Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis juhtus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Mis juhtus?

esialgu toodi ainult see
    http://www.tentlabs.com/Components/V...s/page17_1.jpg
    aga lubati veel tulla

Comment

jah nüüd on selge, et oversampling dekist sai non-oversampling.

Comment

Teoritiseerida võib palju.Kuulatavus reaalses keskkonnas on teine asi.
        Vastupidi oversampe-tud/sample-mata isendeid kuulates tekib kahtlemata erinevaid arvamusi.Igaüks jääb ikkagi oma kuulamisruumi meelevalda ning seda harjumust muuta praktiliselt ei saa(või kui saab siis läbi oluliste mõjutuste).Ise olen järeldusele jõudnud (läbi vasktorude ja vilede koosmõjul )- oma kõrv ,olgugi et mitte nagu enamvähem kuningas,kuid söödav naudinguga kõigile kes valdavalt kaunite kunstidega(mõtlen siin erinevate muusikastiilide isikupära) vähegi adekvaatne on...
        Oversamplingust niipalju,et muudab ikka helipilti küll! - Ja mitte halvas suunas.IMHO.Oleneb ikka ka teostatavast montaazikvaliteedist ning sellega
        kaasnevast.Vähemasti hr.Walwal on õigel teel koos oma abistava päkapikumaailma ning tõsise suhtumise vallas.Sellise ampluaaga tegelasi on meie armsal isamaal väga vähe.Muidugimõista on igasugu kommentaarid ja nõuanded teretulnud.Kuid jäägem härrased,igaüks oma reaalsete liistude juurde!
        Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Muidugi pole ma oversamplimise kui protsessi vastane. Tegelikult peaks vist ütlema mitte NOS mängija / DAC, vaid (riistvaralise) digifiltrita mängija / DAC. Digifiltri puhul pole reeglina võimalik oversamplimist välja lülitada või muuta, samuti viisi, kuidas seda tehakse. Peale selle on veel dither, interpolation, dig. attenuaator ning mis iganes veel. Neid pole samuti võimalik muuta või välja lülitada. Ainuke viis on kasutada jootekolvi ning digifiltrist mööda minna. Kui digifilter on DAC-iga ühes kestas, siis pole ka seda võimalust. Siiamaani on minu isiklikud kogemused näidanud, et (riistvaralise) digifiltri kasutamisega kaasnevad negatiivsed ilmingud kaaluvad üles positiivsed tulemused. Reeglina vägagi märgatavalt.

Esmalt postitatud maaalune poolt
          Oversamplingust niipalju,et muudab ikka helipilti küll! - Ja mitte halvas suunas.IMHO.Oleneb ikka ka teostatavast montaazikvaliteedist ning sellega
          Kas Sa võiksid ehk lähemalt rääkida, milliste digifiltri/DAC-i kombinatsioonidega ning millistes mängijates ning kuidas Sa võrdlesid? Ma mõtlen just seda, kuidas Sa võrdlesid ühesuguste asjade puhul OS/NOS variante? Mulle pakub küll huvi teiste arvamusi lugeda
          21st Century Fox

Comment

On.Sellest veidi hiljem!Tuleb! Muidu sihuke paras pikk fatamorgaana - kirjanduslikus mõttes!Seda just võrdluste osas...
            viimati muutis kasutaja maaalune; 26 m 2008, 21:14.
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Kui kellelgi peaks olema plaanis oma TDA1541 välja vahetada, siis hetkel selline pakkumine netis
              http://cgi.ebay.de/Marantz-TDA1541A-...QQcmdZViewItem
              see võib isegi originaal olla.

Comment

http://cgi.ebay.at/SONY-CDP-950-Comp...QQcmdZViewItem

pole just double crown ...

Comment

950 on keegi juba omale saanud...
                  Oleks huvitav lugeda muljetamist kuidas keegi ja mis ulatuses
                  on cd mängijat modinud. Kindlasti on neid modijaid vähe ja seda väärtuslikumad oleksid need "higi ja pisarad". Tegelikult ei kujuta enamus
                  inimesi ette millise deemoni nad valla päästavad otsusega modida cd mängijat. Selgub, et su parimad klapid moonutavad.Juhtmed ja võimendi koos kõlaritega ei kõlba kuhugile.Mida teeb subbakas toas?
                  Sai ju ainult kell vahetatud.

Nüüd on tõesti
                  Oh my...

Comment

Mul on selline
                    projekt plaani võetud, detailidki olemas. Mängijaks on odavama otsa pill, MASH DAC kiviga. Kui valmis saan siis kirjutan midagi.

Comment

Sony- vahepeal on natuke teist seestpoolt ka nokitud. Aga vähe. Eks üks suuremaid ettevõtmisi tulebki kunagi see kella vahetus. Suurem muutus on hetkel ehk selles, et on teine endale vahepeal uue kesta saanud. Olen siis üritanud järgida sama stiili mis vinüülimängijal ja võimul. Ah ja, toitetrafo on ka siis nüüd uus, see on kinnitatud tagapaneelil väljapoole. Paar pilti ka.
                      http://nagi.ee/photos/walwal/sets/145933/

Comment

Sai siis ka korraks seda TentLab-i wärki proovitud, ajutiselt minu CD mängija külge ühendatult. Mida öölda. Kurb on , tuleb see väljaminek teha ja endale ka osta. Sest:

• Higher resolution
                        • Better transparency
                        • Clean low ends
                        • Increased dynamics

vastab tõele.

Comment

Working...
                        X