 2A3 jääb lahjaks, ehk peaks 300b(9W siis) kasuks otsustama siis nüüd ma küll nii ei arva. Täiesti piisav. Pealegi kui ehitada korralik 300b tuleb see kordades kallim.
Põhikomponendid siis euroopast tellitud. Tangodega juhtus küll nii, et euroopas polnud ja telliti Jaapanist.
Mina olen väga rahul. Ma ei usu hästi, et hakkan selles võimus veel midagi suurt ümber tegema. Nipalju veel, et ärge ostke ebayst odavaid 2A3-sid või 300b-sid. Sest muidu lõppeb see asi väga karmilt teie rahakotile kui hakkate hiljem ümberehitama ka veel.Muidugi on võimalik ka Tangode asemele panna Tamurad aga see on jälle hävitav laks rahakotile ja kui pole kuulnud siis ei oska ka kommida palju see muudab helipilti.viimati muutis kasutaja walwal; 23 m 2007, 20:16.
Comment
Comment