Teade

Collapse
No announcement yet.

audes

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

audes

http://www.audes.ee/index.php?id=2280&section=3886
    mida vanad lambispetsialistid arvavad?
    Kas hinna ja kvaliteedi suhe paigas?

Vs: audes

Esmalt postitatud ottok poolt
    http://www.audes.ee/index.php?id=2280&section=3886
    mida vanad lambispetsialistid arvavad?
    Kas hinna ja kvaliteedi suhe paigas?
    Ei kinnita ja ei lükka ümber seda väidet ! Kes soovib, see proovib. Ei tea, mis momendil maksab, aga kunagi oli 39000.- !!! Seda hinna ja kvaliteedi suhet on pahatihti võimatu määratleda.
    viimati muutis kasutaja humax; 24 m 2008, 20:57.

Comment

hetkel hind ca 60 000.-
      natuke palju vist...

Comment

Esmalt postitatud ottok poolt
        hetkel hind ca 60 000.-
        natuke palju vist...
        Vist tõesti palju, aga las toodavad ja müüvad! Minu arvates on selle raha eest kindlasti paremaid lahendusi. Pole nad ainukesed tootjad siin ilmas. Selles valdkonnas ei pea olema sugugi oma maa patrioot, et nende toodangut omada. Asja paneb paika konkurents ja turg ja ega neil lihtne see elu pole. Pole probleemi! Edu neile!
        viimati muutis kasutaja humax; 25 m 2008, 11:54.

Comment

Lampvõimendi puhul on eriti oluline see, et sinna juurde valitud kõlarikomplekt sobiks konkreetse võimendiga võimalikult hästi kokku.
          Mõni kõlarikomplekt ei tahagi lambiga hästi mängida. Eks siin mängib omajagu rolli ka see, et lampvõimendi lisab kõlariahelasse täiendava takistuse ja muudab seetõttu nii bassiotsa käitumist, kui ka madalama ja kõrgema otsa omavahelist tasakaalu(kui palju konkreetselt, sõltub juba kõlari madalama otsa häälestusest). Kuid see on vaid üks paljudest nüanssidest. Samas musikaalsuse poolest lampvõimendi enamasti ületab transistorvõimendeid.
          Need kes on kuulanud näiteks Audes lampvõimu koos Blues kõlaritega(komplekti hind kusagil 100 000.- kanti), leiavad, et selle raha eest on midagi paremat väga raske leida.
          Ise olen seda võimedit võrrelnud erinevate lampvõimudega(nii odavamate kui kallimatega) ja kuulanud ka erinevate kõlarikomplektide taga. Mõnede kõlaritega sobib ta paremini kokku, mõnega veidi halvemini, kuid mulle tundub, et oma hinda on ta kahtlemata väärt.
          Kuid fakt on see, et oma kõrv on kuningas ja sellist asja ei tasuks kunagi osta vaid reklaami või sõbra soovituse peale

Comment

Esmalt postitatud scanspeak poolt
            Lampvõimendi puhul on eriti oluline see, et sinna juurde valitud kõlarikomplekt sobiks konkreetse võimendiga võimalikult hästi kokku.
            Mõni kõlarikomplekt ei tahagi lambiga hästi mängida. Eks siin mängib omajagu rolli ka see, et lampvõimendi lisab kõlariahelasse täiendava takistuse ja muudab seetõttu nii bassiotsa käitumist, kui ka madalama ja kõrgema otsa omavahelist tasakaalu(kui palju konkreetselt, sõltub juba kõlari madalama otsa häälestusest). Kuid see on vaid üks paljudest nüanssidest. Samas musikaalsuse poolest lampvõimendi enamasti ületab transistorvõimendeid.
            Need kes on kuulanud näiteks Audes lampvõimu koos Blues kõlaritega(komplekti hind kusagil 100 000.- kanti), leiavad, et selle raha eest on midagi paremat väga raske leida.
            Ise olen seda võimedit võrrelnud erinevate lampvõimudega(nii odavamate kui kallimatega) ja kuulanud ka erinevate kõlarikomplektide taga. Mõnede kõlaritega sobib ta paremini kokku, mõnega veidi halvemini, kuid mulle tundub, et oma hinda on ta kahtlemata väärt.
            Kuid fakt on see, et oma kõrv on kuningas ja sellist asja ei tasuks kunagi osta vaid reklaami või sõbra soovituse peale
            Huvitav oleks teada, kas lugupeetud postituse autor on seotud mainitud firmaga ja millisel alal ta leiba teenib? Võib näida provokatsioonilise küsimusena kuid sedakorda on küsimus tõsine? Võib ka vastata PS. või üldse mitte vasta! Sooviks ka teada põhjendust miks see võim just sobib eriti hästi, mainitud kastidega? Milline on sageduskarakteristika ? See et koormustakistus on sobiv, kah teada, milles siis nüansid on ? Rahast pole mõtet rääkida. Kui võimalik siis teoreetiliselt.
            viimati muutis kasutaja humax; 25 m 2008, 16:12.

Comment

kas Blues tootmisest maas?
              http://www.audes.ee/index.php?id=2282

KUI nad NII head on miks siis enam pole? või millega asendati Blues? mis on parem?
              excellence ja maestro tundlikkus 92dB
              teistel alla 90ne...

Comment

sry,bluusid Credo line all....

Comment

Need kes on kuulanud näiteks Audes lampvõimu koos Blues kõlaritega(komplekti hind kusagil 100 000.- kanti), leiavad, et selle raha eest on midagi paremat väga raske leida. - oi,oi,oi, eestlane olla on uhke ja hää. Ma olen ka kogematta kuulanud aga mina nüüd küll niimoodi ei arva. Aga noh, mis nüüd mina, mina olen ju lätlane.

Comment

To walwal
                    ma ei vaidle sinuga aga ütle üks hea komplekt mida SINA oled kuulanud ja mis on komplekti hind?
                    Tänan

Comment

Esmalt postitatud humax poolt
                      Huvitav oleks teada, kas lugupeetud postituse autor on seotud mainitud firmaga ja millisel alal ta leiba teenib? Võib näida provokatsioonilise küsimusena kuid sedakorda on küsimus tõsine? Võib ka vastata PS. või üldse mitte vasta! Sooviks ka teada põhjendust miks see võim just sobib eriti hästi, mainitud kastidega? Milline on sageduskarakteristika ? See et koormustakistus on sobiv, kah teada, milles siis nüansid on ? Rahast pole mõtet rääkida. Kui võimalik siis teoreetiliselt.
                      Millest sellised emotsioonid?
                      Igaühel on õigus oma arvamusele ja ei maksa ärrituda või isiklikuks minna, kui see Sinu omaga kokku ei läheJ
                      Kurb muidugi, kui ei osata postitust tervikuna vaadata, vaid kistakse mõni lause lihtsalt kontekstist välja...

See, et ma Audese asjadest rohkem tean, kui enamik foorumi lugejaid, ei tähenda et ma ei võiks oma arvamustes maksimaalselt objektiivne olla. Aga kui see mõnele teist nii vastuvõetamatu on, või pidevat tõestamist vajab, siis võin ma vabalt edaspidi Audesega seotud probleeme ja küsimusi ka mitte kommenteerida. Minul pole sellest sooja ega külma.

Rääkides Audes võimendist, siis nimetatud võimendi on eelkõige Bluesi baasil disainitud ja siit ka tema hea kokkusobivus Bluesiga – väga lihtneJ

Mis puudub meeldimisse või mitte meeldimisse, siis seda teemat tuleks alati käsitleda märksa laiemalt. Enamasti kasutavad inimesed küll samu sõnu ja väljendeid, kuid mõte seal taga võib olla sootuks erinev. Ja need tegurid ja omadused mida üks esile tõstab kui häid omadusi ja tugevaid külgi, on teise kuulaja jaoks sageli täiesti võõrad ja tundmatud mõõdupuud. Tema hea ja halva kriteeriumid on võibolla hoopis teisest liigast. (Kes mäletab veel minu kunagist postitust Audiopüramiidi teemal, saab ilmselt paremini aru mida ma silmas pean)
                      Seepärast ei maksa kunagi teise inimese arvamust liiga tõsiselt võtta, vähemalt seni, kuni pole kindel, et Sinu ja tema arusaamad heat helist ja hindamiskriteeriumid on suhteliselt sarnased. Vastasel juhul toimub sama mis 90 % suhtlemise puhul - üks räägib aiast ja teine aiaaugust!

Comment

Kas on võimalik loetleda võrdväärseid konkurente helipildi, võimsuse ja hinna poolest audese lampvõimule. Soov on saada pilt, mida valida siis, kui see võim ei meeldi. Loetletavatele võiks lisada, kas Eestis või lähiregioonis on nende kuulamise võimalus olemas.
                        Tänud ette!

Comment

See(Audes) võimendi selgelt ülehinnatud!Rääkigu igaüks mis tahes...Minu andmetel ei kasutata "pure silver"traati ning homogeensüdamikuga trafosid.Samuti mitte "ussiõli" kondesid.
                          Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Räägime siis asjast, kui Audese lampvõim pole oma hinda väärt. On alternatiive pakkuda? Kriteeriumid minu eelmisest postitusest.

Comment

Esmalt postitatud winger poolt
                              Soov on saada pilt, mida valida siis, kui see võim ei meeldi.
                              Valida pole siin midagi.
                              Eestis on vähe korralikke lampvõime ja enamus neist on ise tehtud.
                              Võid vaadata MobiCom'i, ehk seal on midagi. Nemad on näiteks Lebeni ja Ayon Audio edasimüüjad Eestis.
                              Samuti leiab müügipakkumisi siitsamast ELFA ärifoorumist.

Comment

Working...
                              X