Teade

Collapse
No announcement yet.

2a3 võimendi müügil

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: 2a3 võimendi müügil

Midagi uut on jälle ebaysse ilmunud!

Comment

Esmalt postitatud Sully poolt
      Midagi uut on jälle ebaysse ilmunud!
      Waldur, mis hinnaga teeksid sellise korpuse plekid valmis?
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Silma on jäänud jälle uus võim: Antique Sound Lab Orchid Hind tundub huvitav!
        Juttu selle võimendi kohta on siin lehel kui kerida teksti allapoole.
        Arvamused teretulnud!

Comment

Esmalt postitatud Sully poolt
          Silma on jäänud jälle uus võim: Antique Sound Lab Orchid Hind tundub huvitav!
          Juttu selle võimendi kohta on siin lehel kui kerida teksti allapoole.
          Arvamused teretulnud!
          Antique Sound pole kindlasti hea võimendi, need on Riias müügil, olen seal ka kuulanud. Olen ise ka uurinud 300b lampidel võimu kohta arvamusi, sest ka endal plaan muretseda. Järgnevalt kahe kompetentse inimese (kes ise palju näinud-kuulanud) eelistused:
          1. Wavac, Shindo, Audio Note
          2. Wavac, Art Audio, Border Patrol
          Teie arvamused?
          "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Esmalt postitatud Sonic poolt
            Antique Sound pole kindlasti hea võimendi, need on Riias müügil, olen seal ka kuulanud. Olen ise ka uurinud 300b lampidel võimu kohta arvamusi, sest ka endal plaan muretseda. Järgnevalt kahe kompetentse inimese (kes ise palju näinud-kuulanud) eelistused:
            1. Wavac, Shindo, Audio Note
            2. Wavac, Art Audio, Border Patrol
            Teie arvamused?
            Valik on - ütleme ideaalilähedane.Kuigi peab tunnistama,et mul pole Shindo ega Border Patroli kuulamiskogemust.Materiaaltehnilist baasi võrreldes peaks olema samuti vägagi tegijad.Ma ei tea kellele missuguste akustiliste süsteemide taha asjad lähevad.Üht ma ütlen - meistri tehtud Onken võiks olla vääriline valik(Lowther,Altec Lansing jmt)!IMHO
            Antique Sound on siiski odavama otsa riist.700€-ga ebay-st on hind väga normaalne(ligi kaks korda keskmisest turuhinnast).Selle raha eest saab ka täpselt soundi(700€).Uut Antiquet mina ei ostaks.IMHO.
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Loetlen siin mõningad kõlaritootjad, kelle toodang minu arvates võiks sobida ühetaktilistele lampvõimudele. Kui kellelgi on vastuväiteid või midagi lisada, siis jään huviga ootama.
              Muuseas, mida tähendab Onken, mina sellist kõlaritootjat küll ei tea.

Tannoy (Prestige seeria)

Klipsch (Heritage seeria)
              Audio Note (E Seeria)
              Kochel (Köchel)
              Duevel
              Zingali
              Zu Druid
              Odeon
              Living Voice
              Avantgarde Acoustic
              "Me võime kuulata kõike, mida mõõdame, kuid me ei saa mõõta kõike, mida kuuleme."

Comment

Tasub vaadata siia:http://www.lowtherloudspeakers.com/
                On nende valikus võrreldes loetletud
                Tannoy (Prestige seeria)
                Klipsch (Heritage seeria)
                Audio Note (E Seeria)
                Kochel (Köchel)
                Duevel
                Zingali
                Zu Druid
                Odeon
                Living Voice
                Avantgarde Acoustic
                ,vägagi tegijaid süsteeme mis mõningatel juhtudel ületavad antud nimekirjas olevaid(Mitte,et lotletud isenditel midagi viga oleks!).Ise plaanin just sealt(Lowther) omale sobivad isendid välja valida
                PS!Onken ei ole firma vaid teatud tüüpi kõlar.Selgitama ma seda ei hakka kuna ei näe antud lähenemisstiili arvesse võttes ka vajadust.Pealegi on Onkeni juttu siin foorumis ennegi olnud ning on mujal audiofiilide seltskonnas küllalt räägitud-tehtud-vaadatud.
                Niipalju lisaks:SE lampvõimenditele sobivaim on Onken tüüpi kõlar - jäägu see lahtimõtestamiseks...või edaspidiseks kollokviumiteemaks

Päikest kõigile

Comment

Aga ehk tead sa öelda, millised firmad toodavad Onken tüüpi kõlareid?
                  Või on need Lowtherid Onken tüüpi?
                  Accolade 2
                  Fidelio
                  Academy
                  Bel Canto
                  Delphic
                  Millisele nendest on pilk peatuma jäänud?
                  viimati muutis kasutaja Sonic; 10 March 2008, 23:21.

Comment

Sihin Acousta 115(PM2a elemendiga)http://www.lowther.de/lowther/lautsprecher/acousta.asp poole.Olen seda mudelit kuulanud Saksamaal kolleegil külas olles.Pärast seda muutus maailmavaade nii mõningaski osas.Muidugi on väär peale sundida oma maitset aga...

Comment

Ah et Onken tüüpi? Ja osta. Palun!
                      quark, concept, rotel, nad, proton, elac, amplificateur, distortion, khz, hz, fonction, temporisation, monte, metal, cuivre, curve, distorsion, harmonique, paire, analogique, totale, superieur, haute, qualité, quality, commerce, conception, realisation, produit, construction, commande, bass, reflex, liaison, tôle, tole, transfo, magnetic, magnetique, entre, fer, cuivre, pure, argent, capot, cuve, moule, signal transformateur, tore, torique, toroïdal, alimentation, sortie, impédance, va, watt, puissance, output, power, linéaire, transformer, line, conducteur, ofc, courant, ampère, bande, passante, fréquence, frequency, tube, lamp, vaccum, interstage, filtre, speaker, matching, inductor, primaire, primary, secondary, secondaire, electricite, tension, dc, ac, supply, driver, type, core, bobine, self, audiophile, preamplifier, auto, vente, achat, sexe, x, a, e, i, o, u, y, b, c, d, f, g, h, i, j, k, l, m, n, p, q, r, s, t, u, v, w, x, y, z, range, high, end, hi-fi, hifi, current, 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0, music, voltage, capacity, screen, tape, system, way, stabilisé, stabilized, db, ohm, ampère, volt, pp, push, pull, level, turns, ratio, connection, diagram, choke, ma, load, charge, lecture, conversion, convertisseur, compact, numerique, bruit, bit, ratio, dts, rds, dolby, pro, logic, disc, laser, surround, thx, enceinte, rendement, haut, digital, cd, home, cinema, dvd, theater, projecteur, video, enregistrement, sonore, sonorisation, installation, central, effet, caisson, résonnance, mesure, chaine, radio, hp, boitier, potentiometre, resistance, condensateur, transistor, capacite, stereo, log, lin, chimique, polarise, tantale, anode, grille, cathode, triode, penthode, tetrode, noval, octal, 300, ecc, sj, sk, sc, el, kt, cinch, attenuateur, circuit, aluminium, cerafine, teflon, cable, blindage, blindé, isolation, masse, ecoute, musicale, oreille, son, asc, dale, design, audyn, cap, etain, armature, huile, papier, polypropylene, mkp, mpp, oscon, black, gate, elna, tamura, tango, alps, dact, wbt, or, plaque, rca, siemens, telefunken, mullard, general, electric, rft, rtf, vt, sme, ikeda, micro, seiki, ortofon, benz, shure, koetsu, denon, energy, pioneer, sony, sun, sun audio, intégré, pre, technologie, electronique, sylvania, phono, tete, decouplage, qualite, support, parleur, tad, diatone, onken, technics, altec, tweeter, cm, medium, membrane, kit, cone, jbl, beyma, roderstein, roe, suspension, rcf, phl, supravox, lowther, vifa, scanspeak, pavillon, tissu, composant, passif, actif, litz, liz, subwoofer, moteur, mh, ceramique, klotz, mesure, calcul, acoustique, emt, garrard, michell, gyrodec, se, orbe, thorens, socle, platine, disque, tour, bras, occassion, depot, auditorium, monitoring, bois, aimant, verre, meuble, etude, art, bornier, fiche, secteur, yamaha, nakamichi, bose, scott, harman, kardon, occas, wima, vishay, philipps, schema, coloration, aigu, grave, hybride, japon, cellule, dat

QUARK CONCEPT

Comment

Siin on vahepeal ebaysse uusi asju tekkinud, hind paistab päris odav, isegi liiga odav
                        Et oleks millega võrrelda, lisan ühe kabedama isendi, Viola'lt.

Comment

Working...
                        X