Teade

Collapse
No announcement yet.

Esimene lampvõimendiprojekt: 6N9S + 6P3S SE Stereo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Esimene lampvõimendiprojekt: 6N9S + 6P3S SE Stereo

Esmalt postitatud mdc_Jaks poolt
    6P6S katoodkondekat võiks ka suurendada siis, kuna praegu vaid 470uF, Cheoppsi sarnasel võimul aga 2200uF.
    Mõlema lambi katoodi RC ahela lõikesagedus on skeemi järgi kuskil 1 Hz lähedal. R6 ja C3 määratud langus algab kuskilt 4 Hz juurest. Kuna sul on võimul aga negatiivne tagasiside peal (see toob lõikesagedust madalamale) siis mõõdetud 70 Hz on ilmselt trafo põhjustatud.

Edit: 6N9S väljundtakistuse ja C3 vigane info kustutatud.

Esmalt postitatud mdc_Jaks poolt
    Muide tetroodi peale tegin asja ümber ka sellepärast, et tundus, et TVZ-1-9 kõrge anoodtakistus (ülekande suhe 1:39) sobib tetroodiga paremini kui trioodiga.
    Ei ole selles päris kindel, kuigi koormussirgeid trioodlülituse anoodjoontele päris joonistama ei viitsinud hakata.
    viimati muutis kasutaja moi; 12 m 2009, 10:25.

Comment

Minu postitus, kus ma puudutasin salvestuste kvaliteedi teemat oli pigem ajendatud asjaolust, et pikka aega peale oma 6f5p SE hõõguma panekut ei saanud ma hästi aru, miks ühed asjad minu fonoteegist kõlavad hästi ja teised mitte. See tähendab ei suutnud leida ühist nimetajat.
      Tämbriploki koha pealt arvan, et pole mõtet punnida. Korralikud poted ja konded maksavad üksjagu ja viletsatega ei maksa proovida. Ei usukski, kui ise poleks omal nahal kogenud, kuidas odav volüümipote heli muudab.
      Хоть я сразу не понял что это, ну почуствовал что для полного счастья это как раз вот уменя не хватало.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
        6N9S väljundtakistuse ja C3 määratud langus algab kuskilt 50 Hz juurest.
        Ei ole küll otseselt minu mure, kuid selle asja sooviksid ehk üle kontrollida?
        21st Century Fox

Comment

Esmalt postitatud VT-25 poolt
          Ei ole küll otseselt minu mure, kuid selle asja sooviksid ehk üle kontrollida?
          Nii ongi, et panin mööda kiiruga. 6N9S väljundtakistus ei puutu C3 puhul asjasse, määrab järgmise astme sisendtakistus ja seal on alumine sageduspiir umbes 4 Hz, seega C3 suurus on piisav.

Muutsin ka oma eelmise postituse ära, et keegi asjast valesti aru ei saaks.

Comment

Teemaalgataja võimu puhul ei tasuks nii väga rohujuure tasandile laskuda.Piirab siiski materiaalne baas lõputrafo näol.TB3-i modida annab, kuid omad piirid seab ristlõige ning raua materjal.Iseasi on juhul, kui lõpus istub nt.Tamura OPT ja 300B vms.Järgmise sammuna tuleks ikkagi ette võtta tundlikute kõlarite hankimine/valmistamine.IMHO.
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

ma ka just katsetasin äraandmiseks mõeldud 10gd36-t, oli ikka
              nadi tundlikkus ja kvaliteet küll võrreldes 94dB tornidega. just
              sellises väikses kastis, suuremaga annaks ilmselt paremaid tulemusi.

Comment

Esmalt postitatud maaalune poolt
                Teemaalgataja võimu puhul ei tasuks nii väga rohujuure tasandile laskuda.Piirab siiski materiaalne baas lõputrafo näol.TB3-i modida annab, kuid omad piirid seab ristlõige ning raua materjal.Iseasi on juhul, kui lõpus istub nt.Tamura OPT ja 300B vms.Järgmise sammuna tuleks ikkagi ette võtta tundlikute kõlarite hankimine/valmistamine.IMHO.
                Nii ta on. Kui neid trafosid lahti võtsin ja sättisin, siis ehmatasin ära kui kvaliteeti nägin. Jubedad asjad. Kuid see projekt on hea alus. Ma ei kavatse asja nurka visata vaid õpin teooriat praegu. Kuidas mõjuvad NFB, anoodkoormus ja väljundtakistus võimendi tööle. Ehk tahaks antud võimu maksimumi lähedale timmida, niipalju kui seda 6P6S ja TVZ-1-9 lubavad.

Ja uued kõlarid on ka kuum teema.

PS! tahaks Cheoppsiga rääkida, ta ju meisterdas samalaadse asja valmis. Teda pole ammu kirjutamas näinud.

Comment

Working...
                X