Teade

Collapse
No announcement yet.

2a3

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2a3

Astun tuppa-päkapikk! Pani teine kohe jooksu nagu mind nägi. Aga ta unustas maha ühe suure puust kasti.Kasti peal veel mingid rauakolakad. Nende peale kirjutatud Tango U808. Ja veel mingid lambid, suuri ja väikseid-Full music 2A3,TAD GZ34-STR, TUNGSRAM EL84. Ees leidsin kaks nuppu ka..Keerasin siis ühte nuppu, hakkasid lambid särama. Tore, nüüd pole jõuluajal enam küünlaid vaja. Keerasin teist nuppu hakkas hoopis muusika mängima. Vot selline asi juhtus.Panen mõne pildi ka üles, äkki tahab mõni vaadata.

Vs: 2a3

4A32-d "Onkenid" järgi? Kuidas heli kirjeldad?

Comment

Esmalt postitatud walwal poolt
      Astun tuppa - päkapikk! Pani teine kohe jooksu nagu mind nägi. Aga ta unustas maha ühe suure puust kasti.....
      Ai-ai, 'walwal' tahab meid päkapikkudesse uskuma panna! Kui teda saaks veel üles tunnistama panna et ehk ise tegi... Oi-oi, ilus töö!
      Elektroonika töötab suitsu baasil.
      Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
      Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Noo mida ma siin ikka kirjeldan. Mul lihtsalt pole paremat midagi olnud.Aga kuna seda võimu ehitati kõvast ümber alates suvest. Siis sellega võrreldes muutus on küll väga märgatav.Välja sai vahetatud trahvod,lambid. Nii et kulukas ja aeganõudev.Aga asi on seda väärt.

Comment

Tegi päkapikk.Mina ei puutu siia üldse. Aga kui päkapikk ise sõna ei võta siis...

Comment

Mida ma selle 2A3 kohta võin veel lisada.Väljundid tal siis 8 ja 16 oomi. Võimsus 4W mida on onkenitega kuulates hirmus palju. Kuulan umbes poole võimsusega, mida on ka piisavalt palju. Kõige rohkem meeldib mulle jazz, vokaal, keelpillid, saks, sümfooniaesitused, siin ehk on vahe kõige märgatavam võrreldes eelnenuga.Mis puudutab rokki siis siin ju teda asi, ei viitsita asjaga niipalju tegelda üldjuhul. Ja see on ka tunda kohe, pole seda mudast muminat mis varjaks tegemattajätmisi, nii et võin ka vist öölda on halastamatult paljastav.
            Kunagi kui sai mõeldud äkki 2A3 jääb lahjaks, ehk peaks 300b(9W siis) kasuks otsustama siis nüüd ma küll nii ei arva. Täiesti piisav. Pealegi kui ehitada korralik 300b tuleb see kordades kallim.
            Põhikomponendid siis euroopast tellitud. Tangodega juhtus küll nii, et euroopas polnud ja telliti Jaapanist.
            Mina olen väga rahul. Ma ei usu hästi, et hakkan selles võimus veel midagi suurt ümber tegema. Nipalju veel, et ärge ostke ebayst odavaid 2A3-sid või 300b-sid. Sest muidu lõppeb see asi väga karmilt teie rahakotile kui hakkate hiljem ümberehitama ka veel.Muidugi on võimalik ka Tangode asemele panna Tamurad aga see on jälle hävitav laks rahakotile ja kui pole kuulnud siis ei oska ka kommida palju see muudab helipilti.
            viimati muutis kasutaja walwal; 23 m 2007, 20:16.

Comment

Hea kooslus ning hea maitse...mida enamat tahta!
              Suurepärane töö!
              Oled ikka ilmselt hea laps olnud,et päkapikud selliseid asjalikke puust kastikesi toovad

Jätka samas suunas ning palju meeldivaid muusikaelamusi!

Rahulikke jõule pealekauba
              Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Sulle ka kõike kõige paremat. Ja veelkord tänud päkapikule!

Comment

Esmalt postitatud walwal poolt
                  Tegi päkapikk.Mina ei puutu siia üldse. Aga kui päkapikk ise sõna ei võta siis...
                  Päkapikul on jõulumasendus.
                  21st Century Fox

Comment

Tahtsin teile näidata kui ilus ja hea asi on foorumi inimeste abiga valmis saanud ja siis tuleb jõuluööl RaunoK siia tatti pritsima.

Comment

Esmalt postitatud RaunoK poolt
                      Ega ma siis paha pärast.
                      Ilus töö.
                      Ära parem oma nina sellisesse teemasse topi kui[s****gi] aru ei saa!
                      Kaua võib selliste hälvikutega siin serveri mahtu risustada

Samas jõulurahu kõigile!
                      Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Lisasin veel mõned pildid kus on näha mis karul kõhus on.

Comment

Working...
                        X