Teade

Collapse
No announcement yet.

Kitarrivõimendi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Kitarrivõimendi

1) Jah.
    2) Võta nii, nagu ta seal raadios oli. Ainult sild ja lüüdid pane korralikud.
    4) Kui vähegi võimalik, siis osta uued.
    Transistor - Seadeldis, mis kaitseb sulavkaitset läbipõlemise eest.
    Ostan Goldstar MODEL 760 Ressiiveri. Ükskõik, mis seisus.

Comment

Aga selle kolmanda punkti võiks lahti seletada , kui ma selle üle võtan siis ma ei õpigi seda tegema. Ma teen seda projekti eelkõige selleks et ma tahan seda selgeks saada mitte et mul kitarrivõimendit väga hädasti vaja läheb.( Kuigi vaja oleks küll)

Comment

Seljuhl on http://ax84.com/ . Dokumentatsiooni on mitme piibli jagu. Lugemist küllaga.

Comment

Kui uued kondensaatorid , siis millised need olema peaksid?

Comment

Soovitavalt Elna, J.J., Rubycon, Jamicon, Nichicon, aga katsetamiseks kõlbab ka nimetu sodi.

Comment

Nii , otsutasin valida teise skeemi( samuti siin teemas korra läbi käinud)Nimelt siis ax84 lehel projekt P1 ( mille skeemi saate laadida siit http://ax84.com/p1/P1_Theory_Document.zip) Otsutasin just selle kasuks kuna skeem on komplektne ning kõik on hästi ära seletatud. Skeemis on aga kasutatud lamp-alandit. Millise lambi peaks ma valima.Probleem aga see et skeem on mõeldud 115 voldi pealt töötama nagu ma aru saan , mis tuleb skeemis ümber teha?

Comment

Lõppu 6П14 ja ette 6Н1П või 6Н2П. Pinget tõmbad takisti või paispooliga vähemaks, kuigi see skeem tahab pinget 250V.

Comment

Kas siis ei pea skeemi ümber tegema? Ja miks on skeemist puudu C5,R10, ja R11. Kas see on tavapärane et mõned puudu või on skeemis vead?

Comment

Esmalt postitatud absurd poolt
                    Nii , otsutasin valida teise skeemi( samuti siin teemas korra läbi käinud)Nimelt siis ax84 lehel projekt P1 ( mille skeemi saate laadida siit http://ax84.com/p1/P1_Theory_Document.zip) Otsutasin just selle kasuks kuna skeem on komplektne ning kõik on hästi ära seletatud. Skeemis on aga kasutatud lamp-alandit. Millise lambi peaks ma valima.Probleem aga see et skeem on mõeldud 115 voldi pealt töötama nagu ma aru saan , mis tuleb skeemis ümber teha?
                    Saan aru, et sul väljundtrafona Hammond 125DSE kohe käepärast ? Samuti mingi keskväljavõttega anoodmähisega toitetrafo (lampalaldi tarbeks)?

Ok, point on see, et läbi annab analüüsida ka vene raadiote lõpuskeemi, nagu seda P1 dokumentides tehtud on. Baaspõhimõtted on samad, mingit revolutsioonilist erinevust lampvõimendite skeemides üldiselt pole.

Esimeseks projektiks teha vene juppidel lääne skeem (leida sobivad trafod, arvestada lääne-vene lampide parameetrite erinevustega) on märksa raskem ülesanne kui praegune lampradioola lõpp sul käima ajada. Ka viimast tehes annab mõelda, uurida ning kogemusi omandada ja nagu näha, tekib ka seal sul küsimusi rohkem kui üks.

Comment

Kas siis foorumis ennem mainitud skeemi on siis teha lihtsam? Arvestades et mul kasutada need trafod mis on kasutusel radioolades Dzintars,Rigonda või Rekord. Kui oleks teada millised juppid ning milline skeem siis skeemi kokkupanemisega suuremaid probleeme mul tulla ei tohiks.

Comment

Jah, radioolast eraldada lõppvõimendi ning realiseerida see eraldi maketina (lisatud veel kidra tabreks foorumis kirjeldatud eelaste) on lihtsaim ja minu arvates ka kõige mõistlikum lähenemine.

Kui sealt kogemus käes ja endiselt huvi asja vastu, siis saab vastavalt võimalustele teha juba midagi asjalikumat. Antud juhul ei näe ma mõtet üritada radiooladest P1-te kokku väänata - teha ei ole seda kindlasti mitte lihtsam ning tulemus ei erine (helikvaliteedilt) samuti radioolast, sest jupid ju samad (trafod, lambid).

Comment

Kõige lihtsam on muidugi teha selle radioola originaal lõpp. Mina kasutasin ax84 lõppus vist ТВ-ЗШ trafot, kui ma õigesti mäletan. Toites võib rahumeeli kasutada ilma keskväljavõteta trafot ja dioodsilda.

EDIT: Ette jõuti.

Comment

Ja originaal lõpu tegemise all mõtlete et ma võtan selle plaadi antud raadiost välja ning ühendan ette eelastme või mõtlete te et panen sama skeemi järgi võimendi kokku?Pigem vist see esimene variant-kuidas aga eristada lõppvõim muudest osadest`?
                            Ja küsimus , kas eelastme jaoks tuleb toide lõppvõimu toitetrafolt?
                            Samuti ei ole garanteeritud et kõik need raadiod töötavad.

Comment

Pean silmas teist varianti - eraldad raadio lõppvõimust vajalikud komponendid ning joodad nad maketil kokku, lisades ka eelastme.
                              Komponentide all mõtlen siis trafosid, äkki õnnestub kätte saada ka lambipesad ja takid, kui viitsimist on. Elektrolüütkondekad võiks siiski uued osta (ilmselt mõned ära kuivanud). Eelastme jaoks vajaliku 6Н2П kütavad ära nende raadiote trafod küll, anoodtoitega pole ka probleemi.

Comment

Kui te mõtlete teist variant siis pole mul sellevastu midagi , ise puiklesin selle idee vastu sellepärast just , kuna arvasin et võtan lihtsalt sealt selle võimendi välja ja pistan juhtmed sappa. Senikaua kui ma maale ei satu ( sobiliku trantspordiga) üritan kokku panna eelastme. Kas see skeem siis on komplektne http://www.album.ee/node/14780248/50102300 kust tuleb peale pinge B1? Ning kas ma ikka mõistan õieti et skeemis on ikka üks lamp , lihtsalt et skeem oleks ülevaatlik on kaks lambi pilti tehtud ( erinevad jalad).

Ning ka küsimus veelkord leitud voolustabilisaatori kohta , kas seal kasutavad trafod on kõlblik kasutada mõne lampvõimendi ehitusel ( kui kunagi peaks veel isu ehitama olema)
                                viimati muutis kasutaja absurd; 31 March 2008, 15:18.

Comment

Working...
                                X