Teade

Collapse
No announcement yet.

Rekord 311 "putitamine"

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Rekord 311 "putitamine"

Esmalt postitatud MasterMan poolt
    lihtsalt on ekraanil mingi 1, aga muidu testrit kasutada osakan küll, teerasin alguses 200peale,
    estonia kesksageduselt mõõtsin 6.2 oomi aga jh , selt ei saa
    Mis see "see" on?
    1 näitab tavaliselt siis, kui mõõdetav takistus on suurem kui mõõtepiirkond lubaks. Näiteks 200 Oomi pealt mõõdad kilo-Oomilist takistust. Sama ka lõpmatu takistuse puhul ehk katkestuse korral. Mida trafo võib väga vabalt olla.
    Alati saad ennast ja aparaati kontrollida, kui testri otsad kokku paned, näit peab minema nulli peale 0,000 või 0,01 või midagi sellist.

Esmalt postitatud urmoo poolt
    Vabandan, et teise mehe teemasse ronin, aga mille järgi tuleks valida kaitse teadmata parameetritega lampvõimule? Katse-eksitus meetodil?
    Katse-eksitus meetod on väga hea alustuseks on 1A kaitse üsna universaalne suurus.

Comment

Nii väikestel raadiodel oli kaitse vist 0,5A 220V puhul.
      Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

Comment

Ei lähe küll teemasse aga sellised vanad raadiod võivad olla üsnagi ohtlikud just tänu sellele, et kondensaatorid on vananenud ning kui asi isegi hakkab tööle siis tekib kahtlus, et kas sealt see 0,5W üldse tuleb hetkel välja. Muul juhul võib juhtuda veel miskit hullemat. Kui soov tegeleda lamptehnikaga võiks alustada hoopis värskest "kitist" nagu näiteks see

Need vacuum tubes? Want to build your own amplifier? Have an unhealthy HiFi obsession? We've got you covered.

Algajale peaks sobima küll, sest tuleb selgeks õppida ka jootmine ning seal siiski enamvähem värsked ning töötavad jupid.

Ma mäletan, ma olin 14 ja tahtsin radiole "prominent 300" oli vist see? kõlareid külge panna aga juhtus, et sattusid nad kuskile valesse kohta ning sisselülitamise hetk oli üsnagi huvitav, kõlaritega ei olnud pärast muidugi enam midagi peale hakata.

Comment

Working...
        X