Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõimendite tootmine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Lampvõimendite tootmine

Mis siin ikka pikalt jahuda. Hakka otsast pihta. Tee mingi prototüüp valmis ja proovi maha müüa. Kui paned kuldse kirja peale, et "100% elektroonikajäätmetest" siis see võib teatud seltskonna jaoks olla ostmisel argumendiks. Vaja on ainult lollikindlat toimivat toodet. Ühesõnaga kõigist vajalikest toote omadustest on siin juttu olnud. Vähemalt ühega neist pead konkurentide jalad alt lööma.
    Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Esmalt postitatud vuss poolt
      Vaja on ainult lollikindlat toimivat toodet.
      Kahjuks lampvõimendi on kõike muud kui lollikindel seade! Klaaspurk, kus sees natuke plekki ja traati, ei saagi olla lõpmatuseni töökindel detail. Olenevalt kasutamiskoormusest on vaja 1-2 korda aastas lampe vahetada ja see ei ole triviaalne pirnivahetus, vaid eeldab teadmisi ja mõõteriistu, samuti kvaliteetseid varuosi ning seadme skeemi. Tavakasutaja sellega hakkama ei saa.
      Kui on plaan kasutada vene detaile, siis muutub olukord veel komplitseeritumaks, sest nende kvaliteet ja parameetrite kõikumine on üsna lai. Samuti pead murdma inimeste umbusu venevärgi madala kvaliteedi suhtes, mis tihtipeale ei õnnestugi, sisulistel põhjustel.

Üldiselt sõnaga "tootmine" seostatakse mingi asja mehaanilist massilist valmisvorpimist, mitte ükshaaval nikerdamist (viimane on pigem "kunstkäsitöö"). Nii et kui on plaan "teha 3 erinevat lampvõimendit", siis see ei ole päris tootmisemõõtu ettevõtmine. Ükshaaval võimendite tegemine on tore ja vaimselt rikastav tegevus, kuid kahjuks pole mina veel suutnud leida valemit, mis kaasaks ka füüsilise rikastumise Kõik omatehtud liigsed võimendid olen lõpuks ära kinkinud - endale jääb avaram töötuba ja kinkimise rõõm
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Eks ma püüan mõne valmis teha. Siis hiljem näha, mis saab.

Comment

Working...
        X