Tervist,
Et on siis plaan asuda ehitama klapivõimu. Välja olen valinud BIJOU.
Põhjuseks on suur hulk inimesi, kes on seda Head-fi foorumites ehitanud.
Probleem aga on järgmine, et me ei ela teps mitte Ameerikas, mis tähendab, et mitte kõiki juppe pole saada. Algajana ei oska niisamalihtsalt teisi juppe valida ka mis sobiksid, et takistite jmsga on asi lihtne...
Nimelt oleks vaja leida transformer, mis vastab samadele parameetritele ja sobiks sinna projekti.
Et kui on inimesi, kes oskaksid aidata oleksin väga tänulik.
Samuti võib soovitada ka mingitel vene tuubidel põhinevaid skeeme, millele vahest lihtsam juppe saada?
Bijou puhul on võimalik DIY kit tellida "tee ise komplekt" aga transformerit see ei sisalda.
Transformer, mida tuleks kasutada on selliste parameetritega .
260V-0-260V/90mA, 6.3V/3.5A
Et on siis plaan asuda ehitama klapivõimu. Välja olen valinud BIJOU.
Põhjuseks on suur hulk inimesi, kes on seda Head-fi foorumites ehitanud.
Probleem aga on järgmine, et me ei ela teps mitte Ameerikas, mis tähendab, et mitte kõiki juppe pole saada. Algajana ei oska niisamalihtsalt teisi juppe valida ka mis sobiksid, et takistite jmsga on asi lihtne...
Nimelt oleks vaja leida transformer, mis vastab samadele parameetritele ja sobiks sinna projekti.
Et kui on inimesi, kes oskaksid aidata oleksin väga tänulik.
Samuti võib soovitada ka mingitel vene tuubidel põhinevaid skeeme, millele vahest lihtsam juppe saada?
Bijou puhul on võimalik DIY kit tellida "tee ise komplekt" aga transformerit see ei sisalda.
Transformer, mida tuleks kasutada on selliste parameetritega .
260V-0-260V/90mA, 6.3V/3.5A
Comment