Teade

Collapse
No announcement yet.

Odavad Hiina lampvõimendid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Odavad Hiina lampvõimendid

Tervitus

Tekkis isu lampide järgi ning sai otsitud endale sobivat võimendit ning leidsingi miskit

Endale meeldis võimendid Bewitch 2a3 ja 300b kuna tegemist trioodidega. Ma olen siit ja sealt kuulnud, et üsnagi paljud eelistavad just trioode.

Nende võimendite juures on veel huvitav seegi, et nende toiteplokid on lampidega ning filtriks kasutatakse induktiivpooli.

Mida rahvas arvab sellistest võimenditest?

Seal on saada muidugi palju rohkem sorte, seal on ka tetroode ja pentoode.

Kunagi sooviks muidugi endale ise helisüsteemi ehitada, mul idee täiesti olemas aga oskusi pole.

Tänud

Vs: Odavad Hiina lampvõimendid

Esmalt postitatud Vinyylimees poolt
    Endale meeldis võimendid Bewitch 2a3 ja 300b kuna tegemist trioodidega.
    Raha tundub et sul on, muudkui osta ja proovi terviseks.
    Vene lambid. Ilmselt tahad proovida pärast ka "päris" lampe - arvesta veel vähemalt teine võimendi hind juurde. Kõlarid, mis selle võimuga õiget häält teeksid, maksavad ilmselt 3-5x võimendi hinna.
    Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

Comment

Hiinakate kohta saab kommentaare lugeda:http://www.lampizator.eu/AMPLIFIERS/AMPS.html
      Jutt vastab üldjuhul tõele. Oman ka hiinakat. Peale väikest ümbertegemist olen tulemusega rahul.
      Huvi korral võin enda oma ära müüa. Inf PS kaudu.

Comment

No nende tegelaste jutu ja pildi järgi on seda ümberehitamist omajagu.
        Tsiteerides arvamust kui:"Chinese amps coming to us via Hong Kong look great and sound HORRIBLE. I mean Hor-ri-ble.",vastab tõele omajagu küll.Olen Music Angel-i 2A3 SE -ga kokku puutunud - lõpuks sai päris korraliku pilli...
        See on tõsi,et välja näevad nad hästi.Ja odavad on ka aga...eks igaüks ise proovi!
        Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Esmalt postitatud kalju poolt
          Peale väikest ümbertegemist olen tulemusega rahul.
          Huvi korral võin enda oma ära müüa. Inf PS kaudu.
          Et päris rahul siis ikka pole ?

Comment

ats-ile. Rahul ikka, eriti peale KT88 trioodi lülitamist ja tagasisidest loobumist. Spetsiaalselt otsisin KT88-ga SE võimendit. 2A3 ja 300B jäid ja jäävad finantspiiridest välja. See ümbertegemine tekitas uusi mõtteid, mida selle võimu raud ei võimalda.

Comment

Kõlarid, mis ma sellele külge poogiksin on ESTONIA 35AS-021, tahaks millestki lõpuks alustada, ta saaks muidugi helisignaali ainult vinüülikast. Raha mul ka nii palju ei ole, et osta mõnda HI-END võimu, mõtlesin, et lasen YS-Audios teha aga internetis vidati sellele, et TANGO väljundtrafod pidavat olema suhteliselt liigasäravate kõrgetega, TANGO väljundtrafoga võimendit mulle just pakutigi ning hinnaks pakuti kuskil 18 000 EKK (1550 $).

Prooviks võiks ju võtta ka mõne Audioromy aga siiski nisama ka raha raisata ei saa ning Bewitch-il just see hea omadus, et peaaegu täislamp (mai ei tea trioodide küütest, kuidas sellega lood on).

Muidugi loomulikult pole ta mingi superklassi võimendi aga oma Feniks 008 tahaks millegi muu vastu välja vahetada.

Comment

Esmalt postitatud Vinyylimees poolt
                TANGO väljundtrafod pidavat olema suhteliselt liigasäravate kõrgetega, TANGO väljundtrafoga võimendit mulle just pakutigi ning hinnaks pakuti kuskil 18 000 EKK (1550 $).
                See nüüd küll väga adekvaatne võrdlus pole...Oman kogemusi Tango trafodega SE võimus.Tegu on väga heade trafodega.See "sära" pärineb teinekord odavama otsa lampidest(eriti 300B puhul)2A3 pole sellist anomaaliat kohanud.väljundtrafode süüks ei saa alati asju ajada - kui ei ole just aladimensioneeritud.Samuti võivad olulist rolli mängida sidestuskonded(PIO või polüprop).
                Siit võid leida samuti mõndagi Dyna repertuaarist - läbiproovitud ja kindel klassika!
                Kõik meeldiv tuleb lambist...

Comment

Aha, toon siis siia igaks juhuks need kohad, kust sai TANGO väljundtrafode kohta loetud.

Lugesin veel juurde, et DIYAudio foorumis soovitavad ka tangot ju selles teises lingis, mis ma lisasin tehti miskit veidi nihu.

Comment

Ega ei saa ju ka rääkida üldiselt Tango trafost, kuna antud tootjal on palju erinevat tüüpi trafosid ka 300B jaoks. Viimases lingis "15 watt 3.5K Tango Permalloy" ei määra väga üheselt, millise trafoga siiski tegu oli. Põhimõtteliselt võib mõnel trafol kõrgete otsas olla väike muhk (tänu parasiit parameetritele) aga seda saab suhteliselt lihtsalt kompenseerida RC ahelaga.

Comment

Working...
                    X