Teade

Collapse
No announcement yet.

Manakovi võimendi....

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Manakovi võimendi....

Sai siis vaikselt nokitsetud ühe võimendi kallal. Võimendi on siis tehtud Manakovi PP 6P36S-i järgi. Mina proovisin teha stereo varjanti sellest. Õnnestus ka suhteliselt hästi. Mõtlesin, et paneks mõned pildid üles tehtud tööst. Eks te vaadake ise pilte. Pildid on aadresil:www.zone.ee/c167/
    Loodan, et tehtud töö meeldib teile
    * * *

Vs: Manakovi võimendi....

www.zone.ee/c167/

ei avane pildid....

edit: tulirebane avab
    "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

Comment

Esmalt postitatud raadiolamp poolt
      Pildid on aadresil:www.zone.ee/c167/
      Loodan, et tehtud töö meeldib teile
      Kiiduväärt algatus
      Väikse nõuandena soovitan loobuda vene ВЗР ja СП-1 tüüpi potekatest ja asendada need korralikega. Võimendi töökindlus kasvab selle tulemusel kindlasti kordades. Muud jupid on ju kenasti uued soetatud.
      Tähtsaimad trimmerid on lampide negatiivse biasi seadmise omad ja siin on abiks mitmepöördelised trimmerid. Erilist võimsust nendelt ei nõuta, pole vajadust kasutada 1W-seid.
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Pottekatega jah nägin jama. Kõik potekad, peale ühe on uued. See võimendi on esimene, mille olen korralikult valmis teinud ja ära lõpetanud. Ma loodan mingi aeg ka uued 6P36S-id sinna sisse saada, üks mees lubas mulle tuua, eelastme lambid on uued ja EV-d pealekauba.
        * * *

Comment

raadiolamp, kuskohast klemmliistud leidsid? Millest tegid "piibud" 6p36s'idele?
          Väga vinge teostus!
          Pane fotod foto24.ee'sse üles, praegu on paras pron suure resolutsiooniga pilte vaadata.
          Kolakoguja

Comment

Kõik on kodukootud Need nupud ma ise treisin treipingi peal, need on orgaanilisest klaasist. Atsetoniga saaks nad ka läbi paistma panna. Klemmliistud tegin ka kunagi ise ühe võimu tegemise jaoks aga see jäi paljudel põhjustel tegematta. Eks ma vaatan seda piltide sinna üles laadimise asja kaTore, kui inimestele ka meeldib minu töö. Olen ise ka väga rahul selle tööga. Kui nende piipude soovi on, siis ehk võin teha, pean ainult materjali vaatama.
            * * *

Comment

Tubli!Jätka samas liinis - küll ajapikku kogemusi lisandub ja järjest paremini läheb.
              Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Eks jah. Põhimõtteliselt ehitasin selle võimendi selleks, et kodus mõnus muusikat kuulata oleks. Valjukatest lähevad talle T200 järgi. Sain natukene nendega ka proovida, heli mis sealt tuleb on väga meeldiv. Praegune proov oli ilma kastiteta. Nüüd ongi järgmine asi mul kõlarid valmis saada. Ma kujutan juba heli ette, kui tal korralikud kõlarid järgi on. Nüüd vahepeal plaan teha midagi muud, võimentiteka üsna pikalt juba tegeldud, peab vahelduseks midagi uut ja põnevat proovima.
                * * *

Comment

Esmalt postitatud raadiolamp poolt
                  Need nupud ma ise treisin treipingi peal, need on orgaanilisest klaasist.
                  Turvalisuse huvides soovitaks kasutada materjaliks teflonit (fluorplasti). Seda on saada 12...14 mm jämedate 1m pikkuste kangidena, mida veelgi mugavam treipingis töödelda.
                  Garanteeritud töötemperatuur on teflonil +250C, sulamine peaks olema +400C kandis, samas kui orgaaniline klaas pehmeneb oluliselt juba +110C juures, mis lampidel on tihti isegi kõrgem ja täiesti tavaline töötemperatuur.
                  Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Tean jah, aga polnud hetkel võtta. Ma olen seda teflooni kasutanud küll, päris hea materjal on.
                    * * *

Comment

Working...
                    X