Teade

Collapse
No announcement yet.

Lampvõimendi 6P3S

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Lampvõimendi 6P3S

Tere

Mõtlesin, et panen oma lampvõimu jaoks ka teema püsti, siis on hea üks koht kus saan nõu küsida, muresid ja rõõme jagada. Päris sellist teemat varasemast ei leinud kahjuks.

Plaan on teha siis analoogne asi nagu "Cheopps"endale ehitas, link: http://en.album.ee/node/9564319/50038913 . Miks selline skeemivalik, sest mul on olemas kõik lambid sellise skeemi jaoks ka steriolahendusele. Sterio ongi plaanis teha.
    Ütlen kohe ära, et lampvõimu ma varem teinud ei ole... kivi ja transistoride baasil võimendeid aga üksjagu.

Seemi vaadates tekkisid aga kohe küsimused:
    1. Milliste parameetritega peaks olema antud skeemi puhul väljundtrafo ? Milline sekundaar ja primaarpoole keerdude arv, milline südamik ja traadristlõiked ?
    2. Kust saada sobilikud väljundtrafo jaoks südamikud. Oskab keegi soovitusi anda ?...(Ma saan aru, et kui mul südamik on olemas...siis vastavalt selle parameetritele saan arvutada keerduearvu, induktiivsuse ja traadiläbimõõdu). Kust norm. südamiku saada?
    3. Milline on üldse selle skeemi toitepinge ? Millise toitetrafo peaks valima kui steriolahenduse peale minna....?
    Kõik head nõuanded on oodatud...

Vs: Lampvõimendi 6P3S

Trafo kohta:
    http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...ad.php?t=44294

Comment

Kui ma teaks millist Trafot mul vaja oleks küll ma siis selle valmis ka saaks ehitatud. Mida mul vaja on on küsimus, sekeemi vaadates Tänan lingi eest !

Comment

Ma ei tea kas ma olen liiga loll aga kuidas saada teada millist väljundtrafot mul vaja on ???
        Oskab keegi aidata ?

Comment

Foorumi otsing teeb ka vahel imesid

Niikaua kui Sa siin vastust ootad, võid Sa selle otsinguga juba kätte saada.

Comment

Ehee....
            Täna tegin pisut põhjalikumat üürimustööd TTÜ raamatukogus...mul on tunne, et olen asjale jälile jõudmas

Comment

Working...
            X