Teade

Collapse
No announcement yet.

6J1 - EF95 puhver

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

6J1 - EF95 puhver

Mitme projekti vahel sattus näppu lugematu hunnik vene 6Z1P(või siis EF95)lampe ja paar pisikest trafohakatist.Kahju teisi prügilasse viia - sai hoitud jõude...
    Aegamisi tiksus peas valmis selline plaan:
    http://www.foto24.ee/photo.php?photoID=2263708
    Seejärel sai pandud "luukerena"tööle ühe noorema järeltulija poolt hüljatud CD ROM(SONY)väljundahelasse puhvriks.Tulemus oli jahmatav!Ei osanud arvatagi ,et arvuti CD ROM sellist kvaliteeti väljutab...
    Miks ma seda siin üldse kirjeldan - kõik lihtne kuni toiteni!OK.Sai katsetatud taas standardse drosseliga ,kenoga jmt.Parim oli jällegi see deem mittelambilik virtuaalpatarei lahendus!
    Kokkuvõte: lampeelvõimud vajavad spetsiifilisi toitelahendusi,mis võivad ületada kordadades eelastme skeemilahenduse hinnaskaala...
    Skeemi väljapaneku mõte on "avalik nokkimine" - ehk siis diskussioon pentoodi kasutamisest sisendastmeis
    Kõik meeldiv tuleb lambist...

Vs: 6J1 - EF95 puhver

Nokkida vaja?
    Pentoodist ei saa juttu teha kuna lülitatud ju tööle trioodina.
    Sisendastmest ka ei saa rääkida kuna järgur ikka väljundastmena kasutusel tavaliselt.
    Kõige rohkem pakub huvi see mida skemil ei ole PSU1 ja PSU2.
    Antud aste tahab enda taha kindlasti teist lampi ilma volumi potekata ja häid kaableid kuna väljundtakistus on vist kuhugi 20 kilooomi kanti - see peakski sellise lahenduse suurim probleem olema.
    Aga lamp on kuidagi väga omapärasesse režiimi aetud, 0,1 mA anoodvool kui õigesti arvutasin.

Comment

Esmalt postitatud moi poolt
      Nokkida vaja?
      Pentoodist ei saa juttu teha kuna lülitatud ju tööle trioodina.
      Sisendastmest ka ei saa rääkida kuna järgur ikka väljundastmena kasutusel tavaliselt.
      Kõige rohkem pakub huvi see mida skemil ei ole PSU1 ja PSU2.
      Antud aste tahab enda taha kindlasti teist lampi ilma volumi potekata ja häid kaableid kuna väljundtakistus on vist kuhugi 20 kilooomi kanti - see peakski sellise lahenduse suurim probleem olema.
      Aga lamp on kuidagi väga omapärasesse režiimi aetud, 0,1 mA anoodvool kui õigesti arvutasin.
      Löök naelapea pihta!
      See reziim ongi huvitav - seejuures sealt väljuv signaal on küllaltki ontlik!
      Läheb otse hetkel Kenwoodi tavaressiivrisse ja mingeid anomaaliaid pole esinenud.Esimeseks signaali vastuvõtjaks oli lauaarvuti helikaart - puudusid susinad ja urinad.Need skeemid(PSU1;PSU2) peaksid asuma siin(Pic3;Pic2)
      Teatud mööndustega siis...
      viimati muutis kasutaja maaalune; 24 m 2009, 20:58.

Comment

On sul olemas 6Z1P anoodtunnusjoonte graafik trioodlülituses? Miks nimelt 0,1 mA voolul on asi huvitav aga mitte näiteks 5 mA, mis viiks väljundtakistuse kuhugi 400 oomile?

Comment

Apsakas skeemis : 1,9V pole mitte + vaid võrepinge -1,9V(võib ümardada -2V).Anoodpinge reaalselt mõõdetuna oli anoodil 115V.
          Kui nüüd vaadelda antud pentoodi trioodlülituses tunnusjooni saame ehk selguse nendesse asjadesse... .Tööreziimi metoodikat ei hakka siia kaasama - kes tahab uurib siit! - kel huvi on.Sisendtakistus oli ülalpool kirjeldatud seadmele kõige sobivam.Samuti väljundtakistus ka väljundastmes asuvatele seadmetele.Hetkel asub see aparaat kodust kaugemal - kui käeulatusse satub võin täpsemalt reaalsed parameetrid üle mõõta.
          PS.Moi - See vana palve mõõta GU32 PP väljundtakistus kahjuks ei õnnestunud, kuna müüsin enne võimu maha.Ega ta nende trafodega väga madal ei olnud...Samas see ka ei seganud midagi!Inimesed teevad oma valiku siiski konkreetse kuulamise järel ja konkreetsete kõlaritega.

Comment

Kui nii siis pole ka vool mitte 0,1 mA vaid umbes 2 mA, millest saan juba aru (mahub graafikusse).
            Tegelikult on skeemis sees ka törts positiivset tagasisidet (tänu R1/R2 väiksele suhtele), võibolla teeb see heli "huvitavaks"; lambilikke moonutusi peaks vist natuke jurde tulema.

Comment

Working...
            X